Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(juratata @ 2010 07 03, 10:32)
http://reviews.ebay....CAT:-1:SEARCH:1

va radau koki paaiskinima paciame ebay
gal itikintu zmogu?  g.gif

Manau, kad įtikinsi, pamėgink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 07 03, 09:25)
tai dar raso kad turi ne viena ruba ir visi su VS etiketem.. ir dar ziurekit kaip parase
The top is not Victorias secret but a cheap nasty top that would cost 50p of a carboot sale  unsure.gif

Tai matyt tik apatinius ir naktinukus turi.
Ant virsutiniu rubu nebuna VS etikeciu.
O siaip nenustebciau jei tai jos pirmas VS pirkinys ir apie etiketes nelabai ka nusimano.

Labai nesmagi situacija, paciai teko tokioje atsidurti verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turit tokią suknelę. Ar verta pirkti, koks jos ilgis, ar padidinta?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 liepos 2010 - 10:21
juratata, o sis megztukas dabar yra pardavime?
Jei taip tai pagal koda galima ji rasti VS tinklapyje ir isitikinti, kad daiktas tikrai yra VS (cia Vichy uzrode sia galimybe)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 01, 15:14)
Oo, turetu gerai atrodyti... bigsmile.gif

Siandien jau gavau, atrodo tikrai neblogai bigsmile.gif
Emiau dar viena juoda ir balta maudomuka, tai tas baltas su dekoruotais akmenukais ant liemeneles atrodo fantastiskai wub.gif Kada jeigu turesiu laiko padarysiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 03, 11:31)
juratata, o sis megztukas dabar yra pardavime?
Jei taip tai pagal koda galima ji rasti VS tinklapyje ir isitikinti, kad daiktas tikrai yra VS (cia Vichy uzrode sia galimybe)

man atrodo nebera jo
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 07 03, 13:48)
man atrodo nebera jo

Ar pavyko įrodyti su tuo ebay tinklalapiu? g.gif nes jei nepatikėjo tuo, kas tne normaliai taisyklėse parašyta, tai jau klausimas man ar žmogui viskas gerai su galva g.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi tokia ir gal turi realia foto kaip atrodo, kaip kokybe?
VS nuostabi
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2010 07 03, 14:54)
Ar pavyko įrodyti su tuo ebay tinklalapiu?  g.gif nes jei nepatikėjo tuo, kas tne normaliai taisyklėse parašyta, tai jau klausimas man ar žmogui viskas gerai su galva  g.gif

ne nepatikejo... grazins preke... niu ir gerai galvoju gal pavyks brangiau parduoti... kvaile kazkokia pasitaike, nesuprato kad uz labai pigiai nusipirko gera daigta smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 03, 11:20)
Mergaitės, gal kas turit tokią suknelę. Ar verta pirkti, koks jos ilgis, ar padidinta?

user posted image

Kaip tik šiandien pirma karta buvau užsidėjus tokia pačia smile.gif
Man ji patiko. Medžiagytė nėra skista, maloni. Dydis n\bet jau man atitiko. Nešiuoju S, S ir pirkau smile.gif
Emiau dar viena juoda ir balta maudomuka, tai tas baltas su dekoruotais akmenukais ant liemeneles atrodo fantastiskai  Kada jeigu turesiu laiko padarysiu foto

Šiandien gavau taip pat balta (su rožiniais žvineliais) maudomuką wub.gif Labai patenkinta, kai turėsiu foto, pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 07 03, 20:00)
ne nepatikejo... grazins preke... niu ir gerai galvoju gal pavyks brangiau parduoti... kvaile kazkokia pasitaike, nesuprato kad uz labai pigiai nusipirko gera daigta smile.gif  cool.gif

Nu jo,... pasitaiko visokiu... doh.gif As karta VS suknute pardaviau, pirkeja paliko teigiama atsiliepima, as ji skaitau ir patiket negaliu: raso, kad suknute faina, tik gaila, kad ne VS biggrin.gif Tai as po to atsakyma po tuo atsiliepimu trumpai parasiau, kad tai vienas is VS brand'u, o paskui jai parasiau ilgesni emaila isaiskindama kas kaip su VS etiketem. Bet daugiau jokiu ziniu is jos....

O jums tai patarsiu grazint pirkejai pinigelius tik tuomet, kai jau busit atgavus daikteli - ir turetu jinai siust registruotu pastu jums, nes jei paprastu sius, tai iskilus kokiems nesklandumams (pvz siuntinukas dings, ji iskeltu ebay case'a kad negrazinat pinigeliu) paypal/ebay pirmiausiai jos prasys tracking nr, o jei jo netures, tai liksit jus teisi.
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 07 03, 19:00)
ne nepatikejo... grazins preke... niu ir gerai galvoju gal pavyks brangiau parduoti... kvaile kazkokia pasitaike, nesuprato kad uz labai pigiai nusipirko gera daigta smile.gif  cool.gif

keistuole... o gal jai tiesiog netiko/nepatiko preke, tdl taip pasielge. juk irodymai akivaizdus g.gif
Atsakyti