Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(micefee @ 2010 07 25, 10:24)
O kam tokį brangų? Aš savo už 60lt nusipirkau, nepastebėjau, kad kažkuo blogesnis už kitus būtų. Tik neina nusidepiliuoti, nežinau, ar vaškas netinka, ar juostelės.  biggrin.gif Greičiausiai vaškas...  doh.gif Neišpeša plaukų...

Sildytuvo (butent kasetinio) kaina priklauso nuo to , ar yra tempetarutos reguliatorius ir langelis vasko likuciui matyti. Man asmeniskai tie 2 dalykai visiskai nereikalingi. O del netikimo,tai dauguma daro ta pacia klaida ir sulaukia tokiu paciu bedu-kad nenuriebalina koju pries depiliacija ir per mazai arba per daug ikaitina vaska.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 25, 12:16)
O del netikimo,tai dauguma daro ta pacia klaida ir sulaukia tokiu paciu bedu-kad nenuriebalina koju pries depiliacija ir per mazai arba per daug ikaitina vaska.

O kaip tas kojas nuriebalinti? Neužtenka tiesiog išsimaudyti ar kažkokio specialaus losjono reikia? Pas mane nėra temperatūros reguliatoriaus, tai aš tiesiog kaip parašyta instrukcijoje 10-15 min pakaitinau...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 25, 14:06)
O kaip tas kojas nuriebalinti? Neužtenka tiesiog išsimaudyti ar kažkokio specialaus losjono reikia? Pas mane nėra temperatūros reguliatoriaus, tai aš tiesiog kaip parašyta instrukcijoje 10-15 min pakaitinau...

Yra specialus losjonai pries depiliacija. Pirkti ju buna ten, kur ir vasko. Nusiprausti neuztenka. Be nuriebalinimo dar ir nusidezinfekuoja. As viena karta neturejau jo (buvo pasibaiges, o sekamdieni nera kur nusipirkti), tai nusidepiliavau be jo, tai kojos spuoguotos buvo 3 paras doh.gif Ir nusipese tik per pora kartu verysad.gif O temperaturos reguliatoriu laikau bereikalingu dalyku, nes veskas neperkaista tokiuose sildytuvuose.
Atsakyti
Merginos patarkit kur galima nusipirkti sukraus pastos depiliacijai. Kazkaip nerandu ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimą- mergaitės, kaip Jūs nusidepiliuojat šlaunis, jų galinę pusę?ypač prie užpakaliuko? g.gif nu aš ten visaip persilaužus žiūrinėju ir kiekvieną kartą nesu tikra ar tikrai viskas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2010 07 25, 22:58)
Merginos patarkit kur galima nusipirkti sukraus pastos depiliacijai. Kazkaip nerandu ax.gif

el parduotuvee, iveskit pandhys ir ismes smile.gif

http://www.beautypoi...1854b8.05009647

Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 25, 13:23)
Yra specialus losjonai pries depiliacija. Pirkti ju buna ten, kur ir vasko. Nusiprausti neuztenka. Be nuriebalinimo dar ir nusidezinfekuoja. As viena karta neturejau jo (buvo pasibaiges, o sekamdieni nera kur nusipirkti), tai nusidepiliavau be jo, tai kojos spuoguotos buvo 3 paras  doh.gif Ir nusipese tik per pora kartu  verysad.gif  O temperaturos reguliatoriu laikau bereikalingu dalyku, nes veskas neperkaista tokiuose sildytuvuose.

o kaip[ namu salygomis galima nuriebalinti kojas? turiu losijona balansuojama, bet man sake, kad juo tepti pries depiliacija tik pazastukus, tai kaip supratau kojom jis netinka? g.gif
Atsakyti
O kuris geresnis proco bejuostinis waskas,ar wisgi karites?Kainos skiriasi,idomu butu suzinot ar ir kokybe skirtinga.. g.gif
Atsakyti

as kuris laikas depiliuojuosi cukrumi pas kosmetologe. bikini atrodo tobulai, bet sugalvojau, kad reiketu paciai namuose tuo uzsiimti. sutaupyciau pinigu ir laiko.

ar depiliuojates cukraus pasta namie? kaip sekas? ar pavyksta taip graziai, kaip pas profesionala?

ir dar klausimas. ieskau kur nusipirkti tos pastos. radau tik viena ( panthy's - ja naudoja salonuose) ir ji kainuoja apie 200 lt. tai pasirode kiek brangoka... k schmoll.gif okios alternatyvos? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galetumet rekomenduoti koki vaska stipriam kietam plaukui? Isbandziau su mikromika stipriems plaukams, bet plaukus sunkiai nuima. Aisku is antro karto, pavyksta, bet labiau suerzinama oda. Su titano dioksidu jautriai odai- tai isvivs puse plauku lieka. Ar yra tokiu, kurie paimtu is pirmo karto tobulai?
Siaip ilga laika skutau, gal del to sunkiai ima plauka? g.gif
Atsakyti
o cia galima pasikonsultuot ir apie depiliacija vasku pas kosmetologe ar tik apie depiliacija namuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 07 26, 19:18)
Sveikos,

Ar galetumet rekomenduoti koki vaska stipriam kietam plaukui? Isbandziau su mikromika stipriems plaukams, bet plaukus sunkiai nuima. Aisku is antro karto, pavyksta, bet labiau suerzinama oda. Su titano dioksidu jautriai odai- tai isvivs puse plauku lieka. Ar yra tokiu, kurie paimtu is pirmo karto tobulai?
Siaip ilga laika skutau, gal del to sunkiai ima plauka?  g.gif

pabandykit vaska skirta vyrams, jis stipriausias smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vook @ 2010 07 26, 20:44)
o cia galima pasikonsultuot ir apie depiliacija vasku pas kosmetologe ar tik apie depiliacija namuose?  unsure.gif

galima konsultuotis visais jus dominancias klausimais susijusiais su depiliacija epiliacija ir pan.. smile.gif
Atsakyti