Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Sveikos,

na ką, pamečiau kažkur apsaugą nuo lietaus. Šiandien nulėkėm į bbc, tai no problem ją įsigyti. 56 litukai ir tavo.
Kas įdomiai pasirodė, kol man atnešė aspaugą, pamačiau EDC spalvos ir komplektacijos kaip savo. Anot pardavėjo, ir naujoje kolekcijoje šita spalva taip pat yra. Vadinasi, važinėsiuosi kaip su nauju vežimu.

QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 19, 15:27)
As norejau auksto minksto vezimo naujagimiui smile.gif Todel ir issirinkau Edge. Patogu isimti ir ideti naujagimi smile.gif Nzn kur jus gyvenate, bet sia ziema kiemai visai nevalyti buvo, nes kiemus nieks jau senai nevalo (cia apie Klaipeda sneku). Aisku si ziema ekstremali buvo, bet nieks nezino kokia kita bus. Todel manevringu ratu ziemai vis tiek nesirinkciau. O kaip ir rasiau ugtelejusiam vaikui as tik uz manevringus ratus. Nes, kai vaikas pradeda vaiksciuoti, tai ne labai nori vezimuke sedeti. o tada jau reikia ir vaika ir vezimuka tempti smile.gif Emmaljunga City Cross man patinka kol kas smile.gif

Nesvarbu, ar kaime, ar mieste gyveni. To kaimo, be to, ir sureikšimti taip nereikėtų. Kaip jūs, Ksesanko, minėjote, valdžia šią žiemą buvo nusprendusi pataupyti ir takai buvo ne visada pravalyti. Taigi turėjau gyva pavyzdį (tik neatsimenu, greičiausiai Nitro city buvo su dviem priekiniais manevringais ratukais), kai mes su savo EDC kuo puikiausiai pranardėm, o su manevringais jau daugiau problemų buvo. Taip kad jeigu gyvenant akropoliuose (turiu omeny, jeigu priešakį tik lygus asfaltas) ir t.t., tuomet tie manevringį ir praverčia. Bet jei vaikštai šaligatviais, tai jau geriau EDC. O ir tarkim Pilies g. Vilniuje ar Vilniaus g. Kaune dardėti per akmeninį grindinį visiškai nesinorėtų - vaikas tikrai kratomas komfortabiliai nesijaus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 20 rugpjūčio 2010 - 21:38
QUOTE(oii @ 2010 08 20, 21:11)
Sveikos dar karteli  4u.gif
Apziurejau siandien gyvai ozone. Tragedija, fee.. tik grazus daugiau nieko  schmoll.gif  Dabar supratau kodel apie ji cia net niekas neraso hihihi.gif Sedima dalis, kaip minejo kazkuri mamyte, neturi visiskai gulimos padeties. Issilanksto, taip, kad net 1.5 metu vaiko i ji neguldyciau, o ka kalbeti apie 7-8men vaikeli  unsure.gif Ir gan siaura sedima dalis. Nepatiko ir vaziuokle. Priekiniai ratukai mazoki (isivaizdavau didesnius), jei bus tokia ziema kaip praejusi, tai niekaip nepravaziuosi  schmoll.gif Nors parduotuvej smagu ji pastumdyti buvo  biggrin.gif
Siaip kaip supratau ta pati vaziuokle ir nitro ir ozozne, tik minksta dalis skiriasi. Kadangi noriu butinai su priekiniais besisukanciais ratais, tai emmaljunga atkrito, dabar maxi cosi mura knibineju  blush2.gif  Nors jau radau keleta minusu. Bet idealaus turbut nera. Teks su kazkuriais minusais vistiek taikytis  tongue.gif Automobili vyras ir tai greiciau issirinktu, nei as vezimeli hihihi.gif

man ozone irgi nepatiko blush2.gif
jo issirinkti labai sunku,bet bandziau as mura ir nitro,tai nitro nesulyginamai geresnis vezimas
muroi as daug minusu radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 rugpjūčio 2010 - 21:30

norėtume pirkti ( NE naują  mirksiukas.gif , bet tvarkingą ❤  )

Emmaljunga City Cross
sportinuką + lopšiuką (nebūtinas)  smile.gif
spalva - berniukui

user posted image
prašau, parašykite AŽ, jei parduodate, ar žinote kas norėtų parduoti AČIŪ  rolleyes.gif
mes Vilniuje

Atsakyti
QUOTE(smėlis @ 2010 08 20, 13:47)
Laba diena, norėjau paklausti kiek kainuoja naujas emmaljunga mondial duo combi 2009 vežimas ir kur galima tokį nusipirkti pigiau?

QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 20, 19:07)
Skelbiu.lt irgi kartais buna nauju. Prekiaujia tik baby center. ir kaina 2700 - 2900 lt. Dabar daro 2009 m. kolekcijai 10 proc. nuolaida, bet Klaipedoje senu lyg tais nera. Stovi nauja kolekcija. Tokia grazi  wub.gif Siaip padeveti irgi visai geri. po vieno vaiko su Emmaljunga tikrai nieko neatsitinka su vezimuku. Atrodo kaip naujas  smile.gif

Nuolaida Babycenter'yje taikoma 2010 m. kolekcijai, nes tuoj pasirodys (o gal jau ir pasirode) 2011 kolekcija. Taip kad 2009 m. vezimeli galit isigyti tik padeveta, per skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 22, 12:54)
Nuolaida Babycenter'yje taikoma 2010 m. kolekcijai, nes tuoj pasirodys (o gal jau ir pasirode) 2011 kolekcija. Taip kad 2009 m. vezimeli galit isigyti tik padeveta, per skelbimus.

Tai buvo 2009/2010 kolekcija. Dabar jau stovi 2011, kuri pasirode 2010 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlis @ 2010 08 20, 13:47)
Laba diena, norėjau paklausti kiek kainuoja naujas emmaljunga mondial duo combi 2009 vežimas ir kur galima tokį nusipirkti pigiau?

Galiu pasakyti tiksliai, nes pati domėjausi ir turiu susirašius kainas:)
Mondial Creme Leatherette
2739Lt
Kėdutė 599Lt
Adapteris 89Lt
Minusuokit 10% bet vargu ar jau yra likusių, nebent padėvėtą.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2010 08 22, 17:14)
Galiu pasakyti tiksliai, nes pati domėjausi ir turiu susirašius kainas:)
Mondial Creme Leatherette
2739Lt
Kėdutė 599Lt
Adapteris 89Lt
Minusuokit 10% bet vargu ar jau yra likusių, nebent padėvėtą.

Kedute brangi, bet labai man patinka smile.gif Kadangi dukryte gime maza, tai ispradziu naudojome mazesne Hauck kedute. Dabar jau persedome i Emmaljungos. Nors ji ir sunkesne, bet nesti patogiau ir labai patogu sa papildoma apsauga kojytems ir virsumi. vaikelis uzklotas. apsaugotas nuo lietaus ir vejo. Ir guleti vaikui patogu ir maziau prakaituoja joje. Vienu zodziu pirkinys pasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 22, 19:14)
Kedute brangi, bet labai man patinka smile.gif Kadangi dukryte gime maza, tai ispradziu naudojome mazesne Hauck kedute. Dabar jau persedome i Emmaljungos. Nors ji ir sunkesne, bet nesti patogiau ir labai patogu sa papildoma apsauga kojytems ir virsumi.  vaikelis uzklotas. apsaugotas nuo lietaus ir vejo. Ir guleti vaikui patogu ir maziau prakaituoja joje. Vienu zodziu pirkinys pasiteisino smile.gif

aciu uz nuomone. mes kaip tik galvojame kokia kedute pirkti, abejojame ar panaudosime autokedute ant remo... g.gif
Atsakyti
Kedute brangi, bet labai man patinka smile.gif Kadangi dukryte gime maza, tai ispradziu naudojome mazesne Hauck kedute. Dabar jau persedome i Emmaljungos. Nors ji ir sunkesne, bet nesti patogiau ir labai patogu sa papildoma apsauga kojytems ir virsumi.  vaikelis uzklotas. apsaugotas nuo lietaus ir vejo. Ir guleti vaikui patogu ir maziau prakaituoja joje. Vienu zodziu pirkinys pasiteisino smile.gif

Butu idomu ir kitu mamyciu nuomone apie Emmaljungos autokedutes ishgirsti 4u.gif

Apie vezimelius diskusiju daug, o apie autokedutes mazoka smile.gif
Atsakyti
. Dabar jau persedome i Emmaljungos. Nors ji ir sunkesne, bet nesti patogiau ir labai patogu sa papildoma apsauga kojytems ir virsumi.  vaikelis uzklotas. apsaugotas nuo lietaus ir vejo. Ir guleti vaikui patogu ir maziau prakaituoja joje. Vienu zodziu pirkinys pasiteisino smile.gif

Jus cia kalbate apie uzkloteli autokedutei? man tai jis visai nebuvo reikalingas,panaudojau maksimum 2 kartus.
Kazkaip,kai lydavo neidavau su ta kedute niekur,o ziema,jei reikdavo kur trumpai paeit su kedute,tai as dekiu apklodavau,nes su tuo uzkloteliu salta,jis plonas.

O del ko maziau prakaituoja jums kedutej?maniske tai prakaituoja labai joje vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 23, 20:27)
Jus cia kalbate apie uzkloteli autokedutei? man tai jis visai nebuvo reikalingas,panaudojau maksimum 2 kartus.
Kazkaip,kai lydavo neidavau su ta kedute niekur,o ziema,jei reikdavo kur trumpai paeit su kedute,tai as dekiu apklodavau,nes su tuo uzkloteliu salta,jis plonas.

O del ko maziau prakaituoja jums kedutej?maniske tai prakaituoja labai joje vasara  g.gif

man irgi apklotelis pasirode nereikalingas
siaip pakaitavo ir maniskis keduteje,bet visose vaikai prakaituoja
man tik patiko,kad emmos kedutese yra paminkstinimas, ir kad nugarele turi dvi pozicijas, wub.gif
siaip jaigu ant remo nenaudoti,imciau naujaja maxi-cosi kedute wub.gif
man dar labai patiko,kad emmaljunga kedute su adapteriu ant vaziuokles turi dvi padetis thumbup.gif jaigu vaikutis uzmiega,galima padaryti gulsciau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri naudojate pametinukams skirta kedute tvirtinama ant sportinuko remo? Niekaip negalime apsispresti ar bus patogu abiems vaikams... Kiek mateme BBC, tai ji tvirtinasi vietoje buomelio ir laaabai jau tvirtai. T.y., vienu "klik" jos nenuimsi... Tik su atsuktuvu... taigi, gaunasi kudikeli isimti nera labai jau patogu sad.gif O gal yra kitu nuomoniu? Gal dar kuri zinote, ar prie emmaljunga tvirtinasi ta papildoma sedyne buggypod? Ar nesibalansuoja vezimo? Is anksto dekuj uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti