Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

Sveikutes, turiu klausimeli, jei nesioju 75 B, tai koki dydi reiktu imti liemenuko?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2010 07 06, 22:44)
Sveikutes, turiu klausimeli, jei nesioju 75 B, tai koki dydi reiktu imti liemenuko?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

34B 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 06, 22:52)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 07 06, 17:31)
kitokių liemenėlių prie jo nebūna tik toks.
user posted image

Buna buna kitokios (halter tipo), bet VS ju nepardavinejo. Esu radus ebay ieskodama pagal gamintoja, tai ir virsus, ir apacia kitokie yra tikrai. Dar virsus buna tankini tipo.

QUOTE(rapoja @ 2010 07 06, 22:13)
Dar galvojau iš mrjsales sakytis- tokių buvo,bet išgirdau nekokių nuomonių,kad galiu gauti ir nelabai nešiojamą,o sumokėsiu vistiek netoli 100.

Nu is ten nerekomenduoju - teko daug nekokiu atsiliepimu skaityt. Na ir siaip jie raso, kad gali but tas ar anas (bent seniau ju parduotuveje ebay taip rasydavo), tai nors ir nebrangiai, bet vistiek neisnori gaut nuejusiom akim megztuka... ax.gif Dabar jie raso savo puslapyje kas su tuo konkreciu rubu yra, bet vistiek yra rizika, kad bus neparasyta kazkas (kaip cia viena forumiete kazkada pasakojo, kad liemenukas nenesiojamos bukles buvo, nors prie aprasymo nieko nebuvo pazymeta).

Nors teko vienai mamytei patarpininkaut siunciantis is to puslapio, tai visi rubeliai buvo naujuteliai ir be jokiu priekaistu (o pirko ji gana daug - ne maziau 10 rubu tikrai). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 07 06, 16:31)
aš ir pirkau ebay. nes mokėti VS kaina su visais mokesčiais apie 450-500 lt man buvo per daug. o ebay man naujas kainavo apie 240 lt.

kitokių liemenėlių prie jo nebūna tik toks.

Buna kitokiu liemeneliu mirksiukas.gif VS kataloge pristatytas tik tas vienas modelis, bet siaip Trina Turk yra pakankamai plati sita coachella serija - yra ir halter tipo, ir bandeau tipo, ir vientisas, ir tankini (toki pati turiu), ir cover-up ivairiausiu... uztenka google suvesti Trina Turk coachella bigsmile.gif Prekiauja Trina Turk puslapyje, bluefly, manau ir daugiau kur... ir aisku, ebay biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 07 07, 13:42)
Buna kitokiu liemeneliu mirksiukas.gif  VS kataloge pristatytas tik tas vienas modelis, bet siaip Trina Turk yra pakankamai plati sita coachella serija - yra ir halter tipo, ir bandeau tipo, ir vientisas, ir tankini (toki pati turiu), ir cover-up ivairiausiu... uztenka google suvesti Trina Turk coachella bigsmile.gif  Prekiauja Trina Turk puslapyje, bluefly, manau ir daugiau kur... ir aisku, ebay biggrin.gif

O jau tunika kokios neispasakyto grozio wub.gif
http://img4.coastall...c-l.jpg?400:400
Atsakyti
Labas wink.gif
gal kas turite atsiliepimu apie sia suknele?
neberandu jos VS puslapyje... gal realiu nuotrauku kas turit?
user posted image
arba gal zinot ar su A dydzio krutine gerai ziurisi?
Atsakyti
Siandien pasiemiau stai sia liemenele
user posted image

Pirkau AA dydi, tai esu ja labai patenkinta bigsmile.gif man zymiai graziau krutine pakelia nei miraculous ir siaip tikrai uz ja smagesne.

Tik man kazkodel nesuprantama, kodel VS negamina 30AA dydzio liemeneliu g.gif man noretusi mazesnes negu 32 apimties, bet su AA kauseliais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turite kokių atsiliepimų apie šį švarkelį smile.gif Kokio dydžio švarkelio reikėtų jei deviu euro tarp S ir M 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 07 07, 22:06)
Siandien pasiemiau stai sia liemenele
user posted image

Pirkau AA dydi, tai esu ja labai patenkinta  bigsmile.gif  man zymiai graziau krutine pakelia nei miraculous ir siaip tikrai uz ja smagesne.

Tik man kazkodel nesuprantama, kodel VS negamina 30AA dydzio liemeneliu  g.gif  man noretusi mazesnes negu 32 apimties, bet su AA kauseliais biggrin.gif

Gal galima nuoroda i VS, niekaip nerandu...aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 07 08, 14:41)
Gal galima nuoroda i VS, niekaip nerandu...aciu smile.gif

Sios liemeneles nuoroda Victoria's Secret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sixty @ 2010 07 08, 13:56)
Sveikos  4u.gif
Gal turite kokių atsiliepimų apie šį švarkelį  smile.gif  Kokio dydžio švarkelio reikėtų jei deviu euro tarp S ir M  4u.gif

Senokai jau ji teko matuotis, tai tiksliai nepamenu koks dydis buvo. Berods S kai nesioju M, tai buvo didokas. Rankoves per ilgos buvo, placios - nu negraziai atrode ir siaip realybej savo kainos ir isvis demesio nevertas. Oda nemaloni.

Nors temoje buvo ir gyvai ji demonstravusiu mamyciu, tai tikrai graziai atrode. Man rodos ju buvo keliu rusiu ar bent partijos skyresi. Nes modelis tikrai toks pat, bet ka savo akim maciau ir ka foto ant kitu mamyciu, tai skyresi laaabai zenkliai.
Atsakyti