Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(LolitCafe @ 2010 11 18, 16:21)
man ir 26, laukiu pirmagimio, bet nesijaucia jauna mama  rolleyes.gif

gal todėl, kad Jums pirmas vaikelis, o prieš tai rašiusiai autorei jau antragimis smile.gif
Atsakyti
na jo man 27 sukakojo neperseniausiai tai irgi visai nesijauciu jauna biggrin.gif
Atsakyti
iki 18m manau kad per anksti tapt mama..
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 11 16, 17:23)
Mano gyvenimas susikloste taip, kad net susapnavus nebuciau..  doh.gif
18 m. susilaukiau pirmagimes, 22 m. sunaus. Dabar man 23 m. ir vel pastojau. (kontraceptinis ziedas lauke jau saldytuve...)
Aisku, pirma mintis buvo "o dieve, jokiu vaiku daugiau, kaip taip gali buti?!", tik isvalymas. Bet dabar jau aprimau ir galvoju, gal visgi ir trecia priimsim i savo seima.
Na, bet jei iki siol man pavyko daug ka suderinti, susilaukus treciojo, manau, jau gyvenime bus sunkiau...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif SAUNUOLE thumbup.gif Jai papulciau i tokia situacija kaip tavo ,tikrai taip pat buciau darius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2010 11 18, 16:21)
man ir 26, laukiu pirmagimio, bet nesijaucia jauna mama  rolleyes.gif

As irgi visai nesijauciu blush2.gif
Atsakyti
pastojau beveik 18,gaila tik kad atrodau labai jauna net budavo kad mane ir dukra sesem pavadindavo biggrin.gif o i pard einant be vaiko vis dokumentas piniginej paruostas lotuliukas.gif dabar man tuoj 22 ir gims antras vaikelis, tarp ju apie 3.4m skirtumas bus manau pats tas labai laukiam sesutes smile.gif
svarbiausia kad seima tvirta o kai leliukas prakus rasim su vyru kur dar ta "jaunyste" atsigriebt ir tikslus pasiekt ax.gif vaikai gyvenimo dziaugsmas nors 2 kol kas bus per akis manau biggrin.gif
Atsakyti
man 24m. dukrytei 5 greit bus smile.gif esu jauna ir gera mamyte ir tuo didziuojuosi smile.gif
Atsakyti
Na as manau, kad kiekvienai skirtingu laiku prabunda motinystes jaumas ir noras tureti vaikeli wub.gif man 18-19 metu dar tikrai ne vaikuciai rupejo, norejosi ir linksmyniu, atsipalaidavimo, bemiegiu naktu mirksiukas.gif ir labai dziaugiuosi,kad per ta viska perejau, turejau proga baigti mokykla, linksmai praleisti studiju laikotarpi, o dabar mokslai jau baigti, pora metu padirbta pagal specialybe ir jau zirniukas uzsimezges, kuris manau yra paciu laiku (man 24) ir labai planuotas 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif
taigi,mano nuomone,kiekviena mamyte turi pajausti,tai,kada jau metas, ar 18 ar 30 ax.gif bet iki pilnametystes manau reiktu dar palaukti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 11 16, 15:23)
Mano gyvenimas susikloste taip, kad net susapnavus nebuciau..  doh.gif
18 m. susilaukiau pirmagimes, 22 m. sunaus. Dabar man 23 m. ir vel pastojau. (kontraceptinis ziedas lauke jau saldytuve...)
Aisku, pirma mintis buvo "o dieve, jokiu vaiku daugiau, kaip taip gali buti?!", tik isvalymas. Bet dabar jau aprimau ir galvoju, gal visgi ir trecia priimsim i savo seima.
Na, bet jei iki siol man pavyko daug ka suderinti, susilaukus treciojo, manau, jau gyvenime bus sunkiau...

Tikra tiesa esate jauna mamyte smile.gif bet veliau manau bus galimybe dziaugtis savo vaikuciais ir nesijus labai didelis skirtumas auginime ar siaip bendravime....O ir supratimas manau bus visai kitoks mirksiukas.gif sekmes.
Atsakyti
Man 21 ir nesulaukiu kada jau tapsiu mama nestuke.gif Apie savo dukryte, kuriai pinsiu kasas ir busiu pati geriausia mama, svajojau jau nuo vaikystes wub.gif Tikiuosi tai issipildys, kita savaitele, jau tureciau sužinoti lyti.Močiute taip pat jauna- dar tik 42 bus. Tarp musu 20 metu skirtumas. O tarp manes ir vaikelio bus 21 metuku skirtumas thumbup.gif Kadangi mociute dbr tesuzinojo, tai juokauja, kad cia jai dovanele nuo kaledu senelio newyear.gif O mes su draugu sakom, kad cia mums gandrai parskrisdami pavasari atnes dovanele 2.gif
Atsakyti
Man neseniai sukako 22-eji metai, galbut juoksites bet nesijauciu jauna mama blush2.gif Galbut todel kad apie vaikus jau seniai svajojau, nuo 18-os gal... O sis vaikutis kurio laukiuos taippat ilgokai planuojamas buvo, pavyko tik to pusantru metu bandymu doh.gif Man labai grazu jaunos mamos, pati labai norejau susilaukti vaikelio pirmo iki 20-ies smile.gif
Atsakyti
Man labai gražu jaunos mamos ir pati visad tokia norėjau būt, bet noriu ir nenoriu kartu biggrin.gif Pati jaučiu pradėčiau planuot vaiką tik perkopus 30, kada jau laikas spaustų tongue.gif Nors tikiu, kad jau po kokių 2m. būsiu nestuke.gif, nes MB vyresnis ir man fizioligiškai būtų pats tas metas ir jam.. Arba jei prisišnekėsiu - dar anksčiau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 03 sausio 2011 - 01:43