QUOTE(munyte @ 2010 09 18, 13:43)
Tai Melituxa,prasilenkiam kazkur virtuvej
gali buti as bunu visada su sunum maziuku tokiom dideliom akim ir guzu ant kaktos

jei pazinsit ar pamatysit prasom pakalbinti nes as ziuriu kitom mamytem i akis ir galvoju gal forumiete
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 09 18, 15:09)
kaip įdomiai, juk stalai ne asmeniniai, juk ne viešbutis koks.. Visuose sodina po tiek žmonių kiek telpa.. Mes irgi sėdėjom su svetimu vaikinuku, kasgi čia baisaus? Jūsų vaikai svetimų bijo?
Nežinau kur kapstytis reiktų, kad 4 kartus perrengti reiktų

Procedūrose neišsimurzina, na lauke kokį kartą.. Aš su metinuke vargo neturėjau dėl rūbų, kartą dienoj perrengdavau, kol pietų miego smigdavo - išsiskalbi rūbus (dičkės irgi, ir nemažus rūbus-treningiukus, netgi striukytes ir t.t.), ant gyvatuko, o ryte jau sausi praktiškai..
Man atrodo daug mamų įžvelgia bėdas ten kur jų tiesiog nėra

Žiūrėkit į viską paprasčiau
Mano vaikai svetimu nebijo kaip tik nori su visais bendrauti tuomet ir valgymas isgaruoja.O man lakstyti po visa valgykla ir juos klykiancius prie stalo laikyti kazkaip kitu zmoniu atzvilgiu nemalonu.
Mano sunuj dabar toks amzius kad savarankiskai mokinasi valgyti tai todel ir issitepa.
O lauke dabar ne vasara tai tie rubeliai dar grazesni buna. Nieko blogo nematau kad norim but svarus ir man jokia problema vaika perreng ir skalbt. Tik sakau kad dabar dregnas oras ir rubai sunkiai dziuna.
Del paprastumo tai visi stengiames ziureti is savo boksto, o kazin tos senbuves kai pirma karta vaziavo taip jau saziningai ir neperdaug stresavo
Man atrodo po pirmo blyno visada lengviau buna, kitais metais ir as jau gudresne busiu ir zinosiu kaip ir kas.
Svarbiausia reikia prisiminti kad vaziuojam vaikuciu gydyti ir pabegti nuo kasdienybes, nes geras oras ir gera nuotaika nuteikia super.
Papildyta:
QUOTE(munyte @ 2010 09 18, 13:43)
Tai Melituxa,prasilenkiam kazkur virtuvej
Mes dabar namo pabege tai grysim sekmadieni ant vakarienes