Mano bernaitis si darzeli jau 3-ius metus lanko.Viskas super.
Aisku,jei kazkas nepatinka aukletojos ar kitu vaiku elgesyje,tyleti nereikia.Zymiai geriau susidariusia problema spresti iskart.Taciau uztikrinu jus,kad nebuvo ne vienos situacijos,kurioje man butu teke aiskintis su aukletoja ar juolab vedeja.
Manau,kad vaiko nuotaika ir noras eiti i darzeli tiesiogiai piklauso nuo tevu.
Jei tevai (pabreziu - TEVAI ,o ne vaikas) nera patenkinti aukletoja,tai jiems ir atrodo,kad viskas blogai,kad vaikas nepriziuretas ir pan.O ar klausia kas paciu vaiku?!Pvz. ,musu aukletoja yra pakankamai griezta.Kazkam tai atrodo siaubinga ir netgi nepedagogiska

,o man visai patinka.Disciplina turi buti.
Kitas dalykas - mamos,kalbekites su aukletojomis,klauskite,kaip jusu vaikas praleido diena,kaip valge,ar klause ir t.t.,nes ne viena karta maciau,kaip teveliai ryte vaika isleidzia is automobilio,ir nuvaziuoja ,net nepatikrine,ar vaikas istikruju sekmingai nuejo i grupe.Vakare - vel - uzvaziuoja i kiema,papypsena ,vaikutis atbega ,iseda i masina ir jie nuvaziuoja.Jokio kontakto su aukletoja.
QUOTE(Zhaliaake @ 2006 09 13, 10:26)
Dar viena situacija, kuria maciau savom akim. Ateinu paimti dukterecios,kiek anksciau nei visada. Sedi aukletoja, o vaikai vaiksto aplink ja nuleide galvas, tokie liudni... Kas cia? Koncentracijos stovykla? Ir tokiu pvz. kiekviena gali pripasakoti. Viskas priklauso nuo aukletojos ir duok dieve, kad mums pasisektu.
O kodel nepaklausete,kas atsitiko,kad vaikai tokie liudni?Gal blogai elgesi,ir aukletoja sudrausmino?Vaikams tai,aisku,nepatinka,bet tik isivaizduokit,kas bus ,jei kiekvienas darys ka nori be jokiu ribu...
QUOTE(Taigi @ 2006 09 14, 11:57)
Vakar kaip tik buvau "Gandriuke" užrašyt savo pupą, bet išėjom nieko nepešusios, direktorė liepė atnešt kokį nors dokumentą, kad mes iš tikro Fabų gatvėj gyvenam, o aš jo neturėjau
Ir mums ta pati pasake,nors vyresnysis ,kaip jau minejau,3 metus lanko si darzeli.Bet juk mums nesunku ta lapuka atnesti,ar ne?