Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2011 02 06, 23:46)
Va kaip keista, visi randa skirtingu minusu.Man jame kliuvo visai kiti dalykai,  bugaboo lietaus aapsauga pasirode labai gera ir apgalvota  g.gif  Na tik vietos gal daugiau krepsy uzima, bet siaip geras daiktas. O apatini krepsi labai patogiai naudosit, kai pereisit i sportinuka  mirksiukas.gif

arba as nemoku naudotis ta lietaus apsauga,arba ji man iki galo neuzsideda. priekis ok, o iki galo neuzsitempia ko tai... g.gif

o krepsi kol kas tik lietaus apsaugai naudojam ir koki lietsargi ten imetu, tikiuos,kad su sportinuku bus geresnis priejimas smile.gif
Atsakyti
Turbut nemoki uzdeti, pabandyk paieskoti youtube, gal koki demonstracini filmuka rasi kaip ta daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 08, 00:05)
Turbut nemoki uzdeti, pabandyk paieskoti youtube, gal koki demonstracini filmuka rasi kaip ta daryti  g.gif

nu va, pagaliau ismokau naudotis apsauga nuo lietaus blush2.gif viskas ten gerai thumbup.gif cia as ziopla, o ne lietaus apsauga negera biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.turim nusipirke mes bugaboo vezimeli cammelon ir kedute uzsisakem atskirai maxi cosi pebble.ar ji mums tiks dabar iskilo klausimas g.gif
Atsakyti
Tiks, tik adapteriu reikia.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 15, 21:47)
Tiks, tik adapteriu reikia.

turim juos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2011 02 15, 22:53)
turim juos bigsmile.gif

tada viskas turetu buti gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieškau pirkti bugaboo bee, gal žinot kur? Ir kiek LT kainuoja?
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
gal kas nors noretu parduoti mums bugaboo frog medziagu komplektuka? musu jau spalvos isbluke, todel ateinant pavasariui noretume atsinaujinti... blush2.gif Nelabai as moku per tas internetines parduotuves pirkti blush2.gif jeigu kas norit parduoti rasykite man i AZ smile.gif tikrai nupirktume, jeigu kuriai mamytei jau nereikalingas arba nusibodes tos spalvos komplektukas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Gal jau isaugsite Cameleon vezimuka iki birzelio menesio? Esu apsisprendusi ji isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Premija @ 2011 02 25, 18:08)
Sveikos mamytes! Gal jau isaugsite Cameleon vezimuka iki birzelio menesio? Esu apsisprendusi ji isigyti smile.gif

nepazadu, bet gali buti kad isaugsime ax.gif turesiu jus omeny bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2011 02 24, 21:46)
Ieškau pirkti bugaboo bee, gal žinot kur? Ir kiek LT kainuoja?

babycenter parduotuveje paziurekite,maciau yra ir senesniu ir nauju modeliu wub.gif
ech nerealus vezimas wub.gif
Atsakyti