seikos

iki siolei as ivairiai tvarkiau savo gaurus ir su kremais,ir su skustuvais ir su vasko juostem kur 6vnt ir reik pasildyt tarp delnu.Vakar eurokos nusipirkau vasko baklaske berods 250ml tingiu dabar eit paveizet,bily firmos ir kartu buvo ideta 12 daugkartiniu juosteliu.Labai skaniai kvepia.Tai vat ta zodziu baklaske inkisi i mikrobange ,pakaitini 20sekundziu ir vaskas paruostas darbui,pasiemi lopetele issitepi viena koja ,kita koja ir plesai,duksti su tom juostelem

man labai patiko ir laiko nedaug,susitepiau viska susplesiau,suplesiau,nuejau tas juosteles isploviau,isdziuvo ir vasko dar liko kokiem 3-4 kartam.Mokejau vos 23 litus,tai nepamainomas dalykas,tokia patenkinta dabar sedziu

ir,kai skaitau kokios cia problemos tai net keista darosi,nes tikrai nera sudetinga,man pirmas nuplesimas skausmingas,o paskiau pasineriu i darba ir viska susitvarkau ir prieki ir gala ir bikini.O as esu is tu gauruotuju,zodziu liuks
Beje vaskas tai kazkaip savyje islaiko siluma,puikiai tinka net vesiam ore su juo dirbt,jokiu bliudu ir karstu vandenu nereikia,isimeti pasildai 20sec ir liuks eina visa darba,o paskiau kai uzdariau staigiai vel sustingo.Nu sau ir isradima atradau dar negaliu baigt dziaugtis,svarbiausia kiek pinigu sutaupau ,anksciau man vasko juosteliu tu sildomu tarp delnu prireikdavo dvieju pakeliu,o tai reiskia ,kad pirkadama pigiausias isleisdavau 22lt,o cia vos ne 4-5 kartam 23 lt,nu pasaakaaaaa.