Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

QUOTE(melituxa @ 2010 09 18, 17:05)

Mes dabar namo pabege tai grysim sekmadieni ant vakarienes  ax.gif

Dabar ieskosiu vaiko su guzu biggrin.gif ...Ko gero mus pazint greiciau eis ax.gif .As jau moteris nebe jaunikle rolleyes.gif ,o ir mano bernas isidemetinas-sunkiai vaikstantis ir raudonom demem ant veido cool.gif ...Tiesa,Tigriuke,taip ir atpazino mus ir pasnekino 4u.gif ....
Atsakyti
siandien visa diena valgykloje vyksta ateinanciu pasiimt maisto i kambarius mamu tikrinimas.Tikrina korteles pagal sarasus,pagal pavardes.Kas kiek valgo...
Atsakyti
Tiesioginė transliacija iš sanatorijos smile.gif
Viskas labai thumbup.gif Kambarys thumbup.gif , maistas skanus, sau išsipirkau neoficialiai, papuolėm pas daktarę Vengalienę atrodo.Procedūrų gavom 4, bet tikiuosi, kad pirmadien5 skirs daugiau ax.gif Tik kažkaip negerai, kad jos prasidės tik nuo pirmadienio, o dabar turim tik mankštą ir aromaterapiją smile.gif
Sakykit kokių dar procedūrų galima prašyti su BA g.gif Gavom druskas, mankštą, magneto terapiją, masažus ir viskas atrodo doh.gif
O šiaip tikras poilsis, tik galėtų oras būti šiltesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 09 18, 16:58)
Dabar ieskosiu vaiko su guzu biggrin.gif ...Ko gero mus pazint greiciau eis ax.gif .As jau moteris nebe jaunikle rolleyes.gif ,o ir mano bernas isidemetinas-sunkiai vaikstantis ir raudonom demem ant veido cool.gif ...Tiesa,Tigriuke,taip ir atpazino mus ir pasnekino 4u.gif ....

As jus esu maciusi kolidoriuje dar mano mazoji tokia smalsi paklause kas tam berniukuj ir labai ziurejo atsisukusi. Tik nepamenu kuriam aukste maciau pirmam ar antram nes mes antram gyvenam. Musu guzas jau kaip ir prie pabaigos tai kad nereiktu kito isistatyti kad mus pazintumet mes patys jus pakalbinsim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvija @ 2010 09 18, 21:04)
Tiesioginė transliacija iš sanatorijos smile.gif
Viskas labai  thumbup.gif Kambarys  thumbup.gif , maistas skanus, sau išsipirkau neoficialiai, papuolėm pas daktarę Vengalienę atrodo.Procedūrų gavom 4, bet tikiuosi, kad pirmadien5 skirs daugiau ax.gif Tik kažkaip negerai, kad jos prasidės tik nuo pirmadienio, o dabar turim tik mankštą ir aromaterapiją smile.gif
Sakykit kokių dar procedūrų galima prašyti su BA g.gif Gavom druskas, mankštą, magneto terapiją, masažus ir viskas atrodo doh.gif
O šiaip tikras poilsis, tik galėtų oras būti šiltesnis doh.gif

O kas ta magneto terapija nes mes su BA ir jos negavom.Mes turim Inhaliacijas, mankstas, sildyma, druskas, masaza ir viskas. dar turejo dukra kvarca 3 kartus ir aromoterapija. Gal kas galit parasyt kokiu dar proceduru galima prasyti nes ir as nezinau kokios priklauso su BA.
Akvija kur jus gyvenat gal 2 aukstas tai butu smagu musu vaiku burys padidetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melituxa: 18 rugsėjo 2010 - 20:54
QUOTE(melituxa @ 2010 09 18, 09:53)
bet maciau mamos atsinesa tooooooookiu nemazus tai nezinau ar jom iki virsaus prikrauna  biggrin.gif

Ziurint pas ka pakliuna. Ten tokia moteriske viena ir vyrukas mano vyrui prikraudavo pilnus, mes prisivalgydavome visi keturi sociai biggrin.gif
QUOTE(Akvija @ 2010 09 18, 21:04)
papuolėm pas daktarę Vengalienę atrodo.

Ji vedeja. Musu gydytojos nebuvo, o vaikai apsirgo, tai buvo nusiunte pas ja. Labai miela, kitamet jei vaziuosime, butinai pas ja prasysimes ax.gif
Atsakyti
Mes ir pas Vengaliene. Super dar geresnes nesu maciusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melituxa: 18 rugsėjo 2010 - 21:27
labas rytas,mes ir pas Vengaliene esam.
Vienai mamytei isvaziuojant is sanatorijos ji pati dave savo vizitine kortele ir liepe jai skambintis ir atvaziuot kada nori...
Melituxa,butinai pakalbinkit:)
Maistas neblogas,tik labai meniu nesikeicia.Mes jau treti metai cia,bet meniu nepasikeites.Labai jau man patinka tie ju paciu kepti naminiai pyragai,tai ju pasiilgstam...
Na mums prasides jau paskutine savaite.Kazkaip siemet labai laikas greit prabego.Ir namo savaitgaliais nevaziavom.Tetis abu savaitgalius pas mus prakiurksojo;)
Atsakyti
o gydytoją pasiteirauja kokią noretumėt, ar kokią skiria tokią?kaip supratau gali pats prašytis?
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 09 19, 10:14)
o gydytoją pasiteirauja kokią noretumėt, ar kokią skiria tokią?kaip supratau gali pats prašytis?

šiaip mes nesam prašęsi pas kokią norim.Į kokį korpusą papuoli,o ten yra ir savo gydytoja,tokią ir paskiria,jei norų nera...
Atsakyti
sveikos merginos,
gal yra kas is 3k ir galetu mums pagelbeti rasti laisva kambary ax.gif nes mes gavom tik 4k ir bijau kad susirgim vaiksciodami per lauka doh.gif jei ka zinot parasykit prasau az arba sms 867315176 aciu
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 09 18, 17:58)
siandien visa diena valgykloje vyksta ateinanciu pasiimt maisto i kambarius mamu tikrinimas.Tikrina korteles pagal sarasus,pagal pavardes.Kas kiek valgo...

nu geras,musu per 22d nei karto netikrino,o ir net nezinau kur ta kortelel nukisus buvau.biski pasiilgau sanatorijos,kad nereikia gaminti maisto lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(munyte @ 2010 09 18, 16:58)
Dabar ieskosiu vaiko su guzu biggrin.gif ...Ko gero mus pazint greiciau eis ax.gif .As jau moteris nebe jaunikle rolleyes.gif

tai kas kad nejaunike,bet labai ciki,nemetuose esme,nekarta jau isitikinau mirksiukas.gif pasiilgau jau jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melituxa @ 2010 09 18, 21:53)
O kas ta magneto terapija nes mes su BA ir jos negavom.Mes turim Inhaliacijas, mankstas, sildyma, druskas, masaza ir viskas. dar turejo dukra kvarca 3 kartus ir aromoterapija. Gal kas galit parasyt kokiu dar proceduru galima prasyti nes ir as nezinau kokios priklauso su BA.
Akvija kur jus gyvenat gal 2 aukstas tai butu smagu musu vaiku burys padidetu. mirksiukas.gif

2 aukšte mes mirksiukas.gif
Nuo ryt prasidės pagaliau procedūros, tik vat pergyvenu kaip maniškė sėdės druskų kambary, nes net į aromaterapiją nenorėjo eiti viena-verkė unsure.gif O kadangi jai 6 m. niekas man neleis eiti kartu taip įsivaizduoju verysad.gif Gal žinot kiek reikia damokėti, kad įleistų ir mane g.gif
Magneto terapija tai mačiau kad reikia gulėti po kažkokiu aparatu pusę valandos, negalima neštis telefonų, jokių metalinių daiktų, kad nebūtų pas vaiką.Gydytoja sakė, kad prie BA labai gerai magneto terapija, tai gal paprašykit g.gif
O sakykit baseiną kada skiria g.gif O gal vėliau gydytoja procedūrų sąrašą dar papildo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 19 rugsėjo 2010 - 11:56