Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 08 26, 14:09)

Va del to ir reik ypac draugystes pradzioje saugotis kad netyciuku nebutu,nes per kelis menesius,zmogaus pazinti neimanoma  schmoll.gif  Noriu palinketi tau kuo dideliausios stiprybes 4u.gif  Saunuole esi! wub.gif

su vyru draugavom 7menesius, kai suzinojom, kad laukiuosi... tuo metu manem, kad pazistam vienas kita. nezinojom, ka daryti, ar nestumo nutraukima, ar gimdyti. pagimdziau. dabar jau esam 2 metus kartu ir tikrai isitikinau, kad budami ir 7 menesiu draugystes pazinojom vienas kita. neitraukiu i ta "pazinojima" iprociu kabinti drabuzius ant kedes, o ne spintoje ir plauti lekstes vakare, o ne is karto po valgio smile.gif tiesiog mano vyras nebuvo mano ta pirmoji meile, i kuria ziurejau pro rozinius akinius. as is karto ji maciau toki, koks jis yra ir priemiau ji su visais minusais, o jis mane (nors vis dar turiu itarimu, kad jis mane ziauriai idealizuoja biggrin.gif )
Atsakyti
Jei viskas gerai su savo pilvinuku tureciau susitikti 23metu.... Ir is tikro labai baisu, kartais pagalvoju, kad esu per jauna, kad nemokesiu, nepajegsiu uzauginti, kad vaikui truks visko...Is kitos puses, paskutiniai mokslo metai, kuriuos tureciau speti pasibaigti, ir auginsiu ne viena, su vyru...na ir tas amzius...jauna bet ne 16....
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2012 01 09, 14:10)
Jei viskas gerai su savo pilvinuku tureciau susitikti 23metu.... Ir is tikro labai baisu, kartais pagalvoju, kad esu per jauna, kad nemokesiu, nepajegsiu uzauginti, kad vaikui truks visko...Is kitos puses, paskutiniai mokslo metai, kuriuos tureciau speti pasibaigti, ir auginsiu ne viena, su vyru...na ir tas amzius...jauna bet ne 16....

Kartais kai paanalizuoji pažystamus žmonės pamatai kad kai kurios 16 metės gali būti geresnės mamos nei 30 metės. Tačiau kai tau 16 yra kiti dalykai NR. 1. Manau tada reikėtų atsiduoti tai paauglystei, draugams ir šėliojimui, o ne vaikų gimdymui.
O šiaip mes viską sugebam ir viką mokam, taip jau yra užkuoduota, ir visi inkstinktai išlenda vaikiukui gimus. Ir nieko nėra pasaulyje nuostabiau už juos.
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2012 01 09, 14:10)

ir ko gi jam jau truks tokio? manau, kad baisiausia, ka tevai gali padaryti vaikui - islepinti ji...
kita vertus, kai paaugs gal jau ir tvirciau ant koju stovesit. o pirmus metus ko jam reikes? tik daug laiko ir demesio. o sitai duoti savo vaikui gali visi. visokie sokliukai, vibrokedutes, supynes, vaiksytnes yra tevams - ne vaikui ir dazniausiai netgi kenkia vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 01 07, 10:59)
Na aš pastojau ir gimdžiau 22, ir buvau laikoma aplinkinių, kad labai jauna ir labai anksti. Viena iš priežaščių, kad mano išvaizda visai kaip paauglės būdavo. (Na ir dabar niekas nepatiki kad jau 27 smile.gif ) Ir plius dar buvau studijų nebaigus. Pamenu stumdau vežimėlį, o viena moteriškė klause, "Čia broliuką ar sesutę turi?"
Bet šiaip mokslus pasibaigiau, akademinių neteko imti. Namus turim, darbus turim.
Juokauju kad man bus 40 dukrai 18 kartu lėksim į šokius.
Mano draugės su kuriomis kartu augau ( 26-28metai) vis dar nesiryšta gimdyti. Sako, kad neleikas. Niekas nežino kada tas laikas, bet manau reikėtų tilpti į 20-40 metų intervala, nes kraštutinumai irgi negerai.
Turiu nevieną pavyzdį kai mamytėms 40 + , tai vaikai (ypač paauglystėje) nelabai patenkinti būna.

as igi pasigimdziau 22,tikrai smagu ,su dukra esam pacios geriausios drauges,tik kazin kaip bus kai sunelis bus paauglys blush2.gif nezinia kaip seksis susikalbeti,bet tikiuosi netapsiu sena bambekle lotuliukas.gif
Atsakyti
ir 27 metu pagimdzius iskyla lygiai tokie patys klausimai,kaip jaunoms,ar susitvarkysiu,ar busiu gera mama, ar visko maziukams uzteks
Atsakyti
Ooo!... As cia pas jus dar labai jaunute man tik 18 taciau gimdyti tureciau 19 mtu. Vaikelio su draugu labai laukiame tik ziaurei bijau kad nieko nemokesiu nors patirties turiu (galima sakyti uzauginau gimines vaikus ;D) smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MazojiG: 18 sausio 2012 - 12:54
o man 24 metai, o jau turiu tris vaikus ir tuo labai džiaugiuosi wub.gif nesijaučiu per jauna tam, o ką mano kiti man nerūpi smile.gif
Atsakyti
Manau nuo zmogaus piklauso, vieni mazvaikiai 30ties, kiti 21 jau oho kokie suauge. Bet anksciau 18 turbutb nereiktu eit, o siaip 21 sakyciau ir butu riba, nes ne juk reikia legaliai but 21 kad alkoholi pirkti smile.gif bet cia tik juokais as drinks_cheers.gif
Atsakyti
na man 19 ir laukiuosi mažylio, vyrui 23.. ax.gif netyčiuką mat pagavom rolleyes.gif o šiaip galvoju nuo 21 yra pats tas , jaučiuos dar šiek tiek per jauna mažiukui, bet labai jo laukiu, žinau kad išauginsim jį, kad ir kaip sunku būtųsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isauginsit isauginsit, i zemi gi nesulysit, paskaitysit knygas smile.gif svarbiausia smagaus ir grazaus nestuke.gif
As va kai Jav univere mokiaus, tai daug kartu jaunu niestukiu ateidavo i paskaitas vakare ir viska jos suspejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MazojiG @ 2012 01 18, 13:52)
Ooo!... As cia pas jus dar labai jaunute man tik 18 taciau gimdyti tureciau 19 mtu. Vaikelio su draugu labai laukiame tik ziaurei bijau kad nieko nemokesiu nors patirties turiu (galima sakyti uzauginau gimines vaikus ;D)  smile.gif  4u.gif

na svetimi vaikai, tai ne savi..bet tikrai susitvarkysit smile.gif ir kad ir kiek manytumem, kad mokam, bet visada atsiras kas nors ko nemokam ar nezinom ir tai normalu 4u.gif
as irgi galvojau, kad lb daug praktikos su vaikais turiu, nes su draugiu vaikais gerai tvarkiausi ir su mazais pusbroliais, bet kai tu turi priziureti ta maza gumuleli 24val per para, tai kitas reikalas.
Atsakyti