Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

Tai as dar prasau patarimu blush2.gif

Pirkdama Emmaljunga (Smart DC) gavau stai toki vokeli:
user posted image

Man paaiskino kad ji naudoti sedinciam vezimuke kojytem uzkloti.

Tai s dabar mastau - o gal jis man tiks ir i lopsi? g.gif Tai nereikes pirkti zieminio atkiro vokelio bigsmile.gif

Vezimukas musu dar nesurinktas tai pasimatuoti nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2010 08 24, 14:18)

Man atrodo,kad turetu puikiai tikt
Atsakyti
Tai as dar prasau patarimu  blush2.gif

user posted image

Tai s dabar mastau - o gal jis man tiks ir i lopsi?  g.gif  Tai nereikes pirkti zieminio atkiro vokelio  bigsmile.gif

Vezimukas musu dar nesurinktas tai pasimatuoti nesigauna  ax.gif

nieko sau! kodel jus gavot... g.gif as manau, kad jis turetu tikti. bet is kur pas zmones tiek kantrybes? as pati iskart visa vezima surinkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 24, 14:45)
. bet is kur pas zmones tiek kantrybes? as pati iskart visa vezima surinkau  lotuliukas.gif

O tai kur ji det surinkus?taigi rakandas.

Vezima ispakavom po savaites kai is GN gryzom,pries tai pora menesiu garaze supakuotas dezej stovejo.
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 24, 14:45)
nieko sau! kodel jus gavot... g.gif  as manau, kad jis turetu tikti. bet is kur pas zmones tiek kantrybes? as pati iskart visa vezima surinkau  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Pataikem i Smart akcija - musu spalvos komplekte buvo ne tik sis vokelis bet dar ir tase gavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 24, 08:35)
Paminkstinimas tai liuks,o vat dvi nugareles padetys?tai,kad masinoj idejus kede nera dvieju padeciu?
Ar jus kalbat uzdejus ant remo? tada ta gulima padetis,kai uzmiega mazylis labai patogi,tikrai.

Papildyta:
Man tai praverte,nors mano mazyle gimus irgi saltuoju sezonu-lapkriti,bet naudodavau kai vaziuodavau ir reikdavo pasiimti vaikiuka.
Patogu zinikit,nereikia nest tos kedutes su vaikeliu,uzsidedi ant vaziuokles ir vaziuoji.Ratai dideli,visur pravaziuoja ir ziema.

na pacioi kedutei viduje, reguliuojasi juk,naujagimiui gulsciau,ir veliau pasidaro statesne nugarele,vaikas labiau ikrenta sikiniuku biggrin.gif

QUOTE(Blueta @ 2010 08 24, 14:16)

Vezima ispakavom po savaites kai is GN gryzom,pries tai pora menesiu garaze supakuotas dezej stovejo.

drinks_cheers.gif as irgi ispakavau tik grizus namo gal po keliu dienu,kai jau ruosemes eiti i lauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 24, 15:16)

Taigi kur padejote deze, ten ir visa vezima. arba galima atgal i deze sudet. Mes sportine sudejom i maisa ir deze, ir tevams sandeliuot isvezem. O lopsinis vezimas su visa vaziuokle stovi pacioj garbingiausioj vietoj thumbup.gif

QUOTE(lola.lola @ 2010 08 24, 17:37)
biggrin.gif
Pataikem i Smart akcija - musu spalvos komplekte buvo ne tik sis vokelis bet dar ir tase gavom  biggrin.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 24, 18:25)
Taigi kur padejote deze, ten ir visa vezima. arba galima atgal i deze sudet.

Taigi sakiau ,garaze dezes laikiau biggrin.gif

Nu o surinkta vezima laikyt garaze kelis menesius man kazkaip be rysio schmoll.gif
Taigi dulkes ir visa kita,o vezimas baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 24, 21:29)
Taigi sakiau ,garaze dezes laikiau  biggrin.gif

Nu o surinkta vezima laikyt garaze kelis menesius man kazkaip be rysio  schmoll.gif
Taigi dulkes ir visa kita,o vezimas baltos spalvos.

OMG! What's wrong with you people???
Neturejot kur, nenorejot, tai ir nesurinkot, laiket dezese. Man buvo smalsu, vieta nesvarbu, radau kur laikyt ir surinkta, tai susirinkau. Kiekvienam savo. Su ar be rysio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 24, 22:09)
OMG! What's wrong with you people???
Neturejot kur, nenorejot, tai ir nesurinkot, laiket dezese. Man buvo smalsu, vieta nesvarbu, radau kur laikyt ir surinkta, tai susirinkau. Kiekvienam savo. Su ar be rysio  doh.gif

Niekas ne wrong schmoll.gif

Na,nebuvo man smalsu,zinau ka nusipirkau,nes parduotuvej apziurejau.

O siaip tai poziuris gal skiriasi todel,kad jus ko gero pirmo vaikiuko laukiates bigsmile.gif

O man vezimas yra tiesiog vezimas pasivaiksciojimams su kudikiu lauke,tai ir nemedituoju as prie jo.
Atsakyti
Tai as dar prasau patarimu  blush2.gif

user posted image

Tai s dabar mastau - o gal jis man tiks ir i lopsi?  g.gif  Tai nereikes pirkti zieminio atkiro vokelio  bigsmile.gif

Vezimukas musu dar nesurinktas tai pasimatuoti nesigauna  ax.gif

Kiek parduotuveje maciau, tai ne labai tinka jis kaip miegmaisis, nes tik iki puses lopsio uzkloja. Jo funkcija ir yra "koju uzklotelis i sportinuka". Irgi turiu koju uzkloteli. Pabandziau i lopsi isideti, tai be rysio atrodo. Iki puses galima vaika uzkloti. Ziema manyciau ir rankytes reikia slepti smile.gif Su tokiu nepaslepsi. Arba tada ta atvira virsu suviniuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 24, 17:46)
na pacioi kedutei viduje, reguliuojasi juk,naujagimiui gulsciau,ir veliau pasidaro statesne nugarele,vaikas labiau ikrenta sikiniuku biggrin.gif

Autokeduteje First Class 0+ galima reguliuoti galvytes atrama/apsauga, t.y. prisitaiko prie ugio. O kur reguliuojasi nugaros padetis? unsure.gif
Atsakyti