sveikos, labai reika patarimo, gal matet sita bikini gyvai, ar yra kazkoks pakietinimas liemeneleje?
http://www2.victoria...o...&rfnbr=7289

QUOTE(Viva7 @ 2010 07 08, 20:45)
sveikos, labai reika patarimo, gal matet sita bikini gyvai, ar yra kazkoks pakietinimas liemeneleje?

Aprasyme paprastai viskas buna parasyta - yra ploni isimami pakietinimai (Light removable padding).

QUOTE(Viva7 @ 2010 07 08, 21:45)
http://www2.victoria...o...&rfnbr=7289

Yra aprašame parašyta "Light removable padding" reiškia yra plonas pakietinimas toks, bet ne push up

QUOTE(shopingas @ 2010 07 08, 19:51)
Aprasyme paprastai viskas buna parasyta - yra ploni isimami pakietinimai (Light removable padding). 

QUOTE(Besame @ 2010 07 08, 21:28)
Yra aprašame parašyta "Light removable padding" reiškia yra plonas pakietinimas toks, bet ne push up 

Aciu, atsakiusioms

QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 07, 21:06)
Siandien pasiemiau stai sia liemenele

Pirkau AA dydi, tai esu ja labai patenkinta
man zymiai graziau krutine pakelia nei miraculous ir siaip tikrai uz ja smagesne.
Tik man kazkodel nesuprantama, kodel VS negamina 30AA dydzio liemeneliu
man noretusi mazesnes negu 32 apimties, bet su AA kauseliais 

Pirkau AA dydi, tai esu ja labai patenkinta

Tik man kazkodel nesuprantama, kodel VS negamina 30AA dydzio liemeneliu

gal galit išmatuoti kiek liemenėlės 32 apimtis neištempus
QUOTE(vikta @ 2010 07 09, 11:55)
gal galit išmatuoti kiek liemenėlės 32 apimtis neištempus
Vakare pasistengsiu parasyti. Kitu turimu 32AA dydzio liemeneliu apimtis yra mazesne negu sitos, bet kadangi sios liemeneles sleikutes nugaroj susisega, tai ta apimtis visai normali.
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 09, 13:28)
Vakare pasistengsiu parasyti. Kitu turimu 32AA dydzio liemeneliu apimtis yra mazesne negu sitos, bet kadangi sios liemeneles sleikutes nugaroj susisega, tai ta apimtis visai normali.
ismatavau - tai apimtis 60 cm
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 09, 19:37)
ismatavau - tai apimtis 60 cm
na tai standartinė 32 apimtis. galvojau gal būčiau įtikpusi į 32, bet ne. man reikia 62-63 kad būtų
ačiū už info
Gal galit įmesti keletą maudomų, kurie geriausiai krūtinę sukelia? Nes pagal kriterijų 'miracle bra' nlb verta rinktis - pusė jų, kaip suoratatu, nieko ten nesudėlioja
Tk miraculous netinka - per daug ekstremalu

QUOTE(Saulialia @ 2010 07 10, 22:36)
Gal galit įmesti keletą maudomų, kurie geriausiai krūtinę sukelia? Nes pagal kriterijų 'miracle bra' nlb verta rinktis - pusė jų, kaip suoratatu, nieko ten nesudėlioja
Tk miraculous netinka - per daug ekstremalu 

Rinkites modeliukus, kurie pazymeti push up,jie neblogai pakelia ir "suspaudzia" tada jau rinkites forma, pagal savo krutine.
Mergaites, gal kartais kuri pardavinės šio maudomo apatinę dalį? xs d.
Lauksiu pasiūlymu.

Kažkuri neperseniausiai lik pardavinėjo visa , nepamenu nick'o
Lauksiu pasiūlymu.

Kažkuri neperseniausiai lik pardavinėjo visa , nepamenu nick'o