Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(brunera @ 2010 07 04, 00:30)
keistuole... o gal jai tiesiog netiko/nepatiko preke, tdl taip pasielge. juk irodymai akivaizdus  g.gif

na ir as taip galoju. g.gif
dar spejo gal ir panesiot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 07 04, 10:27)
na ir as taip galoju. g.gif
dar spejo gal ir panesiot  lotuliukas.gif

Akivaizdu, kad pirkeja bukai uzsispyrusi, ir jokie irodymai jos nepaveiks. Kuo maziau reikalu noretusi tureti su tokia persona. schmoll.gif
Atsakyti
Labai reikia informacijos apie sita bliuskyte 4u.gif Kokia ten medziagyte? Gal kas gali M dydzio ismatavimus parasyti? Arba S, kad galeciau nors mazdaug orientuotis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 07 05, 00:40)
Labai reikia informacijos apie sita bliuskyte 4u.gif Kokia ten medziagyte? Gal kas gali M dydzio ismatavimus parasyti? Arba S, kad galeciau nors mazdaug orientuotis.

Medziagyte tokia megzta - karstai dienai gali but ir per silta bliuskyte. Padidinta vienu dydziu, nesiodama M, turiu ja S ir kuo puikiausiai tinka. Medziaga laabai tampri, tai dar maniske temptusi, bet L dydziui S nerekomenduociau pirkt. Beje, foto matosi, bet ne visi atkreipia demesi, kad priekis jos permatomas. O siaip vaizda atitinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Klausiu patarimo Jusu mergaites,. gal kuti pirko toki VS maudymuka. Neisivaizduoju virsaus koki dydi imti. Mano krutine apie 90 cm, is VS liemeneles perku A dydzio. Tai nezinau koki dydi virsaus imti, nes krutine pas mane nedidele verysad.gif

VS maudymukas

Aciu is anksto!
Atsakyti
na, panešiojus ne vieną dieną šį maudymuką turiu nelabai kokį atsiliepimą - kelnaitės mano su geležiukais (ne su raišteliais), tai spaudžia man dubens kaulus. skauda
plius viršaus ta platesnė juosta ties iškirptės viduriu - nelabai kokia, pasitampė ir nebėra lavai prigludusi. kraštelis toks pasigarbanavęs

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 05 liepos 2010 - 14:27
QUOTE(kicule @ 2010 07 03, 22:11)
Kaip tik šiandien pirma karta buvau užsidėjus tokia pačia smile.gif
Man ji patiko. Medžiagytė nėra skista, maloni. Dydis n\bet jau man atitiko. Nešiuoju S, S ir pirkau smile.gif

ačiū.. 4u.gif nesulaukiau komentarų ir pabijojau pirkti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 05, 03:26)
Medziagyte tokia megzta - karstai dienai gali but ir per silta bliuskyte. Padidinta vienu dydziu, nesiodama M, turiu ja S ir kuo puikiausiai tinka. Medziaga laabai tampri, tai dar maniske temptusi, bet L dydziui S nerekomenduociau pirkt. Beje, foto matosi, bet ne visi atkreipia demesi, kad priekis jos permatomas. O siaip vaizda atitinka  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Vadinasi ir man S dydzio reikia
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turi štai toki megstuką
Ar nera padidintas?
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2010 07 05, 22:52)
Mergaitės, gal kuri turi štai toki   megstuką
Ar nera padidintas?

Del dydzio manau, kad padidintas, nes turiu is sitos serijos - Featherweight megztuka M dydzio, tai padidintas ir kokybe tragiska, plonas, kaip skuduras, zodziu veltui pinigai kaip i bala ismesti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 05 liepos 2010 - 22:26
QUOTE(vikta @ 2010 07 05, 16:26)
na, panešiojus ne vieną dieną šį maudymuką turiu nelabai kokį atsiliepimą - kelnaitės mano su geležiukais (ne su raišteliais), tai spaudžia man dubens kaulus. skauda
plius viršaus ta platesnė juosta ties iškirptės viduriu - nelabai kokia, pasitampė ir nebėra lavai prigludusi. kraštelis toks pasigarbanavęs

user posted image

bet jau koks grozis bigsmile.gif rolleyes.gif o buvo tokiu pat spalviskai tik su kitokio tipo liemenele? g.gif gal sakau ebay rasciau blush2.gif niu man spalvine gama jo labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 07 06, 01:59)
bet jau koks grozis  bigsmile.gif  rolleyes.gif o buvo tokiu pat spalviskai tik su kitokio tipo liemenele? g.gif gal sakau ebay rasciau  blush2.gif niu man spalvine gama jo labai grazi  wub.gif

Ieskokit pagal gamintoja, tai ebay tikrai buvo tokio rasto, bet kitokio tipo maudomukai. Bet sitas man graziausiai atrode.
Atsakyti