Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

QUOTE(sindirela @ 2011 02 25, 18:54)
nepazadu, bet gali buti kad isaugsime ax.gif turesiu jus omeny bigsmile.gif

Kokia komplektacija su visais priedais paduotumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Premija @ 2011 02 28, 11:28)
Kokia komplektacija su visais priedais paduotumete?  ax.gif

nu yra sketis, apsauga nuo lietaus adapteriai kedutei, tik pacia kedute jau pardaviau nu ir pats vezimukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2011 01 23, 01:30)
Gera mintis smile.gif aš, kai patingiu užsidėti žieminius ratus, kai nedaug važiuoti reikia, tai iš vis pakeliu vežimą ir stumiu tik ant tų didelių ratų smile.gif o va, kai jau nepatingiu ir uždedu žieminius, tai einam per visas pusnis ir kelio nelygumus, kaip su tanku tongue.gif

mes taip pajuriu riedam,tada mazuju ratuku guoliukai isvengia smelio.
kiek apie lietaus apsaugas prikalbejot,mes savaja pametem,bet man ji pasirode visiskai nereikalinga ax.gif
Atsakyti
4u.gif
gal kas turite,ar gal matet kur nusipirkti bugaboo bee pasikeitimui tokiu groziu? bigsmile.gif labai noreciau kazko iskirtinio vasarai rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 kovo 2011 - 20:10
wub.gif jetau kai grazu, nu tas s drakoniukais tai superinis wub.gif o kaip bee karietos? kas vazineja, ar labai mazi ratukai?
Atsakyti
erikiuxxx, ebay pilnas tokiu groziu mirksiukas.gif
Cia man atrodo irgi turetu siusti:
http://mainebabytrea...e-Plus-2010.htm
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 02, 20:33)
wub.gif  jetau kai grazu, nu tas s drakoniukais tai superinis  wub.gif  o kaip bee karietos? kas vazineja, ar labai mazi ratukai?

aha man tas irgi geras,praita vasara maciau su babausiais labai linksma,bet nematau dabar ebejui

o siaip ratai mazi,bet is visu isbandytu tokio tipo vezimui, bugaboo bee duociau medali wub.gif pasaka man jis, jau vaziavimo malonumas wub.gif

aisku yra sokiu tokiu minusiuku,bet bendrai paemus liuksinis

QUOTE(gitulia @ 2011 03 02, 20:47)
erikiuxxx, ebay pilnas tokiu groziu  mirksiukas.gif
Cia man atrodo irgi turetu siusti:
http://mainebabytrea...e-Plus-2010.htm

aciu gitulia wub.gif
ebejui neradau graziu sad.gif
o is cia nemokeciau pirkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 kovo 2011 - 20:56
Erikiuxxx, ten viskas labai paprasta. issirenki preke, issirenki medziaga is virsaus, po to is vidaus kokia nori, meti i krepsa, leidzia pasirinkti sali ir siuntimo buda (pats pigiausias ar 12 doleriu). Apmoketi irgi leidzia paypalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 02, 21:13)
Erikiuxxx, ten viskas labai paprasta. issirenki preke, issirenki medziaga is virsaus, po to is vidaus kokia nori, meti i krepsa, leidzia pasirinkti sali ir siuntimo buda (pats pigiausias ar 12 doleriu). Apmoketi irgi leidzia paypalu  mirksiukas.gif

nesinaudoju paypal verysad.gif reiks pas tarpininkus pasiklausineti jauciu unsure.gif
uzsinoejau labai

dar toks variantas vasarai grazus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 kovo 2011 - 21:38
erikiuxx, jei labai norisi, galiu padet kazka nusipirkt mirksiukas.gif
Arba variantas yra, eini i audiniu parde ir zvalgais kas labai tiktu ir patiktu ir su vezimu pas siuveja, ten labai paprastas reikalas tas stogas, turetu pasiut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 02, 21:42)
erikiuxx, jei labai norisi, galiu padet kazka nusipirkt  mirksiukas.gif
Arba variantas yra, eini i audiniu parde ir zvalgais kas labai tiktu ir patiktu ir su vezimu pas siuveja, ten labai paprastas reikalas tas stogas, turetu pasiut  mirksiukas.gif

aciukas wub.gif

o del pasiuvimo, ydomu ar rasiu kur LT tokiu medziagu unsure.gif
Atsakyti
kokie grožiai wub.gif tokie spalvingi, linksmi thumbup.gif
Atsakyti