Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikos mergaites,
as viska zinau del kalbos ir realiai jau nemazai ir moku tik reikia pradeti kalbeti ir isgirsti,nes dar visai jokiu igudziu neturiu.......
Beje gavau jau pirma pasiulyma del darbo.....buvau nusiuntus i keliata ligoniniu ir slaugos namu savo cv ir vieni kviecia i pokalbi ir praleisti pora dienu susipazinimui,po kurio gausiu atsakyma ar jie mane ima......sekancia savite as jiem skambinsiu ir tarsiuosi del atvykimo datos...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 09, 20:05)
Sveikos mergaites,
as viska zinau del kalbos ir realiai jau nemazai ir moku tik reikia pradeti kalbeti ir isgirsti,nes dar visai jokiu igudziu neturiu.......
Beje gavau jau pirma pasiulyma del darbo.....buvau nusiuntus i keliata ligoniniu ir slaugos namu savo cv ir vieni kviecia i pokalbi ir praleisti pora dienu susipazinimui,po kurio gausiu atsakyma ar jie mane ima......sekancia savite as jiem skambinsiu ir tarsiuosi del atvykimo datos...... ax.gif

Na va,smagu,kad vezimas pajudejo,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 04 08, 09:15)
Sveikos 4u.gif kazkada buvau prisijungus, bet ilgokai neparasiau. turiu viena pastebejima- jeigu nemokat labai gerai kalbos, tai labai nesitikekit gauti darbo ligoninej. as pati dabar dirbu norvegijoj seneliu namuose, tai tures praeiti nemazai laiko, kol galesiu pradeti dirbti ligoninej mirksiukas.gif

Na be kalbos niekur darbo negausi ir nesvarbu ar tai seneliu namai ar ligonine, pvz.pas mus kiekvienam skyriuj yra po viena sesute - taigi reikia atsiliepineti telefonu ir pacioms skambineti pvz.i vaistine,i poliklinika,giminems ir pan - kaip gali toki darba dirbti zmogus gerai nemokantis kalbos??? arba dokumentacija kurios yra be proto- rasyti slaugos planus,uzsakineti vaistus,siusti faksus ir pan. jei emergency gali tekti skambinti ir policijai ir gaisrinei ir avarinems tarnyboms...musu namai dideli tai dar galima pasikonsultupoti su kolegemis is kitu skyriu,bet juk ju nepaparasysi paskambti arba dokumentus sutvarkyti...o juk yra namu kur tik viena sesute in charge tai net nera su kuo pasitarti. Pas mus nuo senesniu laiku dar yra islike du valytojai kur nelabai susikalba angliskai,bet dabar be kalbos jau nieko neidarbina.
Nors gal Norvegijoj kalbai keliami skirtingi reikalavimai ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 10 balandžio 2011 - 21:05
Sveikos. Sveikinu Sniege, su būsimais pasikeitimais. 4u.gif
Aš tai jau sėdžiu "ant lagaminų", varysiu atgal į Lietuvą. Nes nuo darbo kojas sunkiai pavelku, o niekas nieko geresnio nesiūlo. schmoll.gif Išiuntinėjau begalę cv į valdiškas ligonines, dėl slaugytojos padėjėjos darbo, ir jau praėjo nemažai laiko,bet niekas nieko nesiūlo. schmoll.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 10 balandžio 2011 - 21:18
QUOTE(Fergie @ 2011 04 10, 20:13)
Sveikos. Sveikinu Sniege, su būsimais pasikeitimais.  4u.gif
Aš tai jau sėdžiu "ant lagaminų", varysiu atgal į Lietuvą. Nes nuo darbo kojas sunkiai pavelku, o niekas nieko geresnio nesiūlo. schmoll.gif Išiuntinėjau begalę cv į valdiškas ligonines, dėl slaugytojos padėjėjos darbo, ir jau praėjo nemažai laiko,bet niekas nieko nesiūlo.  schmoll.gif.

Na pradzia visada buna labai sunki,as jau po dvieju sav buciau atgal namo pardumusi jei ne busimas vyras,kuriam tuo metu gerai sekesi tai ir pasilikau,kad jam kompanija palaikyt,o po to apsipratau ir geresni darba radau.As dar siulyciau duoti sau antra sansa kitoje vietoje...nors aisku gyvenime kiekvienas turim skirtingus prioritetus,svarbu tiketi tuom ka darai ir viskas bus ok smile.gif Kad ir ka benusprestum kuo didziausios sekmes tau.
P.s gal zinai kaip Gintarei sekasi?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 04 10, 22:25)
Na pradzia visada buna labai sunki,as jau po dvieju sav buciau atgal namo pardumusi jei ne busimas vyras,kuriam tuo metu gerai sekesi tai ir pasilikau,kad jam kompanija palaikyt,o po to apsipratau ir geresni darba radau.As dar siulyciau duoti sau antra sansa kitoje vietoje...nors aisku gyvenime kiekvienas turim skirtingus prioritetus,svarbu tiketi tuom ka darai ir viskas bus ok smile.gif Kad ir ka benusprestum kuo didziausios sekmes tau.
P.s gal zinai kaip Gintarei sekasi?

Tikrai pasilikciau, jei mano vyras turėtų normalų darbą UK, tačiau jis LT, o aš pas jo sūnėną. Kai atvykau į UK gavau 3 kvietimus į interviu į privačius slaugos namus. Dabar nebegaunu nieko, nors ir siunčiu cv. Labai norėčiau į ligoninę, bet nuo mano norų niekas nepriklauso. Darbdaviai turi iš ko rinkttis.
Iš Gintarės neturiu jokių žinių, nes po jos išvykimo, dar gavau vieną laiškutį, vėliau ji nebeatsakė į mano laišką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 10 balandžio 2011 - 21:43
QUOTE(Fergie @ 2011 04 10, 20:41)
Tikrai pasilikciau, jei mano vyras turėtų normalų darbą UK, tačiau jis LT, o aš pas jo sūnėną. Kai atvykau į UK gavau 3 kvietimus į interviu į privačius slaugos namus. Dabar nebegaunu nieko, nors ir siunčiu cv. Labai norėčiau į ligoninę, bet nuo mano norų niekas nepriklauso. Darbdaviai turi iš ko rinkttis.
Iš Gintarės neturiu jokių žinių, nes po jos išvykimo, dar gavau vieną laiškutį, vėliau ji nebeatsakė į mano laišką.

Na tu ir taip didele saunuole,nes daug mokeisi,dokumentus susitvarkei,isvaziavai viena ir darba radai,tikrai drasi ir sauni esi,neliudek kad is pradziu nelabai pasiseke,juk salis svetima ir neviskas cia taip gera kaip kad noretusi. As jau 7 metai cia bet vistiek namu labai ilgiuosi ir svajoju viena diena grizti i Lt.Tarp kitko antradieni skrendu i Lt atostogu ...valio!!!
O tu turbut gausi puiku pasiulyma kai jau busi nusipirkusi bilieta namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 04 10, 23:02)
Na tu ir taip didele saunuole,nes daug mokeisi,dokumentus susitvarkei,isvaziavai viena ir darba radai,tikrai drasi ir sauni esi,neliudek kad is pradziu nelabai pasiseke,juk salis svetima ir neviskas cia taip gera kaip kad noretusi. As jau 7 metai cia bet vistiek namu labai ilgiuosi ir svajoju viena diena grizti i Lt.Tarp kitko antradieni skrendu i Lt atostogu ...valio!!!
O tu turbut gausi puiku pasiulyma kai jau busi nusipirkusi bilieta namo  smile.gif

Visada taip ir buna.Kažkam sekasi labai gerai, kitiems ne g.gif Kartais reikia palaukti.Man nors ir pasisisekė greitai rasti darba po kolegijos, bet dirbti labai sunku.Kolektyvas baisus, tik apkalbinėja už nugaros verysad.gif Algos mažos,o čia dar ir "kolegos" tik ir laukia progos pasišiukšlinti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 11 balandžio 2011 - 10:20
aciu mergaites uz palaikyma ir sveikinimus,tik labai bijau skambinti,net nezinau ar isdrysiu...... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 11, 16:48)
aciu mergaites uz palaikyma ir sveikinimus,tik labai bijau skambinti,net nezinau ar isdrysiu...... blush2.gif  doh.gif

Sveikos visoms 4u.gif

Isdrysi isdrysi Sniege mirksiukas.gif ,kol nepabandysi nezinoso kaip bus
Atsakyti
na labai tikuosi kad isdrysiu ir gausiu darbuka.... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikute, ar yra dirbanciu Ukrainoje? ax.gif Itariu gali tekti greitu laiku isvykti keleriems metams i ten, tai bandau susirasti bet kokia info del dokumentu, musu licencijos pripazinimo, algu, salygu... Tiesa, esu su baigus KMU slauga rolleyes.gif
Atsakyti