Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

QUOTE(Elena @ 2011 01 25, 09:35)
daivaP, už silkę atsiduosiu nedraugavus  lotuliukas.gif
Krabų lazdelės su brokoliais   cool.gif

Man labiau vyrai patinka tongue.gif lotuliukas.gif

Tokias jau senai darau, fantastiškos wub.gif
Atsakyti
Sveikutes seiminikeles. Zinokit baliuj ragavau toki skanu salta uzkandi, kad net nzn kas ten buvo. Tai kaip spurga, pavali, viduj tesla o isore lygtai sezamas. na nzn kas ten buvo,bet lb skanu. Gal kas zinor recepta? cia mus vaisino Klaipedoje Baniulio sodyboj,gal kas valget ax.gif
Atsakyti
Gal cia buvo surio rutuliukai apvolioti arba riesutuos, arba sezamuose, arba krekeriu trupiniuos g.gif
Atsakyti
Vištienos kepenėlių paštetas

Dariau pirmą kartą blush2.gif Bet tikrai ne paskutinį.Labai patiko...Nors MB pageidavo daugiau druskos...jam per švelnūs tipo...
Receptą radau receptų kortelėse...jei pamenat anksčiau mada buvo jas prenumeruoti...turiu pilna dėžutę ax.gif
Iš savo pusės įdėjau biški džiovintų baravykų...tiesiog buvo virtų likę nuo sriubos...


Reikės:
500 gr vištienos kepenėlių
100 gr sviesto
1 svogūno,pora skiltelių česnako
džiovintų baravykų (nebūtina)
šaukštelis brendžio arba viskio
druskos,pipirų pagal skonį

Kepenėles nuplauname, nusausiname,išpjaustome visas plėves.
Baravykus išmirkome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Ant sviesto apkepiname smulkintą svogūną,česnaką ir supjaustytus baravykus.
Sudedame kepenėles ir kepame 8-10 minučių dažnai maišydami. Supilame brendį, įberiame druskos bei pipirų, išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
Atvėsusias kepenėles sudedame į blenderį ir sutriname iki vientisos masės.
Paštetą atvėsiname šaldytuve.


user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 27 sausio 2011 - 10:05
QUOTE(Elena @ 2011 01 27, 10:05)
[color=purple]Vištienos kepenėlių  paštetas



Lb skaniai atrodo 4u.gif O pastetas gaunasi lengvai tepamas? ta prasme ne kietas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 27, 14:53)
Lb skaniai atrodo 4u.gif  O pastetas gaunasi lengvai tepamas? ta prasme ne kietas? mirksiukas.gif



Tikrai ne...tepasi labai gerai...

Tik va kitą kartą darysiu kaip pas Nerytė...ant viršaus tirpinto sviesto užpilsiu 4u.gif

http://www_neringa-b...u-brendziu.html
Atsakyti
Nuostabiai atrodo,ir neabejoju,kad skanu.Tik noriu paklausti,kur taip graziai apskrudinote batona?
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2011 01 27, 15:32)
Nuostabiai atrodo,ir neabejoju,kad skanu.Tik noriu paklausti,kur taip graziai apskrudinote batona?



Ačiū 4u.gif Batonas apkeptas gril keptuvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 27, 15:08)
Tikrai ne...tepasi labai gerai...

Tik va kitą kartą darysiu kaip pas Nerytė...ant viršaus tirpinto sviesto užpilsiu  4u.gif

http://www_neringa-b...u-brendziu.html



Aciu Elena 4u.gif Pirma darysiu pagal tave
Atsakyti
Siandien jau nusipirkau kepeneliu (tikiuosi be dioksinu smile.gif )ir ryt ryte iskart darysiu ta gardziai atrodanti pasteta ....
Atsakyti
ir vel cia as su savo batonu ax.gif ar riekutes aptepet sviestu ar tik viena kepet be nieko,ar aliejuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2011 01 27, 22:52)
ir vel cia as su savo batonu ax.gif ar riekutes aptepet sviestu ar tik viena kepet be nieko,ar aliejuje  g.gif



Tiesiog į keptuvę įpyliau biški aliejaus ir apkepinau iš abiejų pusių 4u.gif
Keptuvė va tokia:

user posted image
Atsakyti