Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(Fergie @ 2011 04 10, 22:13)
Sveikos. Sveikinu Sniege, su būsimais pasikeitimais.  4u.gif
Aš tai jau sėdžiu "ant lagaminų", varysiu atgal į Lietuvą. Nes nuo darbo kojas sunkiai pavelku, o niekas nieko geresnio nesiūlo. schmoll.gif Išiuntinėjau begalę cv į valdiškas ligonines, dėl slaugytojos padėjėjos darbo, ir jau praėjo nemažai laiko,bet niekas nieko nesiūlo.  schmoll.gif.

viskas, jau apsisprendei. vaziuosi?
labai gaila, kad tau pasitaike sunkus darbas. na, gal kol dar isvaziuosi kazkas pasikeis. ar jau turi bilietus?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 04 14, 13:49)
viskas, jau apsisprendei. vaziuosi?
labai gaila, kad tau pasitaike sunkus darbas. na, gal kol dar isvaziuosi kazkas pasikeis. ar jau turi bilietus?

Aha, Žydra, šį savaitgalį jau būsiu namie.
Atsakyti
matau, kad nelabai kas susidure esat su panasia situacija - darbu Ukrainoje rolleyes.gif Kita savaite jau tiksliai zinosiu ar isvykstu ir kada, keliausiu i Ukrainos ambasada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 04 15, 10:56)
matau, kad nelabai kas susidure esat su panasia situacija - darbu Ukrainoje  rolleyes.gif Kita savaite jau tiksliai zinosiu ar isvykstu ir kada, keliausiu i Ukrainos ambasada  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
dabr tikrai kas mazai domisi rytine uzsieno dalimi....visi i vakarus pasiryze mauti.... ax.gif As taip pat nelabai ka zinau apie sesliu galimybes ukrainoje.....manau kad ten nelabai kas skiraisi nuo musu.
O as siandien paskambinau i Sveicarija ir pasikalbejau su ta ponia del darbo,tai man reikejo tik prisistatyti o visa kita laika ji beveik viena kalbeja,o as tik pritarinejau.... biggrin.gif Labai maloni pasirode moteriske.... biggrin.gif tai va zodziu pasakiau kad liepoje turesiu atostogas ir kad tada man butu gerai pas juos atvaziuoti,tai ji ir sutiko,zodziu liepoj vaziuosiu i pokalbi,o nuo birzelio su sese sutarem kad atvaziuosiu i kursu,tai per ta laika dar kaskiek isivaziuosiu i ta kalba....tai va pakolkas viskas labai gerai klostosi.... ax.gif
Fergie, man labai gaila, kad tau nepavyko.......gal dar buvo galima prakesti....O tu dirbai privaziuose slaugos namuose? Kodel ten tau taip viskas neimanoma pasirode?
Kas kaip baisu darosi,kad ir man taip nenutiktu, nes man tai dar ir vaiku nerima teks atlaikyti....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 15, 15:26)
dabr tikrai kas mazai domisi rytine uzsieno dalimi....visi i vakarus pasiryze mauti.... ax.gif As taip pat nelabai ka zinau apie sesliu galimybes ukrainoje.....manau kad ten nelabai kas skiraisi nuo musu.
O as siandien paskambinau i Sveicarija ir pasikalbejau su ta ponia del darbo,tai man reikejo tik prisistatyti o visa kita laika ji beveik viena kalbeja,o as tik pritarinejau.... biggrin.gif Labai maloni pasirode moteriske.... biggrin.gif tai va zodziu pasakiau kad liepoje turesiu atostogas ir kad tada man butu gerai pas juos atvaziuoti,tai ji ir sutiko,zodziu liepoj vaziuosiu i pokalbi,o nuo birzelio su sese sutarem kad atvaziuosiu i kursu,tai per ta laika dar kaskiek isivaziuosiu i ta kalba....tai va pakolkas viskas labai gerai klostosi.... ax.gif
Fergie, man labai gaila, kad tau nepavyko.......gal dar buvo galima prakesti....O tu dirbai privaziuose slaugos namuose? Kodel ten tau taip viskas neimanoma pasirode?
Kas kaip baisu darosi,kad ir man taip nenutiktu, nes man tai dar ir vaiku nerima teks atlaikyti....

Dziaugiuosi uz tave... thumbup.gif Tikrai esi drasi,kad jau ir pati skambini bigsmile.gif Ar suprantamai jinai tau kalbejo?tikriausiai ne schweizdeutsch biggrin.gif
P.S.Atleiskit,kad taip naglai cia isibroviau rolleyes.gif Tiesiog,jau senokai skaitineju jusu temuke,nes siuo metu aktualus sis darbas,nes ant nosies turesiu atlikti praktika seneliu namuose ax.gif
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 04 15, 21:46)
Dziaugiuosi uz tave... thumbup.gif Tikrai esi drasi,kad jau ir pati skambini bigsmile.gif Ar suprantamai jinai tau kalbejo?tikriausiai ne schweizdeutsch biggrin.gif
P.S.Atleiskit,kad taip naglai cia isibroviau rolleyes.gif Tiesiog,jau senokai skaitineju jusu temuke,nes siuo metu aktualus sis darbas,nes ant nosies turesiu atlikti praktika seneliu namuose ax.gif
Sekmes visoms!

Sveika ilindusi i sita temuke.... biggrin.gif
zinok ta ponia sengesi labai aiskiai vokiskai kalbeti ir pakankamai letai,net prasyti nereikejo.....ir siap ji daug kalbejo, oas tik sakiau ja...ja...klar.... lotuliukas.gif Aisku kad visko zodis zodin nesupratau,bet esme supratau.... biggrin.gif
O kada tau bus ta praktika? ir kur? As tai pakviesta i Thuno privacius slaugos namus,labai ten grazu....nuostabus vaizdelis, gal ir tu busi kur tose apylinkese? Parasyk man butinai kaip ten atmosfera ir t.t man labai bus ydomu,ar labai ten sunku bus man dirbti jaugu ka.....O tu mokaisi Pflegehelferin ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 16 balandžio 2011 - 09:55
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 15, 15:26)

tai kad nelabai turiu pasirinkima, vaziuoju paskui mylima zmogu, busima vyra wub.gif Manau ten kazko ypatinga nereikes, tik vat pasa reiks pasigaminti, nes turiu tik ATK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 16, 10:52)
Sveika ilindusi i sita temuke.... biggrin.gif
zinok ta ponia sengesi labai aiskiai vokiskai kalbeti ir pakankamai letai,net prasyti nereikejo.....ir siap ji daug kalbejo, oas tik sakiau ja...ja...klar....  lotuliukas.gif  Aisku kad visko zodis zodin nesupratau,bet esme supratau.... biggrin.gif
O kada tau bus ta praktika? ir kur? As tai pakviesta i Thuno privacius slaugos namus,labai ten grazu....nuostabus vaizdelis, gal ir tu busi kur tose apylinkese? Parasyk man butinai kaip ten atmosfera ir t.t man labai bus ydomu,ar labai ten sunku bus man dirbti jaugu ka.....O tu mokaisi Pflegehelferin ?

Nuo geguzes 2 dienos...As "Sveicarijos"temoj minejau,gal skaitei,kad sunku labai gauti vieta praktikai....bet....sekme nusisypsojo ir ja gavau Interlake(60km nuo sostines).Tureciau jau pradeti ten,bet man paskambino is vienu seneliu ir slaugos namu Berne(sostineje).Tai as neatsispyriau ir nuvaziavau vakar i pokalbi.Man butu patogiau Berne,nes cia ir gyvenu.Bet reikia dabar laukti skambucio...ka nuspres... unsure.gif Jei netai ne-vaziuosiu ten,kur gavau.Nes tas laikotarpis ne toks jau ir ilgas-1 menuo ax.gif
Thunas labai grazus,pora kartu esu buvusi ten,plaukeme laivu...labai labai ten grazu thumbup.gif
Jo,as mokausi Berne Pflegehelferin...teorija jau kaip ir baigiau...ryt isvaziuojam i LT,Klaipeda...Grisiu po Velyku...Butinai duosiu apie save ka zinoti.
Sekmes visoms sesutems 4u.gif
Atsakyti
Tema, kaip tik man bigsmile.gif
esu būsima slaugytoja bigsmile.gif dar liko man mokslų, tačiau nenoriu apsiriboti tik tiek blush2.gif šiaip darbas man patiktų, apie algas pakolkas negalvoju: nėra gerai, bet būna ir blogiau doh.gif
tačiau LT nenorėčiau likti cool.gif
Perverčiau temutę, tai neradau nė vienos, kuri dirbtų slaugytoja Norvegijoje ar Švedijoje blush2.gif nes būtent jos mane ir domina cool.gif

p.s beje, man greitai reikės pasirinkti specializuotą sritį, kaži, kuri perspektyvesnė g.gif mane domina akušerija, ale sako, kad jų pilna ir nebereikia, o ilgainiui poreikis tik mažės ir mažės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 16 balandžio 2011 - 18:22
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 16, 18:15)
Tema, kaip tik man bigsmile.gif
esu būsima slaugytoja bigsmile.gif dar liko man mokslų, tačiau nenoriu apsiriboti tik tiek blush2.gif šiaip darbas man patiktų, apie algas pakolkas negalvoju: nėra gerai, bet būna ir blogiau doh.gif
tačiau LT nenorėčiau likti cool.gif
Perverčiau temutę, tai neradau nė vienos, kuri dirbtų slaugytoja Norvegijoje ar Švedijoje blush2.gif nes būtent jos mane ir domina cool.gif

p.s beje, man greitai reikės pasirinkti specializuotą sritį, kaži, kuri perspektyvesnė g.gif mane domina akušerija, ale sako, kad jų pilna ir nebereikia, o ilgainiui poreikis tik mažės ir mažės doh.gif

as dirbu norvegijoj slaugytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 04 16, 19:25)
as dirbu norvegijoj slaugytoja mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
geras thumbup.gif kaip sakoma, tik parašiau ir v točku biggrin.gif
labai malionu susipažinti hi.gif
labai domintų aprašymas, kas ir kaip dėl galimybių ten dirbti blush2.gif kokia tvarka ir pan. Norvegijoje esu buvusi, Švedijoje mokiausi kurį laiką (ne slaugą cool.gif tai superinės šalys, man labai patiko, moku kalbą, tad norėčiau ir savo bei šeimos ateitį sieti su šiomis šalimis blush2.gif žinoma, man dar 1,5 m. mokslų ax.gif bet vistiek- mąstyti į priekį gi nedraudžiama...tik kad šeimos esu jau užgyvenusi, tad tenka galvoti jau ne apie vienos, o net visų 4 išvažiavimą 4u.gif
Būčiau labai dėkinga už informaciją. Tusen takk biggrin.gif

p.s dar matau, kad Bergenas bigsmile.gif labai gražus miestas. Nostalgie cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 16 balandžio 2011 - 18:33
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 16, 18:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
geras thumbup.gif kaip sakoma, tik parašiau ir v točku biggrin.gif
labai malionu susipažinti hi.gif
labai domintų aprašymas, kas ir kaip dėl galimybių ten dirbti blush2.gif kokia tvarka ir pan. Norvegijoje esu buvusi, Švedijoje mokiausi kurį laiką (ne slaugą cool.gif tai superinės šalys, man labai patiko, moku kalbą, tad norėčiau ir savo bei šeimos ateitį sieti su šiomis šalimis blush2.gif žinoma, man dar 1,5 m. mokslų ax.gif bet vistiek- mąstyti į priekį gi nedraudžiama...tik kad šeimos esu jau užgyvenusi, tad tenka galvoti jau ne apie vienos, o  net visų 4 išvažiavimą 4u.gif
Būčiau labai dėkinga už informaciją. Tusen takk  biggrin.gif

p.s dar matau, kad Bergenas bigsmile.gif labai gražus miestas. Nostalgie cray.gif  biggrin.gif

nu, malonu susipazinti 4u.gif as dirbu sykehjeme, nes dar nelabai gerai kalbu norvegiskai. bet tu, jei moki kalba- tai keliai atviri, cia slaugytoju labai truksta. daug skelbimu yra ir ligoninese, bet as dar nebandziau, kazkaip man patinka ir cia kur dirbu. o pirmiausias tavo zingsnis butu, kai gausi diploma, pasitvirtinti norvegiska slaugytojos autorizacija. arba gali cia atvaziavus dirbti slaugytojos padejeja ir tuo paciu tvarkytis popieriukus mirksiukas.gif dirbti cia nuostabu, nera jokio streso, darbo priemoniu pilna, ne taip kaip LT reikedavo net pirstines taupyti doh.gif atlyginimas ir neblogas ax.gif ir su seima atvaziavus gana greitai visi isitvirtintumet 4u.gif
Atsakyti