QUOTE(Kačia @ 2010 07 26, 10:18)
Aciu uz patarima
Nu bandau ir taip ir kitaip tik is 20 k. pasiseka nuleisti
O jus dar lopsiuke diena miegat ar jau i sportini persedot
Kol kas sportinis manes visai nezavi (gal kad per trumpai naudoju, dar tik men.). Nepatinka pakojis, nepatinka, kad buomelio negaliu nuimti (vaika mieganti isimti sunku), siule prairo prie segtuko (teks vezti kad susiutu), siulai islinde (bijau nukarpyt, dar isirs), nepatinka dirzai, nepatinka kad nera kokios kiseneles (tenka imti rankine). Nera lb platus (kaip ir kiti vezimai), vat pliusas kad ilgas
Tai sakau,jis toks biski gremezdiskas,tas pakojo nuleidimas.
Ne tai,kad ras ras ir nusileidzia.Vyras man parode,kaip daryt,nes as jau keikiausi.
Dabar,kai tvyrojo karsciai,isvis lauke nemigdziau,o pasivaiksciojimams vakarais imu Maclarena (nusipirkom kelionems XLR),tai mano sportinukas dar "ilsisi" garaze.As laikau sudeta lopsini varianta,migdymui man nepatinka sportinis.
Gal reik priprast,bet pakolkas nemegstu as jo.Panaudojau gal kokia savaite ir vel nuemiau sportine dali,uzdejau lopsi.Maclarenas labiau patinka pasivaiksciojimui,o kai reikia migdyt einu su lopsiu.
Bet ateis ziema ir galvoju,kad su dziaugsmu mes i ji sesim.Ratai dideli,sandarus,rimtas sportinukas.
Ai,ir man taip pat nepatinka visi tavo isvardyti minusai!!!