QUOTE(micefee @ 2010 07 09, 21:15)
Nusipirkau vakar elektrinį kasečių šildytuvą, kai paaugs plaukeliai, išbandysiu ant kojų. 

manau kad paciai truputy sunkoka nusidepiliuoti wisas kojas:)
Papildyta:
QUOTE(Sarmite @ 2010 07 27, 11:01)
labutis, isigijau visa reikalinga amunicija depiliacijai
sakykite iki kokios temperaturos reikia sildyti vaska (skardineje)?
ir dar klausimas,gal atrodys kvailas, bet kad ramiau butu paklausiu
vasko skardines aisku as neisnaudosiu, tai antra karta as ja sildyti vel galesiu?vasko savybes nepakis vel kaitinant ji? 

reikia iki 40 laipsniu atsildyti waska
Papildyta:
QUOTE(Borderline @ 2010 07 22, 21:53)
sveikos merginos, ziuriu jus cia pazengusios depiliacijos srity.
esu isbandziusi epiliatoriu, bet tai man pasirode tokia nesamone - valanda uztrunka kol sugraibau visus plaukelius (kalbu apie kojas
), oda po to nera labai svelni, po keliu dienu ima ataugineti nauji plaukeliai, po savaites matosi juosi taskeliai - plauku uzuomazgos. vieni auga toliau, kiti dar ir iauga i oda.
vienu zodziu pasakiau niekada daugiau su epiliatorium.
vel skutu kaiop ir seniau, ir nusibosta man kasdien terliotis.
klausimas: kodel iauga plaukeliai? pilinga ir kempine naudoju kasdien, ir vistiek jie isauga.
ar depiliuojant vasku irgi jie po savaites ima ataugineti/iaugineti?
esu isbandziusi epiliatoriu, bet tai man pasirode tokia nesamone - valanda uztrunka kol sugraibau visus plaukelius (kalbu apie kojas

vienu zodziu pasakiau niekada daugiau su epiliatorium.
vel skutu kaiop ir seniau, ir nusibosta man kasdien terliotis.
klausimas: kodel iauga plaukeliai? pilinga ir kempine naudoju kasdien, ir vistiek jie isauga.
ar depiliuojant vasku irgi jie po savaites ima ataugineti/iaugineti?
nu manau kad reik patept zele pries depiliacija ir nudezinfekuoti,tada poros issiplecia ir oda ne taip uzsikrecia,plaukialiai maziau iaugineja,o depilaitoriu naudoji daug kartu jo nei nenudezinfekuoji...