Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(Jonozmona @ 2010 09 10, 10:47)
Ačiū merginos, už patarimus..čia lininės..bandysiu xs, 32...
daabr kaip tik VS 25 off daugeliui kelnių yra bigsmile.gif  4u.gif

Jei pirksit per tarpininkes, dauguma ju taiko free shipping koda, keli kodai vienu metu negali buti taikomi. Nebent nuolaida iskart matosi krepsy be kodo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 10, 10:52)
Jei pirksit per tarpininkes, dauguma ju taiko free shipping koda, keli kodai vienu metu negali buti taikomi. Nebent nuolaida iskart matosi krepsy be kodo.

Neklaidinkit g.gif Keli kodai gali būti taikomi tuo pat metu. Netgi kartais ir nemokamo siuntimo koduką galima kartu pritaikyti. O be to, kai kurios tarpininkės surenka užsakymą, kad gautųsi didesnė nuolaida, iš jos padengia siuntimo mokestį, o likusią sumą numinusuoja merginoms nuo jų užsakymo sumos.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 10, 11:16)
Neklaidinkit  g.gif  Keli kodai gali būti taikomi tuo pat metu. Netgi kartais ir nemokamo siuntimo koduką galima kartu pritaikyti.

Man mano tarpininke sake, kad taiko free ship koda, kiti nesitaiko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 10, 11:27)

Galima vienu metu net iki 3 kodukų panaudoti. Pabandykit prisiregistruoti ir pati įsitikinsit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 10, 11:32)
Galima vienu metu net iki 3 kodukų panaudoti. Pabandykit prisiregistruoti ir pati įsitikinsit  drinks_cheers.gif

As registruota ten, bet su kodais nezaidziau kazkaip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 10, 11:27)

QUOTE(Fabiana @ 2010 09 10, 11:32)
Galima vienu metu net iki 3 kodukų panaudoti. Pabandykit prisiregistruoti ir pati įsitikinsit  drinks_cheers.gif

Kartais neduoda naudoti keliu tam tikru kodu kartu, kai paspaudi detail raso apie tai placiau.
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2010 09 09, 22:51)
gal galite patarti ar šios kelnytės vasarai vertos dėmesio?
Su 92 cm per klubus ir 168 cm ūgiu tiktų kaži xs ar S? ir ilgis 30 ar 32 inseam?

turbut jau uzsisaket...Na, mano nuomone(panasias turiu), tai reiktu XS(2nr.) o ilgis 32.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 09 10, 12:05)
turbut jau uzsisaket...Na, mano nuomone(panasias turiu), tai reiktu XS(2nr.) o ilgis 32.

Ten yra vienas XS, neskirsto i 0-2 ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 10, 11:06)
Ten yra vienas XS, neskirsto i 0-2  ax.gif  mirksiukas.gif

na kiek as kelniu pirkau ir beje tiesiogiai( be tarpininkiu), tai visada buna dydziai skaiciukuose....
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 09 10, 12:12)
na kiek as kelniu pirkau ir beje tiesiogiai( be tarpininkiu), tai visada buna dydziai skaiciukuose....

Buna ivairiai.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 09 10, 12:12)

Dydziai VS eina arba skaiciais arba raidem, bet niekada kartu (isskyrus liemenukus biggrin.gif ), siuo atveju siu kelniu yra raides ax.gif
Atsakyti
sveikos, reikalinga suknele man biggrin.gif parekomenduokit kuri geriau atrodo?kokybiskesne? kuri geriau maskuoja netobulumus figuros, dydis XL blush2.gif
gal kuri netycia turit foro kaip reazliai atrodo, ne ant manekeniu?
user posted image
user posted image
Papildyta:
radau dalyves foto su pirmaja suknele
http://s561.photobuc.....DSC_0004.jpg
visai dailiai atrodo, kurios dalyves cia foto? g.gif noreciau pasikonsultuoti bigsmile.gif
Atsakyti