Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(Raun'a @ 2010 09 10, 18:08)
sveikos, reikalinga suknele man  biggrin.gif  parekomenduokit kuri geriau atrodo?kokybiskesne? kuri geriau maskuoja netobulumus figuros, dydis XL  blush2.gif
gal kuri netycia turit foro kaip reazliai atrodo, ne ant manekeniu?

man rodos xl figurai nelabai tokios, nes jos sintetines sudieties, ta medziaga kiekviena linki isryskins g.gif 4u.gif tiksliau tokie modeliai tinkantys labai, bet jei medziagoj yra viskozes (o man jos tik tokios sudeties atrodo), tai tikrai kiekviena trukumeli parodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 10 rugsėjo 2010 - 16:27
na gali buti ir taip, bet rastoje foto manekene irgi ne su s dydziu ir visai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Ar Mados naktyje Budriene su populiariuju VS paltuku? ar man pasivaideno? g.gif

http://www.klubas.lt...o.d?id=36398277
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 09 10, 17:57)
na gali buti ir taip, bet rastoje foto manekene irgi ne su s dydziu ir visai graziai atrodo  4u.gif

man irgi ta mamyte su zalia suknele labai graziai atrodo nors ir nera xs dydzio 4u.gif bet man ta antra suknele grazesne ax.gif jos reali nuotrauka yra pas madmuazelle temoje, bet monikene ten xs dydzio mirksiukas.gif
asmeniskai as nors esu L - XL ismatavimu biggrin.gif mielai nesioju is tokios medziagos suknutes ir man grazu 4u.gif tik reikia tinkama dydi apsivilkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronyyyte: 11 rugsėjo 2010 - 12:46
QUOTE(Raun'a @ 2010 09 10, 17:08)
sveikos, reikalinga suknele man  biggrin.gif  parekomenduokit kuri geriau atrodo?kokybiskesne? kuri geriau maskuoja netobulumus figuros, dydis XL  blush2.gif

Jei tik is siu dvieju renkantis, tai tik pirmoji. Ji po krutine prasideda, tai laisviau kris, o antroji visa labai prigludus prie kuno, tai tikrai viska isryskins. 4u.gif
Atsakyti
kažkaip apmirusi temutė wink.gif
gal kas ką naujo papirkot? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
as kai ka gavau, bet siandien jau tingiu komentuot blush2.gif ryt papasakosiu biggrin.gif

tiesa, pirkau ir toki svarkeli, wub.gif labai fainas, bet S dydis man laisvokas, gal yra turinciu XS ir norinciu keistis bigsmile.gif blush2.gif
QUOTE(Anile @ 2010 09 13, 20:32)
NORĖČIAU KEISTIS tokį VS švarkelį S dydį į XS  bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Gal gali kas pakomentuoti kaip siuos dydzius suprasti? 4u.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Jei nesioju 34A tai koks tiktu?
Atsakyti
sveikos , ieškau

user posted image
viršus 34D ar 36D, apačia S .
Gal užmatėt kur galima būtų įsigyti ?
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 09 14, 14:18)
Gal gali kas pakomentuoti kaip siuos dydzius suprasti?  4u.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Jei nesioju 34A tai koks tiktu?

Sizes 1 (fits 30B, 32A, 32B); 2 (fits 34A, 34B, 36A); 3 (fits 34C, 36B); 4 (fits 36C); 5+ (fits 36D; 36DD, 38D).

Cia is interneto paemiau - paciai teko 4 dydzio matuotis is VS sios firmos liemenele, tai tikrai atitinka (nesioju 36C).
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2010 09 14, 15:11)
sveikos , ieškau

user posted image
viršus 34D ar 36D, apačia S .
Gal užmatėt kur galima būtų įsigyti ?

pati tuo netikiu , bet jau gavau !
Atsakyti
pasakoju, gavau sia suknute thumbup.gif S dydi, tamsiai melyna kaip foto wub.gif labai faina suknute, stora tokia, sunkesne, krentanti thumbup.gif nezinau kaip nesiosi, bet gula graziai ir ilgis kaip foto bigsmile.gif
user posted image

maikyte vasarine, tik alyvines spalvos pas mane ax.gif su bra topu, faina, nugara atvira wub.gif S dydi.
user posted image

Papildyta:

tokia suknute su bra topu, tik raudona ax.gif S dydi, bet pagal mane padidinta, nes S laisvas g.gif bet bijojau XS imt kad per krutine nebutu suveztai ax.gif nes maikyte tokia pat tursiu xs tai mazoka jinai man per krutine blush2.gif siaip grazaus tvirto trikotaziuko, tik nesiu siaurint, nes as maniau kad cia bus aptemptas ar bent apgludes modelis, o ji tokia net i apacia labiau varpelio formos ax.gif
user posted image

jau pardaviau blush2.gif bet buvau gavus toki maudymuka wub.gif man patiko bigsmile.gif didelis push up thumbup.gif toks prabangiai atrodantis, subtiliai isskirtinis wub.gif spalvyte pelenines roze su shimeriu ax.gif idealiai atrodo ant idegusio kuno wub.gif ant baltos odos nesiziuri schmoll.gif turejau kelnaites S, su 93cm laisvokos man buvo ax.gif ir 34C, tai man siek tiek lyg didokas buvo, tai arba 32C arba 34B reikejo man imt doh.gif bet ir vel is kur dabar zinot cool.gif
user posted image

tokia bliuskyte su bra, nerealiai patiko ir modeliukas ir spalvyte wub.gif pas mane plytu spalvos, tokia raudona su orandzine maisyta biggrin.gif
user posted image

Papildyta:

user posted image
mane irgi domina, nes reikia 32C virsaus unsure.gif
Atsakyti