Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 09, 10:13)
labutes  4u.gif

aciu uz naujus namucius, tikiuos situose turesim graziu istoriju su laimingom pabaigom nestuke.gif

man pries pora dienu prasidejo pirmos mm po 3 nesivystancio....kaip laikrodukas, tik laaaabai gausios....

vel esu pilna svajoniu, laaaabai noriu  nestuke.gif ....nuo rytdienos pradesiu gydytis rytu medicinos vaistukais, girdejau , kad jie daro stebuklus blush2.gif tik, kad ne pigus tas malonumas, na bet ko del svajones  nestuke.gif  nepadarysi  wub.gif

Sveikute.Mano istorija siek tiek panasi i tavaja.Pas mane 2 nesivystantys buvo.As pries nestuma pora menesiu dariausi akupunktura-ir po 6 seansu pastojau,nes pries tai 1,5 metu negalejau pastot.Kad adatos daro stebuklus-tai isitikinau.Stiprybes tau!!!!!
Atsakyti
sveikos, kas dar cia lankotes.
man siandien siaubinga diena, gavau tyrimu rezultatus. citomelago virusas IgM teigiamas. baigiu isprotet ohmy.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 24, 13:16)
Man irgi beveik visi gydytojai ta pati sako.Neseniai ir Kauno dienoj straipsnis buvo su kazkokio tyrimo,berods skotu mokslininku,parodymais,kad didesne tikimybe pastoti su "sveiku" nestumu jei pastojama per devynius menesius nuo persileidimo.Trumpai tariant,kuo greiciau tuo geriau smile.gif

Vakar atsitktinai teko apsilankyti pas ne savo ginekologe, tai jos manymu planuoti kita nestuma galima jau po pirmu menesiniu. Neva dabar tokia naujausia praktika. O ypac, jei nestumas nutruko del vaisiaus chromosomines patologijos. Na, bet as tikrai neskubesiu. Man dar per anksti...
Atsakyti
QUOTE(soniux72 @ 2010 08 24, 19:26)
Sveikute.Mano istorija siek tiek panasi i tavaja.Pas mane 2 nesivystantys buvo.As pries nestuma pora menesiu dariausi akupunktura-ir po 6 seansu pastojau,nes pries tai 1,5 metu negalejau pastot.Kad adatos daro stebuklus-tai isitikinau.Stiprybes tau!!!!!

aciu tau uz info 4u.gif tikiuos greitu laiku galesiu pasigirt auganciu pilvuku ax.gif ....nes taip lengvai nepasiduosiu..ypac, kai tiek jau isbandyta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gundule @ 2010 08 25, 14:59)
sveikos, kas dar cia lankotes.
man siandien siaubinga diena, gavau tyrimu rezultatus. citomelago virusas IgM teigiamas. baigiu isprotet ohmy.gif  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 08 25, 14:22)
Vakar atsitktinai teko apsilankyti pas ne savo ginekologe, tai jos manymu planuoti kita nestuma galima jau po pirmu menesiniu. Neva dabar tokia naujausia praktika. O ypac, jei nestumas nutruko del vaisiaus chromosomines patologijos. Na, bet as tikrai neskubesiu. Man dar per anksti...

Man irgi visi ta pati sako.Kad tikimybe sveikam vaisiui uzsimegzti daug daug didesne jei greiciau.As dar galvoju,kad surizikuociau si menesi.Nors realiai noreciau pailseti iki nauju,ne del to kas bus ir kaip bus,o tiesiog noriu kazkuri laika sau,apie nieka nesukant galvos pagyventi.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 25, 16:30)
Man irgi visi ta pati sako.Kad tikimybe sveikam vaisiui uzsimegzti daug daug didesne jei greiciau.As dar galvoju,kad surizikuociau si menesi.Nors realiai noreciau pailseti iki nauju,ne del to kas bus ir kaip bus,o tiesiog noriu kazkuri laika sau,apie nieka nesukant galvos pagyventi.

Mes ketinam palaukti 3 menesius. Noriu bent kelis menesius iki nestumo pagerti folio rugsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaSim: 25 rugpjūčio 2010 - 16:43
sveikos, sveikinimai is sios temeles pasitraukusioms i planavimo tema 4u.gif
O as jau gavau is ligonines po A tyrimo rezultatus. Tai sake, kad vaisius buvo sveikas ir jokio uzdegimo pas mane nerasta, tad persileidimo priezastis tik fizinis kruvis verysad.gif Zinot is vienos puses nuliudau, nes reiskia, kad as neisaugojau mazylio, bet is kitos puses apsidziaugiau, jog viskas buvo gerai ir gal kitas nestumas bus sekmingas.

O del nestumo tai man irgi leido po pirmu menesiniu bandyti g.gif Noriu ir bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 08 30, 11:16)
sveikos, sveikinimai is sios temeles pasitraukusioms i planavimo tema 4u.gif
O as jau gavau is ligonines po A tyrimo rezultatus. Tai sake, kad vaisius buvo sveikas ir jokio uzdegimo pas mane nerasta, tad persileidimo priezastis tik fizinis kruvis verysad.gif Zinot is vienos puses nuliudau, nes reiskia, kad as neisaugojau mazylio, bet is kitos puses apsidziaugiau, jog viskas buvo gerai ir gal kitas nestumas bus sekmingas.

O del nestumo tai man irgi leido po pirmu menesiniu bandyti g.gif Noriu ir bijau biggrin.gif

hmm as jokiu rezultatu is ligonines negavau g.gif gal cia tik privaciose ar kaip? ar dar laukti reikia? (A atlikta 08.11)
gaila is tikruju kad praradai sveika mazyli, bet kaip ir pati sakai, uztat didziule tikimybe kad su kitu nestumu viskas bus kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kartais as cia paskaitineju, nes teko ir man nors ir neilgai pabuti jusu temuteje, bet dabar tikiuosi jau laimingos pabaigos.
pernai lapkricio 1 buvo7-8 sav mano leliui ir pradejau kraujuoti, ligoninej paziurejo nesimate kad plaktu sirdele, o kai nujau i wc iskrito visa puslyte. man buvo sokas kazkaip su pirma irgi reikejo pagulineti ligoninej del gresiancio bet velesniais men dek gimdos spazmu. rytojaus diena padare echo nieko jau nebuvo, bet dare abrazija kadangi sake kad labai daug pas mane visko ir labai ilgai kraujuos. po abrazijos liepe 4 men palaukti. pradejus lauktpo 2 men pradejau abejot kadangi prisikaiciau, kad taip galima greiciau pastot, tai po 3 men neislaukiau ir pradejom polanuot, bet uzkibo po 6men, kai nesitikejaukazkaip, nes jeigu tik kas tuoj testuka pirkdavau, o dabar teta pasidariau gal kokiiu 6sav ir kai pamaciau II apstulbau smile.gif . bet pas gyd neskubejau eiti, nors sake kai pastosi vel ateik kuo greiciau apziurai , bet kazkodel nesiskubinau galvojau jei bus gerai issilaikys. pas gine nuejau 11 sav. paziurejo ir sake kad viskas gerai. tai linkiu visoms kad sekantis kartelis ir jus visas nudziugins mazos rankutes kurios apkabins jusu kakla ir pasakys mama as tave myliu.......... 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2010 08 30, 15:05)
sveikutes  4u.gif  kartais as cia paskaitineju, nes teko ir man nors ir neilgai pabuti jusu temuteje, bet dabar tikiuosi jau laimingos pabaigos.
pernai lapkricio 1 buvo7-8 sav mano leliui ir pradejau kraujuoti, ligoninej paziurejo nesimate kad plaktu sirdele, o kai nujau i wc iskrito visa puslyte. man buvo sokas kazkaip su pirma irgi reikejo pagulineti ligoninej del gresiancio bet velesniais men dek gimdos spazmu. rytojaus diena padare echo nieko jau nebuvo, bet dare abrazija kadangi sake kad labai daug pas mane visko ir labai ilgai kraujuos. po abrazijos liepe 4 men palaukti. pradejus lauktpo 2 men pradejau abejot kadangi prisikaiciau, kad taip galima greiciau pastot, tai po 3 men neislaukiau ir pradejom polanuot, bet uzkibo po 6men, kai nesitikejaukazkaip, nes jeigu tik kas tuoj testuka pirkdavau, o dabar teta pasidariau gal kokiiu 6sav ir kai pamaciau II apstulbau  smile.gif . bet pas gyd neskubejau eiti, nors sake kai pastosi vel ateik kuo greiciau apziurai , bet kazkodel nesiskubinau galvojau jei bus gerai issilaikys. pas gine nuejau 11 sav. paziurejo ir sake kad viskas gerai. tai linkiu visoms kad sekantis kartelis ir jus visas nudziugins mazos rankutes kurios apkabins jusu kakla ir pasakys mama as tave myliu.......... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

kaip smagu skaityti tokias istorijas wub.gif
Atsakyti
Aciu vaidalius uz geras naujienas! Ziurekit, po truputi issijudinsim is depresijos sastingio mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalius @ 2010 08 30, 16:05)
sveikutes  4u.gif  kartais as cia paskaitineju, nes teko ir man nors ir neilgai pabuti jusu temuteje, bet dabar tikiuosi jau laimingos pabaigos.
pernai lapkricio 1 buvo7-8 sav mano leliui ir pradejau kraujuoti, ligoninej paziurejo nesimate kad plaktu sirdele, o kai nujau i wc iskrito visa puslyte. man buvo sokas kazkaip su pirma irgi reikejo pagulineti ligoninej del gresiancio bet velesniais men dek gimdos spazmu. rytojaus diena padare echo nieko jau nebuvo, bet dare abrazija kadangi sake kad labai daug pas mane visko ir labai ilgai kraujuos. po abrazijos liepe 4 men palaukti. pradejus lauktpo 2 men pradejau abejot kadangi prisikaiciau, kad taip galima greiciau pastot, tai po 3 men neislaukiau ir pradejom polanuot, bet uzkibo po 6men, kai nesitikejaukazkaip, nes jeigu tik kas tuoj testuka pirkdavau, o dabar teta pasidariau gal kokiiu 6sav ir kai pamaciau II apstulbau  smile.gif . bet pas gyd neskubejau eiti, nors sake kai pastosi vel ateik kuo greiciau apziurai , bet kazkodel nesiskubinau galvojau jei bus gerai issilaikys. pas gine nuejau 11 sav. paziurejo ir sake kad viskas gerai. tai linkiu visoms kad sekantis kartelis ir jus visas nudziugins mazos rankutes kurios apkabins jusu kakla ir pasakys mama as tave myliu.......... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

nuostabu! bigsmile.gif
tik dabar man tie 3-6 men atrodo kaip begalybe tongue.gif bet reikia islaukti SAVO laiko stebuklui rolleyes.gif
Atsakyti