Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas II

QUOTE(lekstina @ 2010 07 01, 20:12)
Sveikos, jungiuosi i jusu temele smile.gif neturim didelio darzo, tik kelias lysveles prie namo, tad daugiausiai auginu prieskonius... kol kas neatrandu geros lediniu salotu seklos. Pirkau ledines, o auga paprasciausios guzines. Gal patarsit, kur rasti?

O kokias tu įsivaizduoji ledines salotas,jos ir būna gūžinės ,dar gali paieškoti Sėklos.lt
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 07 01, 19:49)
Edex, prisipažink, turi talentą eilėraštukams?

Nežinau....pas mane expromtu tokie dalykėliai vyksta...reikalui esant labiau sekasi ketureiliais nepiktybiškai, draugiškai ir linksmai per dantį patraukt.... tongue.gif

LEKSTINA, ledinių salotų veislių žvilgterk ŽALIOJ STOTELĖJ. Ten kartas nuo karto galima užtikti ko nors geresnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 liepos 2010 - 19:59
QUOTE(ilja @ 2010 07 01, 19:45)
Kaip dygsta agurkai lauke? Pas mane tai tragiškai, iš 3 pokelių gal kokių 20 tesudygo, o gal ir tų nebus doh.gif O ir šiltnamyje pradėjo galai pūti, nors drėgmės lyg ne per daug, viršunės lyg prašytųsi palaistomos g.gif O gal čia kokia liga, galai tokiais "sakais" apteka ir lyg pūva g.gif

pas mane iškart irgi ne visi sudygo, atsodinau kažkiek. Bet dabar jau dideli, lapoja ir žydi. Tiesa, mama šiandien skambino, sakė, kad kai kurių agurkų lapai baltom dėmėm dengiasi. Ryt pažiuosiu, apžiūrėsiu.
O apie agurkų ligas nelabai išmanau. Kažkaip nebūdavo tokių bėdų. Šiltnamy išvis neauginu jų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 07 01, 19:49)
mes irgi šitas sodinom. Tikrai esam patenkinti  thumbup.gif  Beje, ar pas jus jos žydėjo?

Mūsų Presto tikrai žydėjo, violetiniais žiedeliais - dar ir dabar yra žydinčių 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog idomus pastebejimas.... Pas mus viena lysve vienu, kita kitu pasodinta... Zinoma, sodindama tikrai sakiau atsiminsiu kur kuri, bet nepamenu lotuliukas.gif doh.gif Ir vienas sodinau 2 savaitem anksciau, auginau 4 sav. po agro plevele, o kitas-veliau ir niekuo nedengiau... Abi rusys vienodo didumo, jokio skirtumo smile.gif Pas giminaite, kuri salia darza turi, bulves gerokai mazesnes, nors sodino anksciau nei as..

Labai smalsu kaip ten mano darzas laikosi po karstos savaites g.gif Ka rasiu... Gal koks agurkiukas jau uzauges bus unsure.gif O vaikui zirnius smagiausia raskyti...
Papildyta:
Beje, agurkus 3 kartus teko atsodinti.....
Atsakyti
4u.gif as agurkus irgi 3kartus atsodinejau.dar mazi.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 01, 19:51)
Nežinau....pas mane expromtu tokie dalykėliai vyksta...reikalui esant labiau sekasi ketureiliais nepiktybiškai, draugiškai ir linksmai per dantį patraukt.... tongue.gif

ale tai motera - daržininkė, gėlininkė, poetė, visad smagiai nusiteikus - nu aukso vertės, ne kitaip thumbup.gif Maladiec, tak derzat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 07 01, 20:45)
Kaip dygsta agurkai lauke?

tik daigais į lauką sodinu, vienais metais pasimokiau ir nuo to karto jokių sėjimų į dirvą, net žirnius ir pupeles susidaiginu wink.gif
Atsakyti
ale tai motera - daržininkė, gėlininkė, poetė, visad smagiai nusiteikus - nu aukso vertės, ne kitaip Maladiec, tak derzat

Pritariu 100proc., nes kiek paskaitinėju, ji visada visiems pataria ir kažkokia vidinė gera šiluma sklinda nuo žmogaus ( net per PC iš žmogaus) 4u.gif
Nors ir Saintlina visada maloni, visada ieškau jūsų pasisakymų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu Edexs'ai uz nuostabu eilerastuka clap_1.gif
labai praskaidrino nuotaika...yra poeciu ir tarp ,,darzininkiu" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 liepos 2010 - 13:02
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 02, 10:39)
tik daigais į lauką sodinu, vienais metais pasimokiau ir nuo to karto jokių sėjimų į dirvą, net žirnius ir pupeles susidaiginu wink.gif

Stengiuosi daigintų sėklų į lauką nesodinti,nes šiaip prie tinginio esu,mat jas laistyti pastoviai reikia rolleyes.gif biggrin.gif
Gaila kad kompas kažkp streikuoja,parodyčiau savo agurkus,morkas,auga liuksiškai,na žirnius vis tik teko atsėti ir tai dalis kažkur išnyko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 02, 14:42)
,na žirnius vis tik teko atsėti ir tai dalis kažkur išnyko hihihi.gif

Na mano žirniai šiemet ir išnyko, net iš 2 kartų sodinau, bet ir tai gal kokį 10 išlindo, ai būsim be žirnių šiemet smile.gif
Atsakyti