Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(SuperLaura @ 2010 08 20, 10:25)
Sveikos, gal kuri susidūrėt su panašia situacija...
Turėjau persileidimą, šiuo metu antrą mėnesį geriu bromokriptiną dėl hyperprolaktinemijos, tačiau man jau savaitė vėluoja mėnesinės, pasidariau testą jis - neigiamas (deja) verysad.gif Gal kuri susidūrėte su panašia situacija, tiesiog dėl ko vėluoja mėnesinės? Ar gali testas nerodyti nėštumo?

Sakyciau 'tik savaite' veluoja. Man buna kartais ir daugiau uzveluoja. Va pvz. praeitos velavo net 10 dienu (buvo antros mmm po persileidimo).
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2010 08 20, 11:25)
Sveikos, gal kuri susidūrėt su panašia situacija...
Turėjau persileidimą, šiuo metu antrą mėnesį geriu bromokriptiną dėl hyperprolaktinemijos, tačiau man jau savaitė vėluoja mėnesinės, pasidariau testą jis - neigiamas (deja) verysad.gif Gal kuri susidūrėte su panašia situacija, tiesiog dėl ko vėluoja mėnesinės? Ar gali testas nerodyti nėštumo?

na jei mm reguliarios, tai jau turetu nt rodyt, jei kas gyvena....o gal tau tiesiog sutriko ciklas nuo vaistuku g.gif paskambink ginei pasiteirauk....o gal tiesiog vaistu anotacijoj raso, jog gali sutrikti ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 20, 10:21)
Mano organizmas puikiai susitvarke su A, siandien buvau apziuroje, tai gimda issivale ir susitrauke pati. Fiziskai jauciuos tikrai gerai, apskritai retai sergu, imunitetas stirpus, tad jei niekas nesikeis, kita mazyli pradesim planuoti po 5 men (1 menesiu sutrumpinsim rekomendacijas smile.gif ).

Man irgi dare abrazija (po trecio nesivystancio). jau buvau ir pas abraiti, kurio paklausiau, kada vel galesiu bandyti, ar tikrai tik po 3 menesiu. Tai jis man pasake, kad sis poziuris yra visiskai pasenes ir dabar moterims patariama kuo greiciau pastoti (taip supratau jau po pirmu menesiniu), nes moters organizmas tuomet ne taip kovoja kaip su svetimkuniu. Dar sake, kad abrazijos reikejo nesidaryti, o bandyti vaistais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 22, 19:21)
Man irgi dare abrazija (po trecio nesivystancio). jau buvau ir pas abraiti, kurio paklausiau, kada vel galesiu bandyti, ar tikrai tik po 3 menesiu. Tai jis man pasake, kad sis poziuris yra visiskai pasenes ir dabar moterims patariama kuo greiciau pastoti (taip supratau jau po pirmu menesiniu), nes moters organizmas tuomet ne taip kovoja kaip su svetimkuniu. Dar sake, kad abrazijos reikejo nesidaryti, o bandyti vaistais  doh.gif

Sakyciau, visai netiketas poziuris! Bet man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 22, 21:21)
Man irgi dare abrazija (po trecio nesivystancio). jau buvau ir pas abraiti, kurio paklausiau, kada vel galesiu bandyti, ar tikrai tik po 3 menesiu. Tai jis man pasake, kad sis poziuris yra visiskai pasenes ir dabar moterims patariama kuo greiciau pastoti (taip supratau jau po pirmu menesiniu), nes moters organizmas tuomet ne taip kovoja kaip su svetimkuniu. Dar sake, kad abrazijos reikejo nesidaryti, o bandyti vaistais  doh.gif

Manau, jog pusmetis laiko skirtas daugiau ne del medicininiu priezasciu, o del psichologiniu. Vis del to vaikelio netektis nera toks elementarus dalykas, kuris lengvai pasimirsta. Reikia sustipreti visom prasmem. Na, daug ir priklauso ir nuo pacios moters, kaip greitai ji susitaiko su netektimi. O kad bandyti pastoti jau po pirmu menesiniu, tai man kiek keistai skamba. Nei organizmas nera pasiruoses kitam nestumui, nei pati moteris. Idomus to Abraicio poziuris...
Atsakyti
ar visos ruošiatės darytis tyrimus? nes labai nenoriu doh.gif esu įsitikinus, kad taip atsitiko dėl didžiulės įtampos ir nuovargio. Bet kai jau turėjau vieną negimdinį, sekantis sėkmingas, o paskui nesivystantį, tai nežinau kaip čia ir daryti. Nes po abrazijos praėjo jau 2 mėn, tai reikia kažką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2010 08 23, 11:10)
ar visos ruošiatės darytis tyrimus? nes labai nenoriu doh.gif esu įsitikinus, kad taip atsitiko dėl didžiulės įtampos ir nuovargio. Bet kai jau turėjau vieną negimdinį, sekantis sėkmingas,  o paskui nesivystantį, tai nežinau kaip čia ir daryti. Nes po abrazijos praėjo jau 2 mėn, tai reikia kažką daryti.

Mums genetike sake, jog tyrimu darytis nereikia, kadangi mazylio netekom del chromosomines patologijos. Tai mes ir nesitirsim, tuo labiau, kad pastojus tyriausi del toksoplazmozes ir citomegalo.
O ka jums gydytojai pataria? As linkusi isiklausyti i ju rekomendacijas, nes sioje srityje mano zinios skurdzios.
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2010 08 23, 11:10)
ar visos ruošiatės darytis tyrimus? nes labai nenoriu doh.gif esu įsitikinus, kad taip atsitiko dėl didžiulės įtampos ir nuovargio. Bet kai jau turėjau vieną negimdinį, sekantis sėkmingas,  o paskui nesivystantį, tai nežinau kaip čia ir daryti. Nes po abrazijos praėjo jau 2 mėn, tai reikia kažką daryti.

jei nesinori tai ir nedaryk, cia jokios prievartos nera. as pvz darausi tyrimus tam kad galbut suzinociau galima persileidmo priezasti. jei visi tyrimai bus geri, tada zinosiu kad cia nuovagio, streso, slogos ar panasiai padarinys. o jei ras kokia liga tai busuiu tikrai ramesne kai ja issigydysiu. o jei ji tarkim nepagydoma tai zinosiu kokiu atsargumo priemoniu reikia imntis kita karta pastojus.
ne viena nenorim kad pasikartotu tokie negerumai.
bet kiekviena tam ruosiames kitaip. as manau kad tyrimu darymas man pades ir psichologiskai, nes zinosiu kad padariau viska ka galejau.
tau gal kitokia situacija, nes jau turi viena vaika, tad gali juo dziaugtis, net jei D neduos daugiau.
o vat tokioms kaip as, dar neturinciom vaiku, tai yra vos ne gyvybes ir mirties klausimas, tureti bent ta viena sveika issvajota vaikuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykte @ 2010 08 23, 09:10)

As patyriau tik viena persileidima ir jokiu tyrimu darytis nesiruosiu. Va. jei nepasiseks antra karta, tada jau meluosiu, kad cia 3-as (pas mus tik po 3 persileidimu rekomenduoja darytis tyrimus) ir tirsiuos viska, kas imanoma.
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 08 22, 21:21)

Man Abraitis lygiai ta pati sake smile.gif Bet as del saves pacios palauksiu ir ketvirtuju mmm.
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 08 24, 12:56)
Man Abraitis lygiai ta pati sake  smile.gif  Bet as del saves pacios palauksiu ir ketvirtuju mmm.

O kazin ar be to Abraicio dar kas nors rekomenduoja taip kaip jis? smile.gif
Gal ir pasirodysiu tamsuole, bet kas cia toks tas Abraitis?
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 08 24, 10:56)
Man Abraitis lygiai ta pati sake  smile.gif  Bet as del saves pacios palauksiu ir ketvirtuju mmm.

Man irgi beveik visi gydytojai ta pati sako.Neseniai ir Kauno dienoj straipsnis buvo su kazkokio tyrimo,berods skotu mokslininku,parodymais,kad didesne tikimybe pastoti su "sveiku" nestumu jei pastojama per devynius menesius nuo persileidimo.Trumpai tariant,kuo greiciau tuo geriau smile.gif
Atsakyti