Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

Del proceduru, tai cia dirba tokie gydytojai thumbup.gif , kad nereikia labai prasyti - patys viska siulo. Be to, kas savaite bus susitikimai su gydytoja, tai per savaite pamatysit, kas patinka, kas tinka, ko norit ir t.t. Gydytojai mielai papildo proceduru sarasa.
Dabar apmazejo vaiku, tai isvis nera problemu.

Svarbiausia atsivezti vaikui uzsiemimu, nes orai bjursta, nelabai kur beiseisit papramogauti daznai, todel spalvinimas, lipdymas, konstruktoriai ir kiti zaislai thumbup.gif .

Man tai labai truksta televizoriaus (yra bendro naudojimo poilsio kambary, bet....ten neprisedesi) ir geros knygos. Siaip yra biblioteka sanatorijoj, taip pat viesoji biblioteka Palangos centre.

Isimeskit ranksluosciu dideliu, nes reikes vandens proceduroms (kambary tik maziukai, tai svas didelis ir minkstas ranksluostis labai gerai po vonios biggrin.gif ), taip pat vandens, nes is krano nekoks vanduo ir pirmom dienom kokiu uzkandziu tarp proceduru, jei vaikas mazesnis. Labai nepatogus maitinimo laikas maziukams; pusryciai 8 00, pietus 13 30 ir vakariene 18 30. Atvykus pirma diena, nelabai yra kada po parduotuves lakstyti maisto ieskot, o nuo 8 iki 13 30 istraukt - jau ir man sudetinga, todel tarp proceduru sausainiai, bananas ar kazkas tokio labai gerai sueina smile.gif .

Ir dar: kai isikuriat kambary atvaziavus, tai paskui reikia eit per paskirtus kabinetus ir susiderinti laika proceduroms. Tai dauguma proceduru bus nuo kitos dienos, bet jei paprasot, tai gausit ir ta pacia diena, tik reikia atvaziuot bent iki 10 val.

Atsakyti
dėl gydytojo tai kaip ant ko užsirausi matyt. mes iš Grigaliūnienės pešte pešėm po vieną procedūrą, pati kai žinojau kokių jų būna tai vardinau ir prašiau, kitaip tik bazines būtume gavę kelias. ir tai buvo galima daugiau... taip kad ne visi taip jau atbula ranka tas procedūras "skiria" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2010 09 15, 09:17)
Mes ryt vaziuojam Bet pasimetusi tai visai Vaziuojam pirma karta tai ir nezinau ka imti

mes ir ryt leksim o su kokia liga vaziuojat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 15 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 11:24)
dėl gydytojo tai kaip ant ko užsirausi matyt. mes iš Grigaliūnienės pešte pešėm po vieną procedūrą,

mes pas tą pačią gavom daugybę procedūrų smile.gif Dar paklausė ar ko papildomai savo nuožiūra norėtume, tai paprašiau logopedės.. Gal nuo ligos priklauso (mums B.astma), ar nuo nuotaikos.. Nežinau smile.gif
Atsakyti
Man tai visas personalas labai siltas ir rupestingas. Dar pries atvaziuojant viena mama ske, kad nieko nereikia vezti gydytojai, nes tikrai negaili proceduru ir taip vos speji visas per diena sulakstyti. Tai pasitvirtino musu atveju 100 proc. Mes papuolem pas gyd. Sabaliauskiene - super zmogus.

Is sanatorijos issivesim tik geriausius ispudzius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2010 09 15, 08:46)
as nesutikciau su tuo, cia pasirinkimas proceduru zymiai didesnis nei Druskininkuose, eik i kokias tik nori - gyd. tikrai negaili, be to, kas savaite, gali keisti jas (cia dar priklauso, su kokia liga vaziuojat).
O vien ka buvimas prie juros vaikui duoda....

Visa sia vasarele prakiurksojom prie juros ir ka...kaip sirgom taip ir sergam doh.gif ir kur gi tas imunitetas g.gif O kas liecia gyd.tai mes irgi Grigaliuniene turejom doh.gif tik antibijotikais moka vaika maitint,nors ir temperatura nukritusi jau trys dienos buvo..O ir proceduru ne marias tegavom.Kai vaikas sukarsciavo,net neistenge nei joks gydytojas ateit i kambari.Turejau nest karsciuojanti vaika per lauka kad apziuretu.
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2010 09 15, 19:03)
  O kas liecia gyd.tai mes irgi Grigaliuniene turejom  doh.gif tik antibijotikais moka vaika maitint,nors ir temperatura nukritusi jau trys dienos buvo..

nu nesuprantu niekaip, kaip ta pati gydytoja taip skirtingai visiems.. schmoll.gif unsure.gif Mus gydė tik lašiukai į nosį, temperatūrą numušėm su paracetamoliu ir po poros dienų jau leido eiti į procedūras, jokių antibų...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 11:24)
dėl gydytojo tai kaip ant ko užsirausi matyt. mes iš Grigaliūnienės pešte pešėm po vieną procedūrą, pati kai žinojau kokių jų būna tai vardinau ir prašiau, kitaip tik bazines būtume gavę kelias. ir tai buvo galima daugiau... taip kad ne visi taip jau atbula ranka tas procedūras "skiria"  cool.gif

Mes taip pat pas Grigaliūnienę buvom, tai procedūrų gavom daug. Šiuo metu ji atostogauja, tai pas Obuoliavičienę lankosi vaikas, taip pat šauni gydytoja pasirodė.
Atsakyti
Čili, kiek tas "daug" procedūrų? mano draugė su mergyte buvo, pas jas pilnutėlė procedūrų knygelė buvo prirašyta, net ant viršelio biggrin.gif bet jos pas vyriškį buvo iš L berods raidės, nebepamenu. mes turėjom daug mažiau, turėjau su kuo palyginti nes draugė su mergyte sušilus lakstė, o pasmus tuo tarpu skylės langai buvo procedūrų grafike. diagnozė mūsų tokia pati, BA buvo. kadangi mes ten važiavom ne ramiai laiką leist, o GYDYTIS, tai man ir procedūrų norėjosi daugiau. iš pirmo žvilgsnio atrodė ir man kad pakankamai, bet kai pasikalbėjau kiek kitos mamos veda - pagailino mums gydytoja. na, ačiū ir už tiek kaip sakant, bet kitais metais labiau pasiskaitinėsim pas kokią gydytoją prašytis blush2.gif nes pasirodo galima rinktis...
Atsakyti
Kad rinktis galima tikrai nezinojau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2010 09 15, 11:21)
Del proceduru, tai cia dirba tokie gydytojai  thumbup.gif , kad nereikia labai prasyti - patys viska siulo. Be to, kas savaite bus susitikimai su gydytoja, tai per savaite pamatysit, kas patinka, kas tinka, ko norit ir t.t. Gydytojai mielai papildo proceduru sarasa.
Dabar apmazejo vaiku, tai isvis nera problemu.

Svarbiausia atsivezti vaikui uzsiemimu, nes orai bjursta, nelabai kur beiseisit papramogauti daznai, todel spalvinimas, lipdymas, konstruktoriai ir kiti zaislai thumbup.gif .

Man tai labai truksta televizoriaus (yra bendro naudojimo poilsio kambary, bet....ten neprisedesi) ir geros knygos. Siaip yra biblioteka sanatorijoj, taip pat viesoji biblioteka Palangos centre.

Isimeskit ranksluosciu dideliu, nes reikes vandens proceduroms (kambary tik maziukai, tai svas didelis ir minkstas ranksluostis labai gerai po vonios biggrin.gif ), taip pat vandens, nes is krano nekoks vanduo ir pirmom dienom kokiu uzkandziu tarp proceduru, jei vaikas mazesnis. Labai nepatogus maitinimo laikas maziukams; pusryciai 8 00, pietus 13 30 ir vakariene 18 30. Atvykus pirma diena, nelabai yra kada po parduotuves lakstyti maisto ieskot, o nuo 8 iki 13 30 istraukt - jau ir man sudetinga, todel tarp proceduru sausainiai, bananas ar kazkas tokio labai gerai sueina smile.gif .

Ir dar: kai isikuriat kambary atvaziavus, tai paskui reikia eit per paskirtus kabinetus ir susiderinti laika proceduroms. Tai dauguma proceduru bus nuo kitos dienos, bet jei paprasot, tai gausit ir ta pacia diena, tik reikia atvaziuot bent iki 10 val.

Didelis dekui uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2010 09 15, 11:32)
mes ir ryt leksim o su kokia liga vaziuojat

Mes su raidos sutrikimu
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 21:08)
Čili, kiek tas "daug" procedūrų? mano draugė su mergyte buvo, pas jas pilnutėlė procedūrų knygelė buvo prirašyta, net ant viršelio  biggrin.gif bet jos pas vyriškį buvo iš L berods raidės, nebepamenu. mes turėjom daug mažiau, turėjau su kuo palyginti nes draugė su mergyte sušilus lakstė, o pasmus tuo tarpu skylės langai buvo procedūrų grafike.

Ne, nu manęs ji sakau paklausė - ką dar papildomai norite lankyti? Sakiau užteks ir 7 procedūrų per dieną... Nemanau,kad norėčiau sušilus su ja lakstyti iki vakaro g.gif Užtekdavo mums tiek,kad nuo pusryčių iki pietų langų nebuvo nei minutėlės,lėkėm iš vienos vietos į kitą. Ir po pietų dar į druskas dičkė ėjo smile.gif Žodžiu man tai jokių priekaištų absoliučiai nebuvo - važiavom gydytis, efektas buvo itin juntamas, to ir reikėjo smile.gif
Atsakyti