Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveiki,skaitineju ir noreciau paklausti,ar turint slaugytojos padejejos specialybe NO galima lengvai susirasti darbeli? blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip saunu,kiek daug nauju sesuciu prisijunge....sveikos prisijunge 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2011 04 16, 14:15)
Nuo geguzes 2 dienos...As "Sveicarijos"temoj minejau,gal skaitei,kad sunku labai gauti vieta praktikai....bet....sekme nusisypsojo ir ja gavau Interlake(60km nuo sostines).Tureciau jau pradeti ten,bet man paskambino is vienu seneliu ir slaugos namu Berne(sostineje).Tai as neatsispyriau ir nuvaziavau vakar i pokalbi.Man butu patogiau Berne,nes cia ir gyvenu.Bet reikia dabar laukti skambucio...ka nuspres... unsure.gif Jei netai ne-vaziuosiu ten,kur gavau.Nes tas laikotarpis ne toks jau ir ilgas-1 menuo ax.gif
Thunas labai grazus,pora kartu esu buvusi ten,plaukeme laivu...labai labai ten grazu thumbup.gif
Jo,as mokausi Berne Pflegehelferin...teorija jau kaip ir baigiau...ryt isvaziuojam i LT,Klaipeda...Grisiu po Velyku...Butinai duosiu apie save ka zinoti.
Sekmes visoms sesutems 4u.gif

Smagu kai pasirinkimas dideja,linkiu kad tau pasisektu gauti praktika ir paciam Bremene.
O apie Thuna maciau internete,nuostabus vaizdai....o ir tose slaugos namuose labai grazu,bent jau kiek parodyta ju puslapyje. Bus idomu ten nuvaziuoti ir apsidairyti,net jei darbo ir negausiu,tai bent apylinkes apziuresiu....tik dar reikia labai pasitengti pagerinti savo kalbejima... ax.gif
Atsakyti
SU ARTEJANCIOM SVENTOM VELYKOM MERGAITES!!!!
4u.gif 4u.gif

Linkiu kad visu gyvenimai nusidazytu ivairiom graziom spalvom,kaip ir velykiniai marguciai......... wub.gif
Nepradinkite prasom ir sakytike kaip jums sekasi....... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 23 balandžio 2011 - 07:56
Sveikos, kaip gyvenate, kaip darbeliai? Tos kurios anglijoje tikriausiai jau dziaugiates pavasariu smile.gif as vis dar tuose paciuose slaugos namuose dirbu, bet labai norejau pasiteirauti jusu, issiunciau visus dokumentus i nmc biura licenzijai, bet negaunu atsakymo, gal zinot kodel? ir ar jus pildet dokumentus budamos angluose ar dar budamos lietuvoje nes ten jie nori kad lietuvoj butu spaudai sudeti sad.gif ir dar viena problema ar jie man duos ta licenzija jei as tik baigus mokslus ir neturiu slaugytojos praktikos o cia tik slaugos namuose praktika eina , gal kas ka zinot smile.gif
Atsakyti
Sveiki.kur visos dingot????????? man sekasi gerai thumbup.gif pripratau prie darbo ir jau šiandien gavau pirmą algą thumbup.gif nors darbas skyriuje labai sunkus,daug sunkių ligonių, bet kai darbas patinka , tai ir su sunkumais susitvarkau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 05 04, 23:11)
Sveiki.kur visos dingot????????? man sekasi gerai thumbup.gif pripratau prie darbo ir jau šiandien gavau pirmą algą thumbup.gif nors darbas skyriuje labai sunkus,daug sunkių ligonių, bet kai darbas patinka , tai ir su sunkumais susitvarkau. bigsmile.gif

Saunuole thumbup.gif taip ir toliau...... drinks_cheers.gif
asirgi cia viena su savim pasikalbu,o diaugiau niekas nieko neatraso...... lotuliukas.gif
Fergie, kaip tu laikaisi,kur dabar esi?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Jau seniai buvau cia uzejusi,bet ne is piktos valios,tiesiog atostogavau iki balandzio 29,o kol Lietuvoj sveciavausi tai prie kompo tik 2 kartus prisedusi buvau,tiesiog tam nebuvo laiko,nes intenyviai lankem,gimines,draugus ir artimuosius ir dar vakarais skaitem knygas kaip isproteje,nes ju prisipirkom Lt visa pulka.Na o va sugrizus ipuoliau i darbus stacia galva,kad ta vargse muse i isrugas tai vat ir dabar dar kapanojuosi,i darba kasdien zygiuoju,nes tiek visokiu reikalu prisikaupe,kad dar neaisku kada atsipusti iseis.
Saulute
Tikiuosi jau turi kokiu ziniu is Nmc,jei ne tai pati jiems paskambink,nes ten irgi zmones dirba- tai pamirsta,tai pameta...man buvo pazymas is Lt pradangine,bet paskui surado kai pati paskambinau ir pradejau aiskintis situacija.
Nmc licenzija dalina atsizvelgdama i tavo diploma,o ne praktika,jeigu tavo diplomas sako,kad tu baigei slaugos studijas ir turi ta patvirtinanti diploma tai ju darbas isduoti tau licenzija,jei licenzijas isduotu tik toms su praktika tai Uk nebutu nei ka tik baigusiu sesuciu nei uzsienieciu.As dokumentus pildziau jau budama Uk,o pazymas is Lt suorganizavo brolis,jis turejo igaliojima tvarkyt mano reikalus.
Sniege Kaip tavo Sveicarija,ar yra kokiu naujienu? Dziugu kad skyrelio neapleidi,vis uzsuki,ne taip kaip mes begedes,imk tau balioneli uz istikimybe 4u.gif ,oi ,net ne viena o pora duosiu 4u.gif 4u.gif
Oaze
Dziugu,kad darbas patinka,akivaizdu,kad tu dar pilna jaunatviskos energijos ir polekio,kazkada man darbas irgi labai patiko,o dabar dirbu,nes reikia gi is kazko gyventi.
Zydra jau simta metu nematyta,kurgi tu prazuvai,ateik,papasakok kaip einasi,kaip maziukas auga,pasiilgom cia taves.
Fergie kaip tavo reikalai?
Scorpiosakaip tu laikais,gal koki darbuka suradai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 05 gegužės 2011 - 21:16
QUOTE(vasareuk @ 2011 05 05, 23:09)
Sveikos mergaites,
Jau seniai buvau cia uzejusi,bet ne is piktos valios,tiesiog atostogavau iki balandzio 29,o kol Lietuvoj sveciavausi tai prie kompo tik 2 kartus prisedusi buvau,tiesiog tam nebuvo laiko,nes intenyviai lankem,gimines,draugus ir artimuosius ir dar vakarais skaitem knygas kaip isproteje,nes ju prisipirkom Lt visa pulka.Na o va sugrizus ipuoliau i darbus stacia galva,kad ta vargse muse i isrugas tai vat ir dabar dar kapanojuosi,i darba kasdien zygiuoju,nes tiek visokiu reikalu prisikaupe,kad dar neaisku kada atsipusti iseis.
Saulute
Tikiuosi jau turi kokiu ziniu is Nmc,jei ne tai pati jiems paskambink,nes ten irgi zmones dirba- tai pamirsta,tai pameta...man buvo pazymas is Lt pradangine,bet paskui surado kai pati paskambinau ir pradejau aiskintis situacija.
Nmc licenzija dalina atsizvelgdama i tavo diploma,o ne praktika,jeigu tavo diplomas sako,kad tu baigei slaugos studijas ir turi ta patvirtinanti diploma tai ju darbas isduoti tau licenzija,jei licenzijas isduotu tik toms su praktika tai Uk nebutu nei ka tik baigusiu sesuciu nei uzsienieciu.As dokumentus pildziau jau budama Uk,o pazymas is Lt suorganizavo brolis,jis turejo igaliojima tvarkyt mano reikalus.
Sniege Kaip tavo Sveicarija,ar yra kokiu naujienu? Dziugu kad skyrelio neapleidi,vis uzsuki,ne taip kaip mes begedes,imk tau balioneli uz istikimybe  4u.gif ,oi ,net ne viena o pora duosiu  4u.gif  4u.gif
Oaze
Dziugu,kad darbas patinka,akivaizdu,kad tu dar pilna jaunatviskos energijos ir polekio,kazkada man darbas irgi labai patiko,o dabar dirbu,nes reikia gi is kazko gyventi.
Zydra jau simta metu nematyta,kurgi tu prazuvai,ateik,papasakok kaip einasi,kaip maziukas auga,pasiilgom cia taves.
Fergie kaip tavo reikalai?
Scorpiosakaip tu laikais,gal koki darbuka suradai?

Sveika pargryzusi.....aciu uz balionelius...... ax.gif
O pas mane naujienu labai daug ir apie viska jau rasiau keleta postu anksteliau, tik turbut neperskaite....... mirksiukas.gif
As 3 birzelio isskrendu i Sveicarija,nuo birzelio 6 jau prasideda kalbos kursai, o liepos men turiu jau viena poklabi del darbo.....bet dar ten budama ir daugiau kur pasidairysiu....... ax.gif Tada dar liepos pabaigoje grysiu i lietuva dar viska sutvarkysiu visus savo reikalus ir vaiku taip pat ir tuomet turbut vel isvyksiu, aisku jeigu dabar ten viskas gerai susiklostis. Tai va taip....... ax.gif
Atsakyti
labas merginos.
nieko naujo mano padangej smile.gif. i darba dar neinu. laukiu vasaros. o i darba rugpjucio gale.
birzeli vaziuosiu su vaikais i Lietuva, menesi pasibusim. liepa pas vyro tevus prie vidurziemio juros smile.gif, o rugpjuti grisiu ir ruosiuos darbui, aukles ieskosiu.
Sniege sekmes tau , jau greit ir isvyksi. tikiuosi neissigasi , jei bus pradzioj sunkumu.
Vasare nepersidirbk, palik ir kitiems wink.gif
Fergie, gaila, kad tau pasitaike nelengva pradzia. kaip tu laikaisi dabar? ar beuzeisi dar pas mus?
vakar svenciau savo gimtadieni smile.gif, daug daug metu (siaubas). smagiai pasibuvom, nors ir su kruva mazu vaiku. visi mano draugai turi, kas viena kas du, pilnas kiemas maziu buvo. bet vistiek pasilinksminom smile.gif
Atsakyti
Sveikos sesutes. Teko jus apleist pusei metu nes be interneto sedejau.
Dirbu vis dar ten pat kur per agentura isvaziavau, si men pasibaigsiu NVQ 2. Su savim ton pacion vieton pasiemiau vyra ir dabar abu pakaitom varom ir vienas namie vaikus ziuri.Rudeni vyresniam mokyklon, vaje kaip baisu kaip jam su kalba bus...Siaip darbu patenkinta nesu, jei butu proga pereiciau kur geresne alga. Kruvis didelis, alga minimali.Kai paklausai atrodo kad visur geriau tik ne cia.Anglai pas mus neuzsibuna nei keliu menesiu, kiti tik ateje pabega...Akys krypsta i didesnius miestus- kaimo gyvenimas ne man.Jauciuos kaip zuvis is ezero i akvariuma perkelta.
Atsakyti
QUOTE(Gintarė: ) @ 2011 05 08, 17:03)
Dirbu vis dar ten pat kur per agentura isvaziavau, si men pasibaigsiu NVQ 2. Su savim ton pacion vieton pasiemiau vyra ir dabar abu pakaitom varom ir vienas namie vaikus ziuri.Rudeni vyresniam mokyklon, vaje kaip baisu kaip jam su kalba bus...Siaip darbu patenkinta nesu, jei butu proga pereiciau kur geresne alga. Kruvis didelis, alga minimali.Kai paklausai atrodo kad visur geriau tik ne cia.Anglai pas mus neuzsibuna nei keliu menesiu, kiti tik ateje pabega...Akys krypsta i didesnius miestus- kaimo gyvenimas ne man.Jauciuos kaip zuvis is ezero i akvariuma perkelta.

o kur tu apsistojus?
kokiam miestelyje?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 05 08, 17:48)
labas merginos.
nieko naujo mano padangej smile.gif. i darba dar neinu. laukiu vasaros. o i darba rugpjucio gale.
birzeli vaziuosiu su vaikais i Lietuva, menesi pasibusim. liepa pas vyro tevus prie vidurziemio juros smile.gif, o rugpjuti grisiu ir ruosiuos darbui, aukles ieskosiu.
Sniege sekmes tau , jau greit ir isvyksi. tikiuosi neissigasi , jei bus pradzioj sunkumu.
Vasare nepersidirbk, palik ir kitiems wink.gif
Fergie, gaila, kad tau pasitaike nelengva pradzia. kaip tu laikaisi dabar? ar beuzeisi dar pas mus?
vakar svenciau savo gimtadieni smile.gif, daug daug metu (siaubas). smagiai pasibuvom, nors ir su kruva mazu vaiku. visi mano draugai turi, kas viena kas du, pilnas kiemas maziu buvo. bet vistiek pasilinksminom smile.gif

Sveikute, sveikinu su praejusiu gimtadieniu... 4u.gif 4u.gif O kiek gi tas daug daug metu, skamba taip lyg visai senute rasytu..... lotuliukas.gif
Aciu uz gerus palinkejimus, as labai bijau ir nerimauju,bet jau nesinori vel atgal zengti...O dabar pakolkas as tik atostogu vaziuoju, eisiu menesi i kalbos kursus ir vaziuosiu pas darbdavius susitikti....o jau pskui kaip dievas duos. Linkiu ir tau geru atostogu.
Papildyta:
smile.gif+2011 05 08, 18:03-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2011 05 08, 18:03)

Sveika sugryzus i musu temele.... 4u.gif Smagu kad po truputi kuriesi ir seimyna atsivezei. Gal su laiku pavyks ir darbuka geresni gauti....Jau jeigu pradzia atlaikei tai toliau jau viskas klostysis geryn..... thumbup.gif
Linkiu tau sekmes ir toliau..... 4u.gif
Atsakyti