Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 27, 16:47)
As irgi jais jau domejausi smile.gif Dar tuo nauju kvepuojanciu ciuzinuku. Bet kol kas ju dar nera ir nzn kada bus, nes Gamykla atostogauja rugpjuti. Pasake geriausiu atveju rugsejo gale pasirodys. Bet ne labai suprantu ar ju reikia  g.gif  Nes paduskeles kaip ir nera, o kaldryte ziema ne labai reikalinga, jei i voka desi. Vasara manyciau gal ir praverstu smile.gif

Geras pastebejimas! Neismasciau... blush2.gif Na dar pagalvosiu. Siaip mane labiau sudomino uzvalkaleliai. Bet kokiu atveju, as kazka tiesiu ant ciuzinuko. manau. Beje, paduskele yra.
O kainu nezinai? g.gif
Papildyta:
O siaip tai ir kataloguose, ir webe mazai info. kas do ciudo ciuzinukas? kuom jis ypatingas? arba is ko pataliukai? koks uzpildas? g.gif
Atsakyti
Na ir paduskeles leliukams nereikalingos. Geriausias variantas ziemai siltas vokas, vasara geriausiu atveju medvilninis ar koks frotinis vystykliukas patiesimui ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 27, 17:05)
Geras pastebejimas! Neismasciau...  blush2.gif  Na dar pagalvosiu. Siaip mane labiau sudomino uzvalkaleliai. Bet kokiu atveju, as kazka tiesiu ant ciuzinuko. manau. Beje, paduskele yra.
O kainu nezinai? g.gif
Papildyta:
O siaip tai ir kataloguose, ir webe mazai info. kas do ciudo ciuzinukas? kuom jis ypatingas? arba is ko pataliukai? koks uzpildas? g.gif

Ciuzinys praleidziantys ora, kad nesukaistu vaikelis... Mums, deje, kita vasara jau irgi neaktualu bus. O sia vasara gal ir reiketu. Bet ir su paprastu ciuzinuku dukrele neprakaitavo. Tos paduskeles tokios plonytes. Tik del vaizdo ir kad kaina pakelti. Bet atrodo komplektelis labai patraukliai. Tinklalapyje nera parasyta apie medziagu sudeti sad.gif Kadangi gyvenu salia baby centro, tai butinai uzsuksiu pasiziureti i si grozi. Bet kaip ir rasiau ziema jau nebeaktualu sad.gif O sia vasara tikrai buciau nusipirkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 27, 15:11)
Pirksiu tai Babycenter'yje, tik jie vieni prekiauja, tikslios kainos nezinau, bet itariu iki 200... ir tikiuosi biggrin.gif

as domejausi,bet senokai,tuo metu jau lopsy baiginejom issaugti,tai jau neasimokejo pirktis ax.gif
Atsakyti
Man tai visai įdomiai tie pataliukai atrodo, ir man tai ir žiemai tiktų, nes žadu vaikiuką migdyt balkone, o jis pas mus apšiltintas tai būna kokie 10-12 laipsnių. Jei kuri pamatysite juos gyvai, ar nusipirksite tai prašau parašykite atsiliepimus ar patiko, nes aš jau planavau didesnę kaldrytę karpyti ir kloti lopšyje blush2.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti gal kuri turite tokią rankinę? http://www.emmaljung...Sport-1054.html
Ar ji patogiai pasikabina ant rankenos ir gal žinot kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 27, 22:25)
Ciuzinys praleidziantys ora, kad nesukaistu vaikelis... Mums, deje, kita vasara jau irgi neaktualu bus. O sia vasara gal ir reiketu. Bet ir su paprastu ciuzinuku dukrele neprakaitavo. Tos paduskeles tokios plonytes. Tik del vaizdo ir kad kaina pakelti. Bet atrodo komplektelis labai patraukliai. Tinklalapyje nera parasyta apie medziagu sudeti sad.gif Kadangi gyvenu salia baby centro, tai butinai uzsuksiu pasiziureti i si grozi. Bet kaip ir rasiau ziema jau nebeaktualu sad.gif O sia vasara tikrai buciau nusipirkusi smile.gif

Na, ciuzinys man tiks ir ju standartinis. O paduskytes is tiesu naujagimiui nereik, taui ir gerai, kad ji plonyte.

O kaip, mamytes, manot, nepanaudosiu as tu pataliuku, jei leliuko laukiam gruodi gimsiant?
Atsakyti
Viskas aišku su tais pataliukais ir jų nepirksiu, nes mezgu pleduką iš vilnonių siulų, o pagalvės tai tikrai nereik.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 08 28, 09:28)
Dar norėjau paklausti gal kuri turite tokią rankinę? http://www.emmaljung...Sport-1054.html
Ar ji patogiai pasikabina ant rankenos ir gal žinot kokia kaina?  ax.gif

Turiu,tik mano "odine",derinau prie vezimo.

Pati tase tai patogi,daug visokiu skyreliu,kiseneliu.Nepatogumas tik tas,kad ji NAPASIKABINA ant tos rankenos.Ner jokiu kabliuku jai.O kai uzmeti ja ant rankenos,tai lb daznai nuslysta.Sitas niuansas man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaveide @ 2010 08 28, 11:34)
Na, ciuzinys man tiks ir ju standartinis. O paduskytes is tiesu naujagimiui nereik, taui ir gerai, kad ji plonyte.

O kaip, mamytes, manot, nepanaudosiu as tu pataliuku, jei leliuko laukiam gruodi gimsiant?

As savo gruodinuka kisdavau i kombinzona ir kailini voka. Ziemai tokiam maziukui tik kaldryte manau per mazai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 08 28, 22:15)
As savo gruodinuka kisdavau i kombinzona ir kailini voka. Ziemai tokiam maziukui tik kaldryte manau per mazai  schmoll.gif

Aha,ir as taip pat.Kartais dar ir vezimo dangti uzdedavau.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 08 28, 21:18)
Aha,ir as taip  pat.Kartais dar ir vezimo dangti uzdedavau.

Tas tai jau savaime suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti