Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

mes irgi kasdien po 7 proceduras kasdien, dar 2 vandens proceduros kas antra diena (vaikas su BA). Po kai kuriu proceduru pusvalandi rekomenduoja ramiai pabuti, tai mums lieka tik maza pertaukele uzkasti ir nueiti i tualeta.
Siaip vaikui tai per daug tu proceduru, labai jau pavargsta, vos iki pietu istraukia, visa laime, kad paskutine yra kvepavimo manksta, o ten leidzia maziukams kamuoliuku baseine pazaisti - tai labai patinka ir visas nuovargis isgaruoja biggrin.gif

Bet pietu miegam iki 4 val lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na va musu dokumentai jau tvarkoje thumbup.gif beliko lagaminus susipakuot lotuliukas.gif ir ryt nuo ankstyvo rytelio judam gyditis rolleyes.gif
Atsakyti
O kaži visų sunkumų BA turi teisę į sanatoriją?mum reabitologė sako, kol ant siuntimo nebus parašyta kokio sunkumo BA, apie jokias sanatorijas nė kalbos.dar paliksim be sanatorijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 09 16, 11:41)
O kaži visų sunkumų BA turi teisę į sanatoriją?mum reabitologė sako, kol ant siuntimo nebus parašyta kokio sunkumo BA, apie jokias sanatorijas nė kalbos.dar paliksim be sanatorijos blush2.gif

pas mus buvo parasyta lengva BA forma. Siaip nesvarbu turi buti forma, svarbi pati liga, jei yra BA, reiskia turite teise gauti kelalapi 4u.gif
Papildyta:
i sanatorija gali siusti ir pediatras, ir pulmonologe, nebutinai reabitologe, tik turi buti kitu gyd isvados apie liga
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 21:08)
Čili, kiek tas "daug" procedūrų? mano draugė su mergyte buvo, pas jas pilnutėlė procedūrų knygelė buvo prirašyta, net ant viršelio  biggrin.gif bet jos pas vyriškį buvo iš L berods raidės, nebepamenu. mes turėjom daug mažiau, turėjau su kuo palyginti nes draugė su mergyte sušilus lakstė, o pasmus tuo tarpu skylės langai buvo procedūrų grafike. diagnozė mūsų tokia pati, BA buvo. kadangi mes ten važiavom ne ramiai laiką leist, o GYDYTIS, tai man ir procedūrų norėjosi daugiau. iš pirmo žvilgsnio atrodė ir man kad pakankamai, bet kai pasikalbėjau kiek kitos mamos veda - pagailino mums gydytoja. na, ačiū ir už tiek kaip sakant, bet kitais metais labiau pasiskaitinėsim pas kokią gydytoją prašytis  blush2.gif nes pasirodo galima rinktis...

To gydytojo pavardė Lizdenis, liux gydytojas mes pas jį buvome 4 korpuse. Pasakė mama tu renkies ko nori, mažai dar pasakyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2010 09 16, 14:14)
pas mus buvo parasyta lengva BA forma. Siaip nesvarbu turi buti forma, svarbi pati liga, jei yra BA, reiskia turite teise gauti kelalapi 4u.gif
Papildyta:
i sanatorija gali siusti ir pediatras, ir pulmonologe, nebutinai reabitologe, tik turi buti kitu gyd isvados apie liga

Pas mus taip pat buvo parasyta BA lengva eiga,i sanatorija kelialapi gavom. Tik is jos jau gryzom su sunkesne forma. unsure.gif Kazkodel epikrizei prirasyta to ko istikruju nera.PVZ.Vaikas nepakelia fizinio kruvio...tik as jos nespeju gaudyt ir jau senai nemiega pietu miego lotuliukas.gif Arba, kad atvykom su slogom ir kosuliais,ir dabar sergam alerginiu rinitu.Nors nei slogavom nei kosijom.Sanatorijoj nei karto nebuvo jokio dusulio priepuolio. o parasyta kad priepuoliai buvo nuimami salbutamoliu. doh.gif Nu ir nebersuprantu is kur visa tai istraukta.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 17 rugsėjo 2010 - 07:40
mums irgi buvo prirašyta ir procedūros, kurių negavom, ir ligos kurių nebuvo ax.gif
Atsakyti
Aš manau, jei vaikas atvažiuoja sveikas, tai gydytojos kažką turi įrašyti, kad pagrįsti tą tariamą jūsų vaiko gydymą g.gif Jeigu nei dūsta, nei serga, tuomet gal reiktų tikrai labiau sergančius leisti vežti? smile.gif O ne priekaištauti kaip įrašė tariamus dalykus.
Čia aš nepiktai aišku, o tik turiu minty, kad man visiškai dzin kas ką rašė epikrizėje, žinau,kad maniškėms irgi prirašė kaip jie ten gydė vaistais kokiais, kaip pagerėjo būklė ir pan. Bet tik todėl, kad mes atvykom ne per paūmėjimą, nebuvo dusulių kažkokių ar pašalinių ligų.
Atsakyti
na gal ir turi jie ten priburti kažką tokio, bet kam rašyti procedūras kurių vaikui netaikei biggrin.gif pas mus net sesutė nustebo, sako ar jums tikrai buvo tokios ir tokios, sakau nu ne. sako bet jums įrašė kad gavot biggrin.gif kadangi mes mielai BŪTUME NORĖJĘ jas gauti, tai ir atkreipiau dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 17, 09:09)
na gal ir turi jie ten priburti kažką tokio, bet kam rašyti procedūras kurių vaikui netaikei  biggrin.gif pas mus net sesutė nustebo, sako ar jums tikrai buvo tokios ir tokios, sakau nu ne. sako bet jums įrašė kad gavot  biggrin.gif kadangi mes mielai BŪTUME NORĖJĘ jas gauti, tai ir atkreipiau dėmesį  smile.gif

nu blin unsure.gif Tikrai tada.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 09 17, 09:06)
Aš manau, jei vaikas atvažiuoja sveikas, tai gydytojos kažką turi įrašyti, kad pagrįsti tą tariamą jūsų vaiko gydymą g.gif  Jeigu nei dūsta, nei serga, tuomet gal reiktų tikrai labiau sergančius leisti vežti? smile.gif  O ne priekaištauti kaip įrašė tariamus dalykus.
Čia aš nepiktai aišku, o tik turiu minty, kad man visiškai dzin kas ką rašė epikrizėje, žinau,kad maniškėms irgi prirašė kaip jie ten gydė vaistais kokiais, kaip pagerėjo būklė ir pan. Bet tik todėl, kad mes atvykom ne per paūmėjimą, nebuvo dusulių kažkokių ar pašalinių ligų.

Visiskai nesutinku schmoll.gif Manau jei yra pripazinta BA ir sanatorija priklauso.Vadinasi vaikas turi teise stiprint organizna kad ir siuo metu nera to paumejimo.Mes i sanatorija vykom po paumejimo,sustipret.Ir kad priraso nebutu dalyku nera gerai,nes ta isvada klijuojasi i med.kortele.Ir kaskart betkuri gyd. atsivertus skaitys tai ko nebuvo ir galbut padarys netinkamas isvadas tam tikrai situacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 17 rugsėjo 2010 - 08:30
QUOTE(simsiuke @ 2010 09 17, 09:29)
Visiskai nesutinku  schmoll.gif  Manau jei yra pripazinta BA ir sanatorija priklauso.Vadinasi vaikas turi teise stiprint organizna kad ir siuo metu nera to paumejimo.Mes i sanatorija vykom po paumejimo,sustipret.Ir kad priraso nebutu dalyku nera gerai,nes ta isvada klijuojasi i med.kortele.Ir kaskart betkuri gyd. atsivertus skaitys tai ko nebuvo ir galbut padarys netinkamas isvadas tam tikrai situacijai.

man parašė viską kas buvo - nei daugiau, nei mažiau. Paūmėjimą mes ten turėjom, tai taip ir parašė. 4u.gif
Atsakyti