Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Blueta @ 2010 07 27, 20:26)

Manyciau nuo modelio metu priklauso smile.gif Nes vienu metu Edge turi rankeneles, o kitu ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 07 27, 18:27)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 07 27, 22:38)
Manyciau nuo modelio metu priklauso smile.gif Nes vienu metu Edge turi rankeneles, o kitu ne smile.gif

tai tada išeina, kad 2008 m metų modeliukas neturi g.gif nors pardavėja sakė, kad turi, o aš nepažiūrėjau nes buvau įsitikinusi, kad turi doh.gif kai vežimuką parsivežėm gal kokius 5 kartus ieškojau tų rankenėlių kišenėlėse doh.gif blush2.gif
Vis tiek labai džiaugiuosi, kad pasirinkau ir nusipirkau Emmaljunga thumbup.gif
Atsakyti
Turėjome 2008 metais City Korg lopšį. Tikrai rankenėlių nėra.
O šiaip jau, vargu ar tos rankenėlės funkcionalios... Gal turinčios mamytės pakomentuotų - ar lopšį įmanoma stabiliai (na, kad jis nenusiverstų į priekį ar galą) su tomis rankenomis nešti? Iš šono žiūrint, tai nebent ant peties užsidėjus ir viena ranką lopšį apglėbus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 28 liepos 2010 - 09:54
QUOTE(Di8 @ 2010 07 28, 09:06)
tai tada išeina, kad 2008 m metų modeliukas neturi  g.gif nors pardavėja sakė, kad turi, o aš nepažiūrėjau nes buvau įsitikinusi, kad turi  doh.gif  kai vežimuką parsivežėm gal kokius 5 kartus ieškojau tų rankenėlių  kišenėlėse doh.gif  blush2.gif
Vis tiek labai džiaugiuosi, kad pasirinkau ir nusipirkau Emmaljunga  thumbup.gif

2008 m. tikrai neturi smile.gif Pati ilgai ieskojau smile.gif bet man ju nereikia. Per sunku uz ju butu su vaiku tempti ir manau nepatogu. As paimu uz tu metaliniu rankineliu ir kuo puikiausiai ir stabiliai su vaiku viduje nesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 07 28, 10:52)
O šiaip jau, vargu ar tos rankenėlės funkcionalios... Gal turinčios mamytės pakomentuotų - ar lopšį įmanoma stabiliai (na, kad jis nenusiverstų į priekį ar galą) su tomis rankenomis nešti? Iš šono žiūrint, tai nebent ant peties užsidėjus ir viena ranką lopšį apglėbus...

Man tos kabancios rankenos visai nereikalingos, nei karto nepanaudojau schmoll.gif Kelis kartus nesiau lopsi, tai buvau paemusi uz metaliniu rankeneliu (lopsio sonu virsuje yra), taip man buvo patogiau smile.gif
Atsakyti

As supratau, kad klausia butent apie 2009-2010m. City lopsiukus, nes 2008m. City Korg odiniu lopsiuku tiesiog nebuvo. Bet gi ir City Korg rankenas turi, katik patikrinau. Tai kaip cia iseina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 28 liepos 2010 - 11:04
QUOTE(Agniulyte @ 2010 07 28, 11:59)
As supratau, kad klausia butent apie 2009-2010m. City lopsiukus, nes 2008m. City Korg odiniu lopsiuku tiesiog nebuvo. Bet gi ir City Korg rankenas turi, katik patikrinau. Tai kaip cia iseina blink.gif

Atsiprašau, kad supainiojau blush2.gif bet klausiau ne apie odinuką, taip išeina kad paprasti City Korg lopšiukai 2008 m. neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 07 28, 15:31)
Atsiprašau, kad supainiojau  blush2.gif  bet klausiau ne apie odinuką, taip išeina kad paprasti City Korg lopšiukai 2008 m. neturi  smile.gif

O tai kas cia tada? smile.gif

user posted image

Kazkodel atrodo, kad kalbat visai ne apie City ar City Korg lopsiukus unsure.gif Koki vezimuka isigijot? Kartais ne is Duo Combi serijos?
Atsakyti
Na aš tikrai nesu Emmu kasmetinių kolekcijų ekspertė, bet mūsų buvo toks: City Korg, metai 2008, rankenų NEBUVO schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 07 28, 18:40)
Na aš tikrai nesu Emmu kasmetinių kolekcijų ekspertė, bet mūsų buvo toks: City Korg, metai 2008, rankenų NEBUVO schmoll.gif
user posted image

Gal tiesiog nebuvot atsege soniniu uztrauktuku? lotuliukas.gif O 2008m. kolekcija yra BBC puslapyje:

http://www.babycenter.lt/page.php?129
Atsakyti

Man tai labai funkcionalios.As uz ju nesdavau visada,be vaiko aisku.
Is pradziu vaika inesdavau,tada gryzus pasiimdavau lopsi i viena ranka,tai kita likdavo laisva,kad atsidaryt duris ar pan.
Nes jei nest uz tu geleziniu rankeneliu,tai tada abi rankos uzimtos.
Atsakyti