Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas II

QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 02, 14:42)
Stengiuosi daigintų sėklų į lauką nesodinti,nes šiaip prie tinginio esu,mat jas laistyti pastoviai reikia rolleyes.gif  biggrin.gif
Gaila kad kompas kažkp streikuoja,parodyčiau savo agurkus,morkas,auga liuksiškai,na žirnius vis tik teko atsėti ir tai dalis kažkur išnyko hihihi.gif

jau kažkurioj temoj rašiau, kad esu baisi tinginė ir tik per tinginį tenka racionalizuoti auginimus. Tai štai, agurkus pasodinau ir po pasodinimo dar nei karto nelaisčiau, gudri sistema ten su jais tongue.gif
Atsakyti
As agurkus irgi pasodinau pries 2 sav. Nei laistyti, net ir nematyti nei karto lotuliukas.gif Kazin ka rasiu, net neturiu kada nuvaziuoti doh.gif Nores gyventi - gyvens bigsmile.gif O nenores - ju reikalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 07 02, 16:13)
As agurkus irgi pasodinau pries 2 sav. Nei laistyti, net ir nematyti nei karto.....

Lauko agurkėliai turi gerą savybę išgyventi extremaliomis sąlygomis. Jie kaip katinai....ir kaip kaktusai..., jei ne tu, tai pati gamta pasirūpins jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 02, 17:44)
Lauko agurkėliai turi gerą savybę išgyventi extremaliomis sąlygomis. Jie kaip katinai....ir kaip kaktusai..., jei ne tu, tai pati gamta pasirūpins jais smile.gif

Tikekimes, nes dabar vsai neturiu laiko darzu rupintis, lai rupinasi savimi patys lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip jus laistot agurkus,kai jie pradeda zydet? kaimyne laisto kiekviena diena, kad nebutu kartus g.gif o jei zeme slapia tai vis tiek reikia liet? g.gif
Atsakyti
Reikia paspalvint temele mirksiukas.gif
Bulvyciu zydejimas wub.gif
Agurkeliu draugyste su medetkom ir kukuruzais.

As tai labai nepersistengiu su laistymu,nes bijau miltliges.Apdejau sieneliu ir dregme laikosi ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 06 liepos 2010 - 19:59
sena tiesa - gražiausiai žydi ... bulvės thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žinot išgirdau tokią teoriją,kad reik gerokai apskinti svogūnams laiškus,kad didesnės augtų ropelės,aš tai skinu po 2-3 laiškus,nuo vieno svogūno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 07 liepos 2010 - 21:26
Prisiauginau trispalvių morkų, einu ragaut mirksiukas.gif (čia tik išretintos, todėl tokios nedidukės ax.gif ) user posted image
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 07 08, 16:49)
Prisiauginau trispalvių morkų, einu ragaut  mirksiukas.gif (čia tik išretintos, todėl tokios nedidukės  ax.gif )

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodo tai skaniai biggrin.gif
Atsakyti
Agurkus ir aš tris kartus sėjau (dvejų rūšių). Pirmieji žydi, o paskutiniai visai dar mažuliukai. Kitais metais bandysiu daigintas sklas sodinti. Žiūrėsiu kaip bus.
Žirniai sudygo kuo puikiausiai, valgom - saldūs.
Visa kita irgi atrodo neblogai. Ropės beveik kumsčio dydžio, jau ragavau. Labai aitrios. Gal dar nesubrendę arba veislė tokia jų.
Pas mane priemolis/molis. Guodžiausi jums, kad rūgšti žemė (nustatačiau pagal augančias pinktžoles), nes ridikai į lapus išėjo, tik pora mažų užaugo. Bet pasėjus tuos pačius ridikus dar kartą - užaugo kuo puikiausi. Turbūt per anksti išvadas padariau, gal jiems sėjimo laikas netiko ar kažkas kita.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 07 08, 15:49)
Prisiauginau trispalvių morkų, einu ragaut  mirksiukas.gif (čia tik išretintos, todėl tokios nedidukės  ax.gif )

Na ir koks skonis? bigsmile.gif
Atsakyti