Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

sveikos, labai reika patarimo, gal matet sita bikini gyvai, ar yra kazkoks pakietinimas liemeneleje? 4u.gif http://www2.victoria...o...&rfnbr=7289
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2010 07 08, 20:45)
sveikos, labai reika patarimo, gal matet sita bikini gyvai, ar yra kazkoks pakietinimas liemeneleje?  4u.gif                                                                   

Aprasyme paprastai viskas buna parasyta - yra ploni isimami pakietinimai (Light removable padding). wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2010 07 08, 21:45)
sveikos, labai reika patarimo, gal matet sita bikini gyvai, ar yra kazkoks pakietinimas liemeneleje?  4u.gif                                                                    http://www2.victoria...o...&rfnbr=7289

Yra aprašame parašyta "Light removable padding" reiškia yra plonas pakietinimas toks, bet ne push up 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 08, 19:51)
Aprasyme paprastai viskas buna parasyta - yra ploni isimami pakietinimai (Light removable padding). wink.gif

QUOTE(Besame @ 2010 07 08, 21:28)
Yra aprašame parašyta "Light removable padding" reiškia yra plonas pakietinimas toks, bet ne push up  4u.gif

Aciu, atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 07, 21:06)
Siandien pasiemiau stai sia liemenele
user posted image

Pirkau AA dydi, tai esu ja labai patenkinta  bigsmile.gif  man zymiai graziau krutine pakelia nei miraculous ir siaip tikrai uz ja smagesne.

Tik man kazkodel nesuprantama, kodel VS negamina 30AA dydzio liemeneliu  g.gif  man noretusi mazesnes negu 32 apimties, bet su AA kauseliais biggrin.gif

gal galit išmatuoti kiek liemenėlės 32 apimtis neištempus
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 07 09, 11:55)
gal galit išmatuoti kiek liemenėlės 32 apimtis neištempus

Vakare pasistengsiu parasyti. Kitu turimu 32AA dydzio liemeneliu apimtis yra mazesne negu sitos, bet kadangi sios liemeneles sleikutes nugaroj susisega, tai ta apimtis visai normali.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 09, 13:28)
Vakare pasistengsiu parasyti. Kitu turimu 32AA dydzio liemeneliu apimtis yra mazesne negu sitos, bet kadangi sios liemeneles sleikutes nugaroj susisega, tai ta apimtis visai normali.

ismatavau - tai apimtis 60 cm
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 09, 19:37)
ismatavau - tai apimtis 60 cm

na tai standartinė 32 apimtis. galvojau gal būčiau įtikpusi į 32, bet ne. man reikia 62-63 kad būtų
ačiū už info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 10 liepos 2010 - 15:03
Sveikos,
gal kuri matėt kaip realiai atrodo šis bikinis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal galit įmesti keletą maudomų, kurie geriausiai krūtinę sukelia? Nes pagal kriterijų 'miracle bra' nlb verta rinktis - pusė jų, kaip suoratatu, nieko ten nesudėlioja doh.gif Tk miraculous netinka - per daug ekstremalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulialia @ 2010 07 10, 22:36)
Gal galit įmesti keletą maudomų, kurie geriausiai krūtinę sukelia? Nes pagal kriterijų 'miracle bra' nlb verta rinktis - pusė jų, kaip suoratatu, nieko ten nesudėlioja doh.gif  Tk miraculous netinka - per daug ekstremalu biggrin.gif

Rinkites modeliukus, kurie pazymeti push up,jie neblogai pakelia ir "suspaudzia" tada jau rinkites forma, pagal savo krutine.
Atsakyti
Mergaites, gal kartais kuri pardavinės šio maudomo apatinę dalį? xs d.
Lauksiu pasiūlymu.
user posted image

Kažkuri neperseniausiai lik pardavinėjo visa , nepamenu nick'o unsure.gif
Atsakyti