Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Na lauksim naujienu rytoj,uj jauciu kaip jauduliukas kutena padukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema 4u.gif

Mergaites kur Jus ar ziemos miegu uzmigot lotuliukas.gif
Na sniege laukiam naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 27, 12:58)
Keliu tema  4u.gif
Mergaites kur Jus ar ziemos miegu uzmigot lotuliukas.gif
Na sniege laukiam naujienu bigsmile.gif

nava.....sese kaip ir neatsisako man padeti,tik dabar iskilo klausymas,del buvimo terminu sveic.,nes jei tu neturi darbo,tai gali buti tik 3 men.,o veliau jau reikia gauti leidima ir t.t,o tu paciu iskyla problemos ir del vaiku,tai zodziu dar viska zonduosiuos,parasiau uzklausima i ambasada ziuresiu ka jie man parasis,gal but yra kokios tai galimybes legalizuotis ir be darbo laikinai.... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sveikiname 4u.gif

Mazais zingsneliais zengi pirmyn! Bravo,valio,dziaugiuosi uz tave thumbup.gif

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 27, 14:11)
nava.....sese kaip ir neatsisako man padeti,tik dabar iskilo klausymas,del buvimo terminu sveic.,nes jei tu neturi darbo,tai gali buti tik 3 men.,o veliau jau reikia gauti leidima ir t.t,o tu paciu iskyla problemos ir del vaiku,tai zodziu dar viska zonduosiuos,parasiau uzklausima i ambasada ziuresiu ka jie man parasis,gal but yra kokios tai galimybes legalizuotis ir be darbo laikinai.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 27, 18:30)
thumbup.gif Sveikiname 4u.gif

Mazais zingsneliais zengi pirmyn! Bravo,valio,dziaugiuosi uz tave thumbup.gif

aciu.....tik dar viskas labai klampu.... smile.gif
Atsakyti
Zinau miela drauge,kad klampu, bet veliau lengviau atsikvepsi....Pamatysi 4u.gif
Man ir stogas lengvai vaziuoja,kad per atstuma su tetuku gyvenam,ai sendien nusiblioviau,bet nepalengvejo nei kiek verysad.gif

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 28, 08:54)
aciu.....tik dar viskas labai klampu.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kornelija315 @ 2011 01 28, 15:17)
Zinau miela drauge,kad klampu, bet veliau lengviau atsikvepsi....Pamatysi 4u.gif
Man ir stogas lengvai vaziuoja,kad per atstuma su tetuku gyvenam,ai sendien nusiblioviau,bet nepalengvejo nei kiek verysad.gif

laikykis,visaks bus gerai.....suprantu kad tau dabar liudna.....Ar ilgam jis isvaziavo?
Atsakyti
Jo jis vienintelis seima islaiko,dabar tik vleykoms grys.......Oliudesys dabar kazkodellabai daznai aplanko mane verysad.gif .........Seip mastau,kad po pusantru metu isleksim su vaikais atgalios,nes man LT jau kraupu,kai gryzinejau buvau patriote lotuliukas.gif jau taip norejau i LT,bet kazkaip patriotizmasisgaravo,kai pinigine istusteja ggreiciau nei papsipildo........Mastau ten kaipnors isidarbinti bendrosios praktikos slaugytoja......Po metu gausiu humanitares diploma,ir kogero leksim is LT..........O kaskada sakiau nivelnio nedirbsiu sesele(kai atsiminejau diploma),ni velnio negrysiu i Airija,o va kaip viskas apsivercia....

Gero savaitgalio mergaites 4u.gif

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 29, 10:18)
laikykis,visaks bus gerai.....suprantu kad tau dabar liudna.....Ar ilgam jis isvaziavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija315: 29 sausio 2011 - 11:02
Kaip tau Sniege sekasi? smile.gif
Kornelija, viskas bus gerai.... kai jusu tetukas darba turi bus lengviau ir tau. Ir vaikus i mokykla leisi ar i darza. Susitvarkys. Cia tai isvyso nera ka veikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 30, 00:07)
Kaip tau Sniege sekasi? smile.gif
Kornelija, viskas bus gerai.... kai jusu tetukas darba turi bus lengviau ir tau. Ir vaikus i mokykla leisi ar i darza. Susitvarkys. Cia tai isvyso nera ka veikt mirksiukas.gif

As suku galva kaip man viska susiplanuoti ir isvykti normaliam laikui su vaikais,o ne baladotis pirmyn atgal......... g.gif
Sove viena mintis,reikia isteketi uz svevicaro........ bigsmile.gif lotuliukas.gif
cia is nevilties ir nervines itampos sauna visokos mintys..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sniege o koks yra kliuvinys? ar kazka praleidau? doh.gif Zinai kaip sako mes planuojam , bet dievuliskoreguoja......Va geniali mintis del santuokos 4u.gif thumbup.gif
Mamaites skelbiam paieskas svajoniu jaunikis(sniegei)....reikalavimas, butinai sveicaras!

QUOTE(sniege_s @ 2011 01 30, 17:05)
As suku galva kaip man viska susiplanuoti ir isvykti normaliam laikui su vaikais,o ne baladotis pirmyn atgal......... g.gif
Sove viena mintis,reikia isteketi uz svevicaro........ bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 30, 16:05)
Sove viena mintis,reikia isteketi uz svevicaro........ bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Tai jeigu sese zadejo padet tai ir vaziuok su vaikais is karto. Dokumentus susitvarkysi ir gali vaziuot g.gif . Jeigu be seses pagalbos tai aisku keblu bus
Atsakyti