Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 30, 19:56)
Tai jeigu sese zadejo padet tai ir vaziuok su vaikais is karto. Dokumentus susitvarkysi ir gali vaziuot g.gif . Jeigu be seses pagalbos tai aisku keblu bus

taigi jau rasiau,kad be leidimo gyventi galiu ten pasilikti tik tris men....
o to leidimo negausi kol darbo oficialaus neturesi.....o darbo negausiu kol kalbos egzo B2 lygio neturesiu,o as mokausi dar tik A2 lygi...o vaiku irgi ten niekur be to leidimo nepriims...
vat ir gaunasi pasaka be galo......bet tai reikia kaska sugalvoti.....
O apie svajoniu jauniki,tai gerai butu koki konkursa paskelbus..... thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 30, 20:52)
taigi jau rasiau,kad be leidimo gyventi galiu ten pasilikti tik tris men....
o to leidimo negausi kol darbo oficialaus neturesi.....o darbo negausiu kol kalbos egzo B2 lygio neturesiu,o as mokausi dar tik A2 lygi...o vaiku irgi ten niekur be to leidimo nepriims...
vat ir gaunasi pasaka be galo......bet tai reikia kaska sugalvoti.....
O apie svajoniu jauniki,tai gerai butu koki konkursa paskelbus..... thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na tai tada mokykis cia to B2 lygio... darba taip ar taip kol kas turi. Kiek mazdaug trunka vieno lygio iveikimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 31, 12:04)
Na tai tada mokykis cia to B2 lygio... darba taip ar taip kol kas turi. Kiek mazdaug trunka vieno lygio iveikimas? smile.gif

jeigu mokysiuosi cia tai dar du metai praeis.......o jei man butu cia taip gerai tai ir visai nesiruosciau vaziuoti,o kai yra cia nebeimanoma gyventi norisi greiciau isvaziuoti......tai ir ieskau budu kaip greiciau pramokti kalbos ir isvaziuoti,nes ir metai bega ir mano amzius jau nebeleidzia man delsti....... mirksiukas.gif O dar plius vaikai dabar yra tame amziuje kuriame galima dar vaziuoti dabar,o jei ne tai teks laukti kol mokyklas baisgs...... mirksiukas.gif Gal daugiau klausymu nebekils.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 31, 20:02)
jeigu mokysiuosi cia tai dar du metai praeis.......o jei man butu cia taip gerai tai ir visai nesiruosciau vaziuoti,o kai yra cia nebeimanoma gyventi norisi greiciau isvaziuoti......tai ir ieskau budu kaip greiciau pramokti kalbos ir isvaziuoti,nes ir metai bega ir mano amzius jau nebeleidzia man delsti....... mirksiukas.gif O dar plius vaikai dabar yra tame amziuje kuriame galima dar vaziuoti dabar,o jei ne tai teks laukti kol mokyklas baisgs...... mirksiukas.gif Gal daugiau klausymu nebekils.... smile.gif

Sniege nepyk mirksiukas.gif . Del vaiku... mano sakykim jau apie 10-11 metu, bet kazkaip man atrodo kad nieko baisaus g.gif . O del vokietijos tai as nusprendziau paskaicius atsiliepimus ten ne vaziuoti. Ir su mokyklom ten problema vaikams nezinantiems kalbos . Man tai didelis minusas rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir diskudijos kunkuliuoja, manau vaikai labai greitai pramoksta kalba,tuo isitikinau mergaites,va mums suaugusioms jau problematiska......O del vaiku amziaus isvaziavimo,tai labai daug nuomuoniu yra,manau apsakiciuojame visus uz ir pries ir renkames mazesne blogybe....
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 02 01, 11:57)
Sniege nepyk mirksiukas.gif . Del vaiku... mano sakykim jau apie 10-11 metu, bet kazkaip man atrodo kad nieko baisaus g.gif . O del vokietijos tai as nusprendziau paskaicius atsiliepimus ten ne vaziuoti. Ir su mokyklom ten problema vaikams nezinantiems kalbos . Man tai didelis minusas rolleyes.gif

na tu ir pavarai.....Kalba vaikams visose salyse reikia moketi,bent kiek,kad galetum eiti i mokykla,o be to yra integracines klases,kur ir pradeda atvykeliai vaikai mokytis. Cia del to visai nera jokio skirumo Vokietija ar ne.....
kas liecia pacia vokietija,tai ir as matau ten tike pliusu tiek minusu,o ypac sveikatos sistemoje.
Papildyta:
QUOTE(kornelija315 @ 2011 02 01, 12:17)
Na ir diskudijos kunkuliuoja, manau vaikai labai greitai pramoksta kalba,tuo isitikinau mergaites,va mums suaugusioms jau problematiska......O del vaiku amziaus isvaziavimo,tai labai daug nuomuoniu yra,manau apsakiciuojame visus uz ir pries ir renkames mazesne blogybe....

sutinku su tavim.....

Fergie, kur pradingai? Kaip sekasi dokumentu tvarkymas,ar parasei ta harakteristika - rekomendacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 01 vasario 2011 - 20:16

Butent,labai gerai sniege paminejote,butent taip vykdoma vaiko integracija,tai pati maciau gyvendama Airijoje,pazystami vede savo du berniukus i mokykla,tai nemazai suzinojau,su vaiku dirba dvi pedagoges,viena ju du metus papildomai moko atvykeli vaikuti anglu kalbos,bet kiek pastebejau vaikams pakanka pusmecio ir ivyksta luzis.

Na ka mergaites mes ryt keliaujam i ligonine,ketvirtadieni operuoja mano mazaji kipsiuka,nors jam 3 metukai,bet jaucia vaikiukas,sako nenoliu pas daktaje,noliu i dazeli......... schmoll.gif (jis neistaria kaikuriu raideliu,tad pacitavau taip kaip kalba).

[quote=sniege_s,2011 02 01, 21:14]
na tu ir pavarai.....Kalba vaikams visose salyse reikia moketi,bent kiek,kad galetum eiti i mokykla,o be to yra integracines klases,kur ir pradeda atvykeliai vaikai mokytis. Cia del to visai nera jokio skirumo Vokietija ar ne.....
kas liecia pacia vokietija,tai ir as matau ten tike pliusu tiek minusu,o ypac sveikatos sistemoje.
Papildyta:

Atsakyti
[quote=kornelija315,2011 02 02, 00:43]
Butent,labai gerai sniege paminejote,butent taip vykdoma vaiko integracija,tai pati maciau gyvendama Airijoje,pazystami vede savo du berniukus i mokykla,tai nemazai suzinojau,su vaiku dirba dvi pedagoges,viena ju du metus papildomai moko atvykeli vaikuti anglu kalbos,bet kiek pastebejau vaikams pakanka pusmecio ir ivyksta luzis.

Na ka mergaites mes ryt keliaujam i ligonine,ketvirtadieni operuoja mano mazaji kipsiuka,nors jam 3 metukai,bet jaucia vaikiukas,sako nenoliu pas daktaje,noliu i dazeli......... schmoll.gif (jis neistaria kaikuriu raideliu,tad pacitavau taip kaip kalba).
[quote=sniege_s,2011 02 01, 21:14]
Papildyta:
[/quote]
sekmes jum ir stiprybes.....viskas bus gerai.....mes laikysim kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Buvau trumpam dingus, nes kompas buvo taisomas. Tai pasiilgau jūsų, bet žiūriu neliūdite, bendraujate. Tik UK panos kažkur dingusios.
Sniege, tai pas tave iškilo dilema, dėl jaunikio.
Mano nuomone, ar ne geriau būtų važiuoti į Vokietiją ten padirbėti bei ištobulinti kalbą, o vėliau jei norėsis persikelti į Šveicariją. Aišku gal dar išsiaiškinsi dėl legalizavimosi Šveicarijoje.
Skorpiosa, kaip tavo reikalai su dokumentų tvarkymų?
Kornelija, kaip vaikiukai?
Dokumentus baigiu tvarkytis, bet į SAM reiks važiuoti pačiai, į vasario pabaigą. Rekomendaciją vienoje darbovietėje pagaliau parašė. Dabartinėje tai vedėjas išsidirbinėja iki negalėjimo (kad man brangiai kainuos ir pan.) g.gif. Jei ilgai dar temps eisiu pas vyr. gydytoją.
Atsakyti
Mergaites mes ruosiames miegeliui,esame ligonineje,ryt ryte vizitacija ir poto operacija......uj man koks jauduliukas nemoku apsakyti......mazasis nesuprannta tai ramus,o as jau ant adatu.........ryt parasysiu kaip mes....
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif
Smagu,kad graziai bendraujate ir temos nepamirstate,as tai vis uzbegdavau paskaityti bet tik velai vakare kai jus miegate Lt,tik parasyt vis neprisiruosdavau Labai uzimta paskutiniu metu,nes susirgau gaminimo liga,tad kasdien vis ieskau receptu ir vis ka nors gaminu (kazkada seniai sirgau,po to issigydziau ilgiems metams,o dabar vel atsinaujino biggrin.gif )Vyras speja,kad tai ilgai nesites ir tuoj vel sugrisim prie parduotuvinio kepto vistuko
blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
O darbe tai vyksta visokios nesamones siuo metu ,kaip visada zada sumazinti biudzeta,kas reikstu,kad reiktu sumazinti darbuotoju skaiciu ir pan,kolkas issikovojau,kad mano skyriuj nemazintu etatu,bet neaisku ar valdzia nepersigalvos. Manau,kad net Kubilius turetu ko pasimokyti is musu valdzios biggrin.gif Jau pradejau galvoti ar nereiks man mesti sita privacia istaiga ir eiti i valstybine,gal ten maziau taupo g.gif .Tai tiek naujienu siai dienai.
Zydra kur dingai? Kaip tavo leliukas,kaip pati laikais?
Kornelija sekmes su maziuko operacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 03 vasario 2011 - 01:00
QUOTE(Fergie @ 2011 02 02, 20:15)
Sveikos. Buvau trumpam dingus, nes kompas buvo taisomas. Tai pasiilgau jūsų, bet žiūriu neliūdite, bendraujate. Tik UK panos kažkur dingusios.
Sniege, tai pas tave iškilo dilema, dėl jaunikio.
Mano nuomone, ar ne geriau būtų važiuoti į Vokietiją ten padirbėti bei ištobulinti kalbą, o vėliau jei norėsis persikelti į Šveicariją. Aišku gal dar išsiaiškinsi dėl legalizavimosi Šveicarijoje.
Skorpiosa, kaip tavo reikalai su dokumentų tvarkymų?
Kornelija, kaip vaikiukai?
Dokumentus baigiu tvarkytis, bet į SAM reiks važiuoti pačiai, į vasario pabaigą. Rekomendaciją vienoje darbovietėje pagaliau parašė. Dabartinėje tai vedėjas išsidirbinėja iki negalėjimo (kad man brangiai kainuos ir pan.) g.gif. Jei ilgai dar temps eisiu pas vyr. gydytoją.

nelabai suprantu ko cia maivytis teikia,keista net....o jei ir toliau taip,tai teisingai,eik pas pati auksciausia.. mirksiukas.gif
Smagu kad jau viska tvarkaisi.
As labai laukiu atsakymo del savo dokumentu,butu gerai jau per vasario men.sulaukti.... ax.gif
QUOTE(kornelija315 @ 2011 02 02, 22:55)
Mergaites mes ruosiames miegeliui,esame ligonineje,ryt ryte vizitacija ir poto operacija......uj man koks jauduliukas nemoku apsakyti......mazasis nesuprannta tai ramus,o as jau ant adatu.........ryt parasysiu kaip mes....

laikykites,lauksim ziniu........ 4u.gif
QUOTE(vasareuk @ 2011 02 03, 02:56)
Labukas visoms  smile.gif
Smagu,kad graziai bendraujate ir temos nepamirstate,as tai vis uzbegdavau paskaityti bet tik velai vakare kai jus miegate Lt,tik parasyt vis neprisiruosdavau Labai uzimta paskutiniu metu,nes  susirgau gaminimo liga,tad kasdien vis ieskau receptu ir vis ka nors gaminu (kazkada seniai sirgau,po to issigydziau ilgiems metams,o dabar vel atsinaujino biggrin.gif )Vyras speja,kad tai ilgai nesites ir tuoj vel sugrisim prie parduotuvinio kepto vistuko 
blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
O darbe tai vyksta visokios nesamones siuo metu ,kaip visada zada sumazinti biudzeta,kas reikstu,kad reiktu sumazinti darbuotoju skaiciu ir pan,kolkas issikovojau,kad mano skyriuj nemazintu etatu,bet neaisku ar valdzia nepersigalvos. Manau,kad net Kubilius turetu ko pasimokyti is musu valdzios biggrin.gif  Jau pradejau galvoti ar nereiks man mesti sita privacia istaiga ir eiti i valstybine,gal ten maziau taupo g.gif .Tai tiek naujienu siai dienai.
Zydra kur dingai? Kaip tavo leliukas,kaip pati laikais?
Kornelija sekmes su maziuko operacija 4u.gif

Oi smagu kad bent siek tiek atitrukai nuo savo epidemijos ir radai laiko mum brukstelti.... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O Kubilius mokytis nemegsta..... lotuliukas.gif Sverbu kad tu taip sauniai atstovauji savo skyriu thumbup.gif O del darbo pakeitimo cia jau as tau nieko patarti negaliu....
Zydra tikrai kaskur pradingo...... cool.gif
Skorpiosa,kaip tavo reikalai su darbu? Girdejau,kad centro poliklinika iesko slaugytoju....O marcinkeviciaus ligonineje ar buvai pasikalbeti?
Atsakyti