Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Labukas visoms 4u.gif

O tas rekomendacinis laiskas iskart turi buti anglu kalba parasytas,ar lietuviu? poto isverstas?
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 23, 12:46)
Labukas visoms 4u.gif

O tas rekomendacinis laiskas iskart turi buti anglu kalba parasytas,ar lietuviu? poto isverstas?

idomus klausymas..... lotuliukas.gif
na jei tavo darbe visi puikiai moka nglu kalba ir zinos po kuo pasiraso tai gali rasyti angliskai ,o jei ne tai teks issiversti..... mirksiukas.gif
kaip tavo vaikiukas?
O as pasiryzau ir pasiprasiau savo sese pagalbos del kursu sveicarijoj ir pagyvenimo kol rasiu darba,tai dabar laukiu atsakymo,tikiuosi kad jau kita savaite pradesiu deliotis labai konkrecius savo planus......tik pradejo ziaurei kilti baimes........ smile.gif
O jei seses atsakymas bus neigiamas varysiu i Vokietija.....tai irgi jau galesiu konkreciai planuoti....... ax.gif
Atsakyti
[quote=sniege_s,2011 01 23, 13:04]
na jei tavo darbe visi puikiai moka nglu kalba ir zinos po kuo pasiraso tai gali rasyti angliskai ,o jei ne tai teks issiversti..... mirksiukas.gif
kaip tavo vaikiukas?

Nesusidurus todel ir klausiu.....Na pas mus ixfailai toliau tesiasi 2-3 dienas nera tempos poto vel pakyla 37.4 g.gif ryt keliaujam vel pas gydytoja,tik, kad jis nezino ka pasakyti,sedeti namie,stebeti.....O man antradieni egzaminai universitete,o dar kita savaite vasario 2 guluosi su mazyliu i santariskes urologini skyriu operuotis....gryztu ir valstybiniai egzai.........zodziu ...dieve suteik man kantrybes,stiprybes ir nenudurneti doh.gif
Atsakyti
[quote=kornelija315,2011 01 23, 16:27]
[quote=sniege_s,2011 01 23, 13:04]
kaip tavo vaikiukas?
Nesusidurus todel ir klausiu.....Na pas mus ixfailai toliau tesiasi 2-3 dienas nera tempos poto vel pakyla 37.4 g.gif ryt keliaujam vel pas gydytoja,tik, kad jis nezino ka pasakyti,sedeti namie,stebeti.....O man antradieni egzaminai universitete,o dar kita savaite vasario 2 guluosi su mazyliu i santariskes urologini skyriu operuotis....gryztu ir valstybiniai egzai.........zodziu ...dieve suteik man kantrybes,stiprybes ir nenudurneti doh.gif
[/quote]
O kas tavo mazyliui.....?
Laikykis.viskas bus gerai,tikrai,pamatysi,yik svarbiausia pati tuo tikek. Zinai turbut kaip niekas kitas labai gerai tave suprantu,pati dar netokias velnevas praejau ir su vaiku ligomis ir t.t........
Imk balioneliu ir laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyliui vyriska beda, hipospadija,gerai,kad jis dar nesuvokia, manpaciai kogero tuoj reikes i psihoneurologini kelalapi issirasyti lotuliukas.gif
Gerai , kad mama atvyksta pagelbet priziures dukra,nes tetis musu Airijoje darbuojasi,tai kai vienai kruvis tai durdom.....

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 23, 18:55)
O kas tavo mazyliui.....?
Laikykis.viskas bus gerai,tikrai,pamatysi,yik svarbiausia pati tuo tikek. Zinai turbut kaip niekas kitas labai gerai tave suprantu,pati dar netokias velnevas praejau ir su vaiku ligomis ir t.t........
Imk balioneliu ir laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 23, 21:04)
Mano mazyliui vyriska beda, hipospadija,gerai,kad jis dar nesuvokia, manpaciai kogero tuoj reikes i psihoneurologini kelalapi issirasyti lotuliukas.gif
Gerai , kad mama atvyksta pagelbet priziures dukra,nes tetis musu Airijoje darbuojasi,tai kai vienai kruvis tai durdom.....

baisu verysad.gif laikykis 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip laikotės kolegės? Ar gripas neprigriebė?
Kornelija, kaip tavo vaikiukų sveikatos, ar išsikapstėt iš temperatūrų? Kaip berniukui?
Sniege, ar gavai atsakymą iš savo sesers?
UK mergytės kur prapuolėt?
Aš vis rankioju popierėlius dėl išvažiavimo, bei angliškos licencijos. Nėra jau taip sudėtnga, kaip iš pradžių atrodė. Galėsiu 1-2 savaitės nešti vertimams.
Tik iki šiol man neaišku, kiek ir į kokią sąskaitą reik sumokėti už licenciją. Rašiau į UK licencijavimo tarnybą, bet gavau laišką, be konkretaus atsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 25 sausio 2011 - 21:16

Sveikos mergaites 4u.gif

As jau kaip vampyre po bemiegiu naktu vaisktau....Mergyte kaip ir pries tai niekuom nesiskundzia,nera kolkas temperaturos kaip ir pries tai budavo tai nera 3-4 dienas tai vel pakyla g.gif jau bijau pati.....eina i darziuka,stebiu as ir aukletojos,o kas belieka.....Su sunyciu gulames vasario 2 i santariskes,pas gyd Puzina, operuos vasario 3d,blyn kaip bijau kaip issikapanosim su mazyliu,kaip atlaikys operacija maziukas.....na kaip nors.....

Dziaugiuos Fergie uz tave,kad juda tavo reikaliukai i prieki,uj daug musu jauciu is lietuveles emigruos.....

[quote=Fergie,2011 01 25, 22:15]
Sveikos. Kaip laikotės kolegės? Ar gripas neprigriebė?
Kornelija, kaip tavo vaikiukų sveikatos, ar išsikapstėt iš temperatūrų? Kaip berniukui?
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 25, 21:30)
Sveikos mergaites 4u.gif

As jau kaip vampyre po bemiegiu naktu vaisktau....Mergyte kaip ir pries tai niekuom nesiskundzia,nera kolkas temperaturos kaip ir pries tai budavo tai nera 3-4 dienas tai vel pakyla g.gif jau bijau pati.....eina i darziuka,stebiu as ir aukletojos,o kas belieka.....Su sunyciu gulames vasario 2 i santariskes,pas gyd Puzina, operuos vasario 3d,blyn kaip bijau kaip issikapanosim su mazyliu,kaip atlaikys operacija maziukas.....na kaip nors.....

Dziaugiuos Fergie uz tave,kad juda tavo reikaliukai i prieki,uj daug musu jauciu is lietuveles emigruos.....

smile.gif Kornelija laikysim kumscius uz tavo maziuka, kad gerai atlaikytu operacija. Tau stiprybes o tavo vaikams sveikateles 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 01 25, 23:15)
Sveikos. Kaip laikotės kolegės?  Ar gripas neprigriebė?
Sniege, ar gavai atsakymą iš savo sesers?
UK mergytės kur prapuolėt?
Aš vis rankioju popierėlius dėl išvažiavimo, bei angliškos licencijos. Nėra jau taip sudėtnga, kaip iš pradžių atrodė. Galėsiu 1-2 savaitės nešti vertimams.
Tik iki šiol man neaišku, kiek ir į kokią sąskaitą reik sumokėti už licenciją. Rašiau į UK licencijavimo tarnybą, bet gavau laišką, be konkretaus atsakymo.

Sveikos,
atsakymo dar negavau ir del to jau pradedu nerimauti,bet ir ja labai suprantu,kad nera taip lengva priimti sprendimo.......
Atsakyti
Laikom kumstukus,kad kuo greiciau sulauktum Tau taip laukiamo atsakymo 4u.gif

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 26, 10:43)
Sveikos,
atsakymo dar negavau ir del to jau pradedu nerimauti,bet ir ja labai suprantu,kad nera taip lengva priimti sprendimo.......

Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 26, 11:53)
Laikom kumstukus,kad kuo greiciau sulauktum Tau taip laukiamo atsakymo 4u.gif

Aciu,man labai i nauda bus jusu kumstukai. Siandien sese turi man paskambinti ir pasakyti savo verdikta. Labai laukiu ir labai nerimauju............ unsure.gif
jau ryt gal but galesiu ir sujumis naujienomis pasidalinti...... ax.gif
Atsakyti