Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

Manau, kad per anksti yra nepilnametystė.
O dėl to mastymo, kad tik po mokyklos, kad tik po universiteto, kad tik po darbo, čia galbūt daugiau žiūrima iš materialios pusės, nes padirbusi gausi ir atostogas ir pinigus didesniu, nei visai nieko. smile.gif
Atsakyti
Manau mergina/moteris turi jaustis subrendusi pakankamai kad taptu mama 4u.gif As ir uz kad mamom tapti geriausia tapti, kai jau esi pilnametysteje, turi savo gyvenima ir panasiai ax.gif Bet visko buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė_Monika*: 25 liepos 2010 - 17:28
Mama tapti nera netinkamo laiko smile.gif ar tau 18,ar 42..

Pati esu jauna mama,katik baigiau pirma kursa,o dukrytei 2metukai smile.gif
Zinoma,pagalvojame ir apie antra vaikuti,bet dar peranksti...
Tiesa,kazkada sakiau,kad pirmo vaiko susilauksiu minimum 25-iu metu ir neanksciau... Bet ivyko kitaip.. Kai man bus 25metai,dukrele eis jau i mokykla biggrin.gif

Pamenu,tevai nepernelyg apsiziauge mano nestumu... Ir dabar megsta uzsiminti,kad jaunystes netekau. O as jos ne kiek nesijauciu netekus ax.gif Gimus Saulei as daug daugiau gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 07 26, 10:11)

Tiesa,kazkada sakiau,kad pirmo vaiko susilauksiu minimum 25-iu metu ir neanksciau... Bet ivyko kitaip.. Kai man bus 25metai,dukrele eis jau i mokykla biggrin.gif

Pamenu,tevai nepernelyg apsiziauge mano nestumu... Ir dabar megsta uzsiminti,kad jaunystes netekau. O as jos ne kiek nesijauciu netekus  ax.gif Gimus Saulei as daug daugiau gavau  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 07 26, 08:11)

Pamenu,tevai nepernelyg apsiziauge mano nestumu... Ir dabar megsta uzsiminti,kad jaunystes netekau. O as jos ne kiek nesijauciu netekus  ax.gif Gimus Saulei as daug daugiau gavau  wub.gif

Realiai, tu ir nežinai ko netekai. Nes neišgyvenai to, ką būtum išgyvenus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daire @ 2010 07 29, 02:50)
Realiai, tu ir nežinai ko netekai. Nes neišgyvenai to, ką būtum išgyvenus. mirksiukas.gif

Manau isgyventi tai,ko iki siol neisgyvenai niekada nera per velu.Juk gali eiti i klubus,keliauti,pramogauti ir t.t.ir jau turedama vaika.Tik reikia moketi ta daryti,ir zinoma didelio noro.As susilaukusi vaiko,kaip as sakau pasenau biggrin.gif ,nes atrodo noriu kazkur iseiti,istrukti,bet kai kazkas pasiulo kur nors nueiti,visuomet atsisakau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 29 liepos 2010 - 08:30
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 07 29, 09:29)
Manau isgyventi tai,ko iki siol neisgyvenai niekada nera per velu.Juk gali eiti i klubus,keliauti,pramogauti ir t.t.ir jau turedama vaika.Tik reikia moketi ta daryti,ir zinoma didelio noro.As susilaukusi vaiko,kaip as sakau pasenau biggrin.gif ,nes atrodo noriu kazkur iseiti,istrukti,bet kai kazkas pasiulo kur nors nueiti,visuomet atsisakau. blush2.gif

Aš manau, kad čia ne apie klubus, pasilinksminimus ir t.t. kalba eina. Tiesiog manau, kad gyventume kiek kitaip jei nebūtų vaiko. Arba visai kitaip tos, kurios jį turėtų. Na, čia ir požiūris, ir suvokimas jau prasideda. Ne vien tik kad netekai pasilinksminimų. smile.gif
Atsakyti
As visai noreciau but jauna mama, bet deja jau mano traukinys seniai nuvaziavo biggrin.gif Tiesiog per daug visada norejau nugyventi teisingai t.y., pirmas pasimylejimas tik sulaukus pilnametystes, mokslai, studijos, darbas, karjera, buitis, vestuves, po vestuviu pagyvenimas del saves, keliones.... O kur dar norejimas pasirengti tam zingsniui, motinisko insktinkto prabudimo laukimas... ax.gif Siuo metu planuojam vaikuti, idomu kiek reikes laukt kol uzkibs... Kartais pagalvoju, kad galejom su vyru ir anksciau tokiam zingsniui pasiryzti, nes visai smagu butu dabar but jauna mama.. Bet... stengiuos per daug saves nekamuot mintimis, nes taip kaip nugyvenau iki siandien nesigailiu, uzbrezti tikslai pasiekti...belieka tiketis, kad greitai tapsiu nestuke.gif
O atsakant i temos klausima, tai man tokia kaip jaunos mamos riba yra pastoti iki 25 metu 4u.gif
Atsakyti
Smagu klausyt, kad 19metes jau pasiruosusios but mamomis, as saves niekaip tokiu metu mama neisivaizduoju. Bet man vienas klausimas iskilo, is ko budamos tokios jaunos ta vaika islaiko? Daugelis susilaukia vaiku veliau butent del tos priezasties, kad pirma reikia tureti darba ir issilavinima, kad galima butu tam vaikui suteikti viska is materialiosios puses. Nemanau, kad gerai pasigimdyt vaika ir sedet tevams arba vyrui ant sprando. Kad ir kaip to vaikelio norisi reikia uzleist vieta protui, o ne sirdziai siuo atveju.
Atsakyti
As tai manau kad vaikutis ne koks daiktas,bus pinigu galimes turet vaika,nebus pinigu nebus vaiko nesamone blink.gif Tai jai pinigu neturesi visa gyvenima reiskia negalimes visai ir vaikiuko turet.is tikruju manau kai atsiranda vaikiukas tai ir atsiranda kaip ji pamaitinti,aprengti ir paruosti gyvenimui 4u.gif Na bet kiekvienas turi savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(solveigyte @ 2010 07 29, 19:08)
As tai manau kad vaikutis ne koks daiktas,bus pinigu galimes turet vaika,nebus pinigu nebus vaiko nesamone  blink.gif Tai jai pinigu neturesi visa gyvenima reiskia negalimes visai ir vaikiuko turet.is tikruju manau kai atsiranda vaikiukas tai ir atsiranda kaip ji pamaitinti,aprengti ir paruosti gyvenimui  4u.gif  Na bet kiekvienas turi savo nuomone

Tai žinoma, nors ir 17m pasigimdžius vaiko gi atgal nesusikiši - ir rengi, ir maitini. Tik skirtumas tas, kad 17metė tai daro iš svetimų pinigų (tėvai, sugyventinis, vyras), o 27metų moteris gali turėti santaupų, didesnę motinystės pašalpą. Galų gale, papildomai dirbti namuose po kelias valandas, auginant vaikelį, nes ji jau turi profesiją.
Papildyta:
QUOTE(Daire @ 2010 07 29, 02:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 30 liepos 2010 - 01:44
QUOTE(S@lsa @ 2010 07 29, 18:35)
Smagu klausyt, kad 19metes jau pasiruosusios but mamomis, as saves niekaip tokiu metu mama neisivaizduoju. Bet man vienas klausimas iskilo, is ko budamos tokios jaunos ta vaika islaiko? Daugelis susilaukia vaiku veliau butent del tos priezasties, kad pirma reikia tureti darba ir issilavinima, kad galima butu tam vaikui suteikti viska is materialiosios puses. Nemanau, kad gerai pasigimdyt vaika ir sedet tevams arba vyrui ant sprando. Kad ir kaip to vaikelio norisi reikia uzleist vieta protui, o ne sirdziai siuo atveju.

vaikui ne pinigai ir brangus daigtai rupi mirksiukas.gif sunus gime kai mums buvo 20-21m ir jam is vinansines puses tikrai nieko netruko, nors teveliams buvo sunkiai ax.gif
Atsakyti