Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(Mildusia2 @ 2010 10 01, 17:38)
O negalėtumėt įmesti tos su kapišonu realios nuotraukos? Aš vis žiūriu į ją, bet labai rūpi,kaip natūroje atrodo.

Neturiu realios nuotraukos, bet atrodo taip kaip VS puslapyje..Ji tokia laisvoka ir nera iliemenuota, plonesne nei ta pilkoji, ir kapisonas gan didokas..., nors irgi turiu S dydi... ir ilgis su 173 cm. man iki keliu... Bet siaip tokia smagi, jaunatviska, labiau laisvalaikiui skirta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 01 spalio 2010 - 18:09
QUOTE(wife @ 2010 10 01, 13:00)
O si suknele turi buti tokia apdribusi kaip foto ar aptemta, nes man tai aptemta ji  ax.gif
user posted image

Turejau tokia xs, tai buvo iliemenuota, o dabar turiu S - atrodo kaip sioje foto.
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2010 09 29, 10:48)
Laba diena  4u.gif

Zinau, kad jau buvo diskutuota apie sia suknyte, bet del tikslumo noriu paklausti (kazkodel man uzsifiksavo, kad ji yra padidinta  blink.gif ): kaip su sios suknytes dydziais?
Jeigu nesioju S, koki dydi pirkti?

Dekui is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Patarciau vienu dydziu mazesne imt mirksiukas.gif As nesioju M dydi, tai tokia suknute turiu M dydzio, bet noretusi truputi mazsnes...
Atsakyti
Merginos, o si suknele yra VS puslapyje? g.gif

user posted image

Gal butu galima nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 01 spalio 2010 - 23:56
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 02, 00:55)
Merginos, o si suknele yra VS puslapyje?  g.gif

nebera, senokai isparduota mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif merginos,kuri dydi tureciau imti liemeneles,jei nesioju 75b? smile.gif aciu !
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 10 02, 11:02)
sveikos wink.gif merginos,kuri dydi tureciau imti liemeneles,jei nesioju 75b? smile.gif aciu !

34B.
Atsakyti
Vis gaudau šią suknelę, be šansų doh.gif

Gal kas galit parašyti kaip ji vadinasi? ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 02, 09:21)
nebera, senokai isparduota  mirksiukas.gif

QUOTE(-Delta- @ 2010 10 02, 11:40)
Vis gaudau šią suknelę, be šansų  doh.gif

Gal kas galit parašyti kaip ji vadinasi?  ax.gif

As ir jos noreciau.... wub.gif
Atsakyti
mergaites, norejau pasiteirauti, kaip nešiojasi populiarieji bukle siulų megztukai? kaip su dydžiais?
pvz. tokie
http://www.visuometsexy.lt/preke/2237
ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vik189 @ 2010 10 02, 21:56)
mergaites, norejau pasiteirauti, kaip nešiojasi populiarieji bukle siulų megztukai? kaip su dydžiais?
pvz. tokie

Pirma turejau, nesekmingai isskalbiau, susitrauke ir susivele, sekantys du nesiojasi gerai, labai tamprus, todel su apimtim 100/80/100 turiu S dydi, uztenka ir rankoviu, ir megztinio ilgio. Silti ir faini.
Atsakyti
QUOTE(vik189 @ 2010 10 02, 21:56)
pvz. tokie
http://www.visuometsexy.lt/preke/2237
ačiu  4u.gif

Sakyciau vienu dydziu didinti, nesiojasi gerai, bet reikia atsargiai skalbt (geriausia vilnos rezime). As su 93 krutine perku S dydi (siaip 38 europietiska nesioju)
Atsakyti