Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Kačia @ 2010 07 23, 15:18)
. Bais vargstu kol nuleidziu, niekaip neisikertu ka ir kur reik paspausti unsure.gif

Biski durnai sukonstruotas. Reik truputi patraukt i prieki pries nuleidziant.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 22, 15:45)
del chicco ,tai yra tikrai labai geru modeliu,o neisbandzius geriau nerasyti smile.gif

butent ct01 ,tai tikrai labai prastas vezimas,turejau isklart atsikraciau
bet yra ir labai geru modeliu,kur kojom pasideti super

o emmaljungos pakojis geras kol vaikas mazesnis,nes pvz jaigu vaiko ugis dydelis,tai remesi ir jame kojos ir nepatogu buna smile.gif ten gi pakojo ta pabaiga man visai nepatinka,kad uzlenkta

aisku ju pakojai bent jau ilgesni padaryti, nes bebecar vezimuose tai is vis pakojis,kazkoks nesusipratimas  doh.gif

siaip ta pakoji gali regulioti smile.gif gali ir nuleisti. Musu vaikui negresia uzaugti dideliai, tai manau uzteks mums jo smile.gif
Atsakyti
Faini vezimeliai Emmaljungos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 07 23, 19:14)
Biski durnai sukonstruotas. Reik truputi patraukt i prieki pries nuleidziant.

Aciu uz patarima 4u.gif
Nu bandau ir taip ir kitaip tik is 20 k. pasiseka nuleisti blush2.gif

O jus dar lopsiuke diena miegat ar jau i sportini persedot ax.gif

Kol kas sportinis manes visai nezavi (gal kad per trumpai naudoju, dar tik men.). Nepatinka pakojis, nepatinka, kad buomelio negaliu nuimti (vaika mieganti isimti sunku), siule prairo prie segtuko (teks vezti kad susiutu), siulai islinde (bijau nukarpyt, dar isirs), nepatinka dirzai, nepatinka kad nera kokios kiseneles (tenka imti rankine). Nera lb platus (kaip ir kiti vezimai), vat pliusas kad ilgas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 liepos 2010 - 09:18
QUOTE(Kačia @ 2010 07 26, 10:18)
Aciu uz patarima 4u.gif
Nu bandau ir taip ir kitaip tik is 20 k. pasiseka nuleisti blush2.gif

O jus dar lopsiuke diena miegat ar jau i sportini persedot ax.gif

Kol kas sportinis manes visai nezavi (gal kad per trumpai naudoju, dar tik men.). Nepatinka pakojis, nepatinka, kad buomelio negaliu nuimti (vaika mieganti isimti sunku), siule prairo prie segtuko (teks vezti kad susiutu), siulai islinde (bijau nukarpyt, dar isirs), nepatinka dirzai, nepatinka kad nera kokios kiseneles (tenka imti rankine). Nera lb platus (kaip ir kiti vezimai), vat pliusas kad ilgas rolleyes.gif

Tai sakau,jis toks biski gremezdiskas,tas pakojo nuleidimas.
Ne tai,kad ras ras ir nusileidzia.Vyras man parode,kaip daryt,nes as jau keikiausi.

Dabar,kai tvyrojo karsciai,isvis lauke nemigdziau,o pasivaiksciojimams vakarais imu Maclarena (nusipirkom kelionems XLR),tai mano sportinukas dar "ilsisi" garaze.As laikau sudeta lopsini varianta,migdymui man nepatinka sportinis.
Gal reik priprast,bet pakolkas nemegstu as jo.Panaudojau gal kokia savaite ir vel nuemiau sportine dali,uzdejau lopsi.Maclarenas labiau patinka pasivaiksciojimui,o kai reikia migdyt einu su lopsiu.

Bet ateis ziema ir galvoju,kad su dziaugsmu mes i ji sesim.Ratai dideli,sandarus,rimtas sportinukas.

Ai,ir man taip pat nepatinka visi tavo isvardyti minusai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 26 liepos 2010 - 09:28
QUOTE(Blueta @ 2010 07 26, 10:26)
Dabar,kai tvyrojo karsciai,isvis lauke nemigdziau,o pasivaiksciojimams vakarais imu Maclarena (nusipirkom kelionems  XLR),tai mano sportinukas dar "ilsisi" garaze.As laikau sudeta lopsini varianta,migdymui man nepatinka sportinis.
Gal reik priprast,bet pakolkas nemegstu as jo.Panaudojau gal kokia savaite ir vel nuemiau sportine dali,uzdejau lopsi.Maclarenas labiau patinka pasivaiksciojimui,o kai reikia migdyt einu su lopsiu.

Reiks ir man Maclaren issitraukti (pas mus jis ir kelioninis XT). Maniske is lopsio pradejo lipti , tai lb sunku budavo pamiegojus is miskelio namo parvaziuoti, tekdavo i nesiolke isidejus ja tempti ir dar vezima stumti. Tolimesni kaimynai nebesuprasdavo kiek as cia tu vaiku turiu blink.gif
QUOTE(Blueta @ 2010 07 26, 10:26)
Bet ateis ziema ir galvoju,kad su dziaugsmu mes i ji sesim.Ratai dideli,sandarus,rimtas sportinukas.

Tikrai rudeni, ziema bus tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 liepos 2010 - 13:00
QUOTE(Kačia @ 2010 07 26, 13:59)
Tolimesni kaimynai nebesuprasdavo kiek as cia tu vaiku turiu  blink.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Tai dėl užfiksvvimo suskleisto Cerox 360 vežimo paslapties neišduosit? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

ar City lopšiukai turi rankenėles nešimui ar tik odinukai, nes kažkaip nuotraukuose neįžiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 07 27, 11:54)
Sveikutės  4u.gif

ar City lopšiukai turi rankenėles nešimui ar tik odinukai, nes kažkaip nuotraukuose neįžiūriu blush2.gif

City neturi.
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 07 27, 11:54)
Sveikutės  4u.gif

Turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 07 27, 16:47)
City neturi.

QUOTE(Agniulyte @ 2010 07 27, 19:27)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti