Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(micefee @ 2010 07 09, 21:15)
Nusipirkau vakar elektrinį kasečių šildytuvą, kai paaugs plaukeliai, išbandysiu ant kojų.  ax.gif

manau kad paciai truputy sunkoka nusidepiliuoti wisas kojas:)
Papildyta:
QUOTE(Sarmite @ 2010 07 27, 11:01)
labutis, isigijau visa reikalinga amunicija depiliacijai ax.gif sakykite iki kokios temperaturos reikia sildyti vaska (skardineje)? 4u.gif  ir dar klausimas,gal atrodys kvailas, bet kad ramiau butu paklausiu blush2.gif  vasko skardines aisku as neisnaudosiu, tai antra karta as ja sildyti vel galesiu?vasko savybes nepakis vel kaitinant ji? 4u.gif

reikia iki 40 laipsniu atsildyti waska
Papildyta:
QUOTE(Borderline @ 2010 07 22, 21:53)
sveikos merginos, ziuriu jus cia pazengusios depiliacijos srity.
esu isbandziusi epiliatoriu, bet tai man pasirode tokia nesamone - valanda uztrunka kol sugraibau visus plaukelius (kalbu apie kojas smile.gif), oda po to nera labai svelni, po keliu dienu ima ataugineti nauji plaukeliai, po savaites matosi juosi taskeliai - plauku uzuomazgos. vieni auga toliau, kiti dar ir iauga i oda.
vienu zodziu pasakiau niekada daugiau su epiliatorium.
vel skutu kaiop ir seniau, ir nusibosta man kasdien terliotis.

klausimas: kodel iauga plaukeliai? pilinga ir kempine naudoju kasdien, ir vistiek jie isauga.

ar depiliuojant vasku irgi jie po savaites ima ataugineti/iaugineti?

nu manau kad reik patept zele pries depiliacija ir nudezinfekuoti,tada poros issiplecia ir oda ne taip uzsikrecia,plaukialiai maziau iaugineja,o depilaitoriu naudoji daug kartu jo nei nenudezinfekuoji...
Atsakyti
QUOTE(kamiliukee @ 2010 07 28, 00:14)
Papildyta:
reikia iki 40 laipsniu atsildyti waska
Papildyta:
nu manau kad reik patept zele pries depiliacija ir nudezinfekuoti,tada poros issiplecia ir oda ne taip uzsikrecia,plaukialiai maziau iaugineja,o depilaitoriu naudoji daug kartu jo nei nenudezinfekuoji...

o čia iš tiesų geras pastebėjimas doh.gif unsure.gif
aš pusė kojų vašku, pusė epiliatoriumi..... unsure.gif bet spėju teks pereit vien į vašką....nes ne kaip su tuo epiliatorium doh.gif
Atsakyti
Po ilgo skustukų naudojimo, nutariau vėl išbandyti depiliaciją vašku namų salygom. Kažkada seniai bandžiau Veet ar pan. šildomą vašką, bet teko atiduoti, nes nė vieno plaukelio nepavyko išrauti. Pagalvojau, gal vaškas blogas, gal aš nemoku g.gif Bet po gerų atsiliepimų apie Acorelle, nusipirkau rytietišką vašką (tą kur nereikia šildyti). Bet ir vėl nepavyksta unsure.gif Antrą dieną bandau nusidepiliuoti pažastis. Arba visai neišrauna plaukelių arba labai nedaug, tai tokiais tempais vieną pažastį depiliuosiu savaitę. Labai noriu depiliacijos, nepatinka man skustukų rezultatas pažastims. Viską darau pagal instrukciją, plaukeliai ataugę, atrodo, pakankamai g.gif Nuo ko taip gali būti, kad neišrauna? Į saloną eiti brangoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 28 liepos 2010 - 10:04
QUOTE(rootha @ 2010 07 27, 20:53)
tai as turiu kazkoki tonika, bet ta konsultante sake kad tai pazastukam, jis truputuka vesina kvepia eukaliptu, reiskias juom galiu ir kojas nuriebalinti

tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia su tokiu blondišku klausimu blush2.gif flirt.gif Kai depiliuojate kojas, tai depiliuojate ir šlaunis? smile.gif Seniau depiliuodavausi tik blauzdas, nes šlaunų plaukeliai tai tokie pūkeliai pas mane šviesūs, o ant blauzdų jau šiurkštesni auga savaime aišku, tai jas ir depiliuojuosi, kai laiko nebūna ir skustuku prasieinu rolleyes.gif Bet šią vasarą man ir šlaunų plaukeliai pradėjo kliudyti, kad jie ir švelnūs, trumpi, bet vis tiek, norisi visiškai glotnių kojų wub.gif Bet pradėjusi tai daryti, reikės visą laiką jaučiu ir depiliuotis tas šlaunis, o dar bijau, kad nuskutus šiurkštesni plaukai neataugtų vietoj buvusių pūkelių unsure.gif Taigi, kaip elgiatės su plaukais ant šlaunų: depiliuojate, skutate ar paliekate likimo valiai? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 28, 09:30)
o čia iš tiesų geras pastebėjimas doh.gif  unsure.gif
aš pusė kojų vašku, pusė epiliatoriumi..... unsure.gif bet spėju teks pereit vien į vašką....nes ne kaip su tuo epiliatorium doh.gif

As kazkada viena koja nusidepiliavau epilitoriumi, bet neiskentusi skausmo kita nusipesiau vasku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2010 07 28, 10:02)
Po ilgo skustukų naudojimo, nutariau vėl išbandyti depiliaciją vašku namų salygom. Kažkada seniai bandžiau Veet ar pan. šildomą vašką, bet teko atiduoti, nes nė vieno plaukelio nepavyko išrauti. Pagalvojau, gal vaškas blogas, gal aš nemoku  g.gif Bet po gerų atsiliepimų apie Acorelle, nusipirkau rytietišką vašką (tą kur nereikia šildyti). Bet ir vėl nepavyksta  unsure.gif  Antrą dieną bandau nusidepiliuoti pažastis.  Arba visai neišrauna plaukelių arba labai nedaug, tai tokiais tempais vieną pažastį depiliuosiu savaitę. Labai noriu depiliacijos, nepatinka man skustukų rezultatas pažastims. Viską darau pagal instrukciją, plaukeliai ataugę, atrodo, pakankamai  g.gif Nuo ko taip gali būti, kad neišrauna? Į saloną eiti brangoka  blush2.gif

Reikėtų talku pabarstyti. Ir jo negailėt, nes pažastys gausiai prakaituoja, ypač dabar.
Atsakyti
Talku pazastu barstyt negalima, juk uzkemsa visas poras, kaip ir tie visi lady speed steak, oda nekvepuoja, labai nesveika rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.As toki durna klausima uzklausiu. Jau ko as tik nenaudojus,ir epiliatoriu ir skustukus ir kremus ir vaska.Bet vaska tik juosteles.Arba as akla arba tikrai nera,kur jus nusiperkate vasko atskirai ir lapeliai nuplesti atskirai?Taip vadinamose skardinese ,uzsisakinejat internetu ar yra ir cia LT pirkti?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 28, 22:09)
As kazkada viena koja nusidepiliavau epilitoriumi, bet neiskentusi skausmo kita nusipesiau vasku  lotuliukas.gif

aš blauzdas galiu epiliatoriumi, bet šlaunis doh.gif kažkoks košmariškas skausmas biggrin.gif doh.gif blush2.gif o vašku viskas oki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 07 28, 22:25)
Sveikos.As toki durna klausima uzklausiu. Jau ko as tik nenaudojus,ir epiliatoriu ir skustukus ir kremus ir vaska.Bet vaska tik juosteles.Arba as akla arba tikrai nera,kur jus nusiperkate vasko atskirai ir lapeliai nuplesti atskirai?Taip vadinamose skardinese ,uzsisakinejat internetu ar yra ir cia LT  pirkti?

Ziurint apie kuri miesta klausi. Pvz. Kaune yra Tunelio g. proco parduotuve, akropoly yra Krinona, Saanoriu pr. yra Nagavita. Visose siose parduotuvese parduodama visa tai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2010 07 28, 12:02)
Po ilgo skustukų naudojimo, nutariau vėl išbandyti depiliaciją vašku namų salygom. Kažkada seniai bandžiau Veet ar pan. šildomą vašką, bet teko atiduoti, nes nė vieno plaukelio nepavyko išrauti. Pagalvojau, gal vaškas blogas, gal aš nemoku  g.gif Bet po gerų atsiliepimų apie Acorelle, nusipirkau rytietišką vašką (tą kur nereikia šildyti). Bet ir vėl nepavyksta  unsure.gif  Antrą dieną bandau nusidepiliuoti pažastis.  Arba visai neišrauna plaukelių arba labai nedaug, tai tokiais tempais vieną pažastį depiliuosiu savaitę. Labai noriu depiliacijos, nepatinka man skustukų rezultatas pažastims. Viską darau pagal instrukciją, plaukeliai ataugę, atrodo, pakankamai  g.gif Nuo ko taip gali būti, kad neišrauna? Į saloną eiti brangoka  blush2.gif

As irgi si waska esu nusipirkusi,bet pakolkas tik slaunis bei blauzdas apsitwarkiau su juo,na ir pabandziau broliui wien pazasti su juo nudepiliuot lotuliukas.gif tai po kieliu plesimu kazkaip aptwarkiau nors pas ji daug maziau plauku pazastyse nei pas mane doh.gif Mano galwa paciai sunkiai kas gautusi reik kazko prasyt pagalbos..
Atsakyti