Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(linamog @ 2010 08 19, 11:32)
Zvarba, del krutines rimtai gal imk S.

Bet S'iukas jai bus ziauriai didelis prie liemeni, gi liemuo pas ja toks laibas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 19, 10:51)
As i savo S dydi chaki spalvos sukisau 93 cm, bet jau aptempta gaunasi, man asmeniskai laisviau noretusi.

O as 91 (su liemenele 92 gal biggrin.gif ) i rudaja S dydi laisvu laisviausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 08 19, 12:21)
Bet S'iukas jai bus ziauriai didelis prie liemeni, gi liemuo pas ja toks laibas ax.gif
O as 91 (su liemenele 92 gal biggrin.gif ) i rudaja S dydi laisvu laisviausiai rolleyes.gif

Savita, nuo spalvos ir partijos priklauso. Mano draugei coliukei laibutei S raudona buvo tip top.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 rugpjūčio 2010 - 14:03
QUOTE(linamog @ 2010 08 19, 14:03)
Savita, nuo spalvos ir partijos priklauso. Mano draugei coliukei laibutei S raudona buvo tip top.

supratau, kad čia visiška loterija su šia suknute doh.gif

Mergiukai, o kaip VS chalatai?? verti grieko? g.gif
Atsakyti
user posted image[/IMG]
piskciau stai tokia bliuskute S arba XS dydzio, jei zinote kur galima nusipirkti, tai i AZ aciu. gali buti ir mazai deveta smile.gif
Atsakyti
Kokį dydį patartumėte imti su tokiais išmatavimais: 97-77-105 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 22, 15:57)
Kokį dydį patartumėte imti su tokiais išmatavimais: 97-77-105  ax.gif

Kokio rubo?
Atsakyti
Sukneles ax.gif Noriu mamai nupirkti vienai progai pasipuosti. Sau visada imu 2 (kelnes ir sijonai 0 dydzio), cia deviu S dydzio drabuzelius ax.gif o su mamos ismatavimais tai net nenumanau koks tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 08 22, 18:05)
Sukneles  ax.gif  Noriu mamai nupirkti vienai progai pasipuosti. Sau visada imu 2 (kelnes ir sijonai 0 dydzio), cia deviu S dydzio drabuzelius  ax.gif o su mamos ismatavimais tai net nenumanau koks tai  g.gif

Sakyciau, M. Pas mane panasios proporcijos, visos VS suknutes M dydzio.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 22, 17:59)
Sakyciau, M. Pas mane panasios proporcijos, visos VS suknutes M dydzio.

Manau, jei merino vilnos, tai gali reiketi ir L smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 08 23, 09:33)
Manau, jei merino vilnos, tai gali reiketi ir L smile.gif

Turiu merino vilnos sonuose rauktas dvi, abi M dydzio. O to paties modelio L jau parasiutas, labai per didele.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 23, 09:44)
Turiu merino vilnos sonuose rauktas dvi, abi M dydzio. O to paties modelio L jau parasiutas, labai per didele.

As vis delto irgi pritarciau, kad tam tikru modeliu sukneliu reikes L ax.gif
Atsakyti
Kokio ilgio imti kelnes jogos jei ugis apie 174cm? gal 34'' ar 36'' ? gal kas esat pirke, kelniu niekad is vs nepirkau 4u.gif
Atsakyti