Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(Fergie @ 2010 07 18, 21:02)
Sveikos sesytės. Kaip jūs besilaikot? Ar neperkaitot? Kaip darbeliai?
Aš tai kaitinu šonus prie jūros kone kasdien. Už savaitės išeinu atostogų tai tokia priešatostoginė nuotaika.
Kada mergytės jūs atostogausite? Kur žadate keliauti, ar liksite namie? Sniege, kuriame krašte esate prie ežerų?

Iki atostogu liko lygiai 12 dienu ir skrisiu i Lietuva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
sveikos, sveikos. oj kaip jums pavydziu, atostogos smile.gif
nebus man siemet atostogu, aplink namus tik, va darze pasedziu ir visos atostogos sad.gif.
nebeinu jau i darba, penktadieni dar buvau ir viskas. dabar tik namu seimininke palikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 07 19, 17:12)
sveikos, sveikos. oj kaip jums pavydziu, atostogos smile.gif
nebus man siemet atostogu, aplink namus tik, va darze pasedziu ir visos atostogos sad.gif.
nebeinu jau i darba, penktadieni dar buvau ir viskas. dabar tik namu seimininke palikau smile.gif

Džiaukis Žydra, tavo visai geros atostogos, jos pilnos džiugaus laukimo. Geros tau sveikatos.
Man tai kartais atsiranda nostalgija tiems laikams kai laukiausi. Bet mano fabrikėlis jau uždarytas. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes vasarautojos biggrin.gif
As Vilniuje gyvenu,tai ir prie ezeru aplink vilniu trinuosi ax.gif . Mano atostogos jau pasibaige vakar buvau buvau pirma diena darbe verysad.gif Norejom vaziuoti ir mes prie juros,bet mano finansus dokumentu tvarkymas suede.....labai tikiuosi kad visaks kada nors atsipirks....
Fergie,sveikinu tave su ilgalaikem atostogom,jos tau tikrai bus pacios nuostabiausios.. 4u.gif
Vasare,kurioj tu pusej Lietuvoj apsistosi,gal kartais per tavo atostogas Lietuvoje galetume susibegti kavos puodukui,ka manote kitos mergytes.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 07 20, 09:12)
Sveikutes vasarautojos  biggrin.gif
As Vilniuje gyvenu,tai ir prie ezeru aplink vilniu trinuosi   ax.gif . Mano atostogos jau pasibaige vakar buvau buvau pirma diena darbe  verysad.gif Norejom vaziuoti ir mes prie juros,bet mano finansus dokumentu tvarkymas suede.....labai tikiuosi kad visaks kada nors atsipirks....
Fergie,sveikinu tave su ilgalaikem atostogom,jos tau tikrai bus pacios nuostabiausios.. 4u.gif
Vasare,kurioj tu pusej Lietuvoj apsistosi,gal kartais per tavo atostogas Lietuvoje galetume susibegti kavos puodukui,ka manote kitos mergytes.... mirksiukas.gif

Ar Vasarė tik ne iš Kauno, tai jums atstumas pakankamai nedidelis susibėgimui. Man iš Klaipėdos toloka, bet iš tikrųjų būtų labai faina.
Mergytės o jūs neplanuojat vasarą atvažiuoti į Klaipėdą, Palangą, ar Nidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 20 liepos 2010 - 18:17
Labukas visoms,iki atostogu liko 9 dienos tiktai thumbup.gif Planu atostogoms turiu labai daug- busiu Kaune,Lazdijuose, Druskininkuose,Vilkavisky ir Moletuose tikrai, Vilniuje irgi busiu, nes skrisiu su Staru, kuris skrenda i Vilniu smile.gif pajuriui turbut neuzteks laiko, nors draugai kalbina varyt i Nida,nes ten niekad nebuvau blush-anim-cl.gif
Labai smagu butu ir susitikti, bet bjau ka ir prizadeti, nes jau su Zydra planavau susitikti, bet niekaip neisejo (visus savaitgalius arba vyras dirbo, arba su draugais saslykus kepem arba as i darba eiti turejau blush-anim-cl.gif ).Gal Vilniuj realiausiai butu, nes Klaipeda man tolokai g.gif Sniege,parasyk kokiomis datomis laisva,nes as vistiek i Moletus vaziuosiu tai pakeliui gal ir uzsukciau i Vilniu....ir dar i Trakus noreciau, ai, visos musu atostogos buna nesibaigiantis draugu ir giminiu lankymas, nes norisi atsigriebti uz prarasta laika,tai po atostogu labiau pavarge nei pailseje bunam, bet uztai kiek laimes bunant Lietuvoje thumbup.gif Dar bus mano vyro 30, jau didelis berniukas biggrin.gif tai bus balius bus baliukas biggrin.gif
Dabar esu tokioj palaimingoj busenoj, kad spirgu kaip sliekas ant keptuves, jau taip noriu namo biggrin.gif
O kaip pas Jus orai, ar vis dar karsti laikosi? Jei taip tai smagumelis, megstu kai vasara vasariski orai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 21 liepos 2010 - 13:31
Kaip smagu kas atostogas planuoja 4u.gif
Mano mintys visai kitur sklando.Tvarkausi popierizmą, tariuosi, galvoju, oi sunkus dalykas tas išvykimas svetur....bet kai nėra kitos išeities tai kas daryt belieka.... verysad.gif Šį savaitgalį mažiaus krikštynos o man svarbiau kada pažymą nulėkt atsiimt, kur vertimą pasidaryt... doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 07 21, 12:41-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2010 07 21, 12:41)
Kaip smagu kas atostogas planuoja  4u.gif
Mano mintys visai kitur sklando.Tvarkausi popierizmą, tariuosi, galvoju, oi sunkus dalykas tas išvykimas svetur....bet kai nėra kitos išeities tai kas daryt belieka.... verysad.gif Šį savaitgalį mažiaus krikštynos o man svarbiau kada pažymą nulėkt atsiimt, kur vertimą pasidaryt...  doh.gif

Sveikute sugrizus i foruma 4u.gif kiek jau pazenge i prieki tavo reikalai? ar turi kokiu konkreciu pasiulymu?
o kol Lietuvoje tai dziaukis buvimu su seima ir draugais, nes isvaziavus to labai truks smile.gif
Atsakyti
Tvarkausi savarankiškai tą ką žinau kad tikrai reiks, ir kažkiek susirašau su tarpininkais bet nieko konkretaus. Manau bandysiu susirast kur ten gyvent ir vietoj ieškotis darbo, tariuosi su draugais , gal padės apsigyvent. Kol kas sunkiai man sekasi organizuot viską g.gif Keliausim su draugu, gal bus lengviau dviese.
Atsakyti
smile.gif+2010 07 21, 19:48-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2010 07 21, 19:48)
Tvarkausi savarankiškai tą ką žinau kad tikrai reiks, ir kažkiek susirašau su tarpininkais bet nieko konkretaus. Manau bandysiu susirast kur ten gyvent ir vietoj ieškotis darbo, tariuosi su draugais , gal padės apsigyvent. Kol kas sunkiai man sekasi organizuot viską  g.gif Keliausim su draugu, gal bus lengviau dviese.

Sveika. Ar negavai jokio atsakymo iš Viktor Volf agentūros? Nes blogi reikalai, jei per juos nebeįmanoma įsidarbinti. Aš tai neturiu jokios galimybės apsistoti pas kažką UK ir po to ieškotis darbo. Jei gausi kokį atsakymą iš šios agentūros, jei nesunku pranešk.
O tau didžiausios sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2010 07 21, 14:30)
Labukas visoms,iki atostogu liko 9 dienos tiktai thumbup.gif Planu atostogoms turiu labai daug- busiu Kaune,Lazdijuose, Druskininkuose,Vilkavisky ir Moletuose tikrai, Vilniuje irgi busiu, nes skrisiu su Staru, kuris skrenda i Vilniu smile.gif pajuriui turbut neuzteks laiko, nors draugai kalbina varyt i Nida,nes ten niekad nebuvau blush-anim-cl.gif
Labai smagu butu ir susitikti, bet bjau ka ir prizadeti, nes jau su Zydra planavau susitikti, bet niekaip neisejo (visus savaitgalius arba vyras dirbo, arba su draugais saslykus kepem arba as i darba eiti turejau blush-anim-cl.gif ).Gal Vilniuj realiausiai butu, nes Klaipeda man tolokai g.gif Sniege,parasyk kokiomis datomis laisva,nes as vistiek i Moletus vaziuosiu tai pakeliui gal ir uzsukciau i Vilniu....ir dar i Trakus noreciau, ai, visos musu atostogos buna nesibaigiantis draugu ir giminiu lankymas, nes norisi atsigriebti uz prarasta laika,tai po atostogu labiau pavarge nei pailseje bunam, bet uztai kiek laimes bunant Lietuvoje thumbup.gif Dar bus mano vyro 30, jau didelis berniukas biggrin.gif tai bus balius bus baliukas biggrin.gif
Dabar esu tokioj palaimingoj busenoj, kad spirgu kaip sliekas ant keptuves, jau taip noriu namo biggrin.gif
O kaip pas Jus orai, ar vis dar karsti laikosi? Jei taip tai smagumelis, megstu kai vasara vasariski orai biggrin.gif

Orai LT tai tikrai tikras smagumėlis, temperatūra ne žemesnė 25 laipsniai. Na pas tave Vasare ir planų per atostogas. Tikras maratonas.
Na mergytės jeigu būsit arčiau jūros visada prašom kavutės ar šalto šampaniuko. Būtų labai faina. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 21 liepos 2010 - 21:43
Gavau atsakymą, bet man labai neparankų schmoll.gif Jei norit dirbt per tą agentūrą taupykit pinigėlius, prireiks tikrai nemažai.jei norit galiu jum į meilą persiųst laikšką su visom sąlygom kas vyksta iki pradėjimo dirbti.
Atsakyti
smile.gif+2010 07 22, 10:30-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2010 07 22, 10:30)
Gavau atsakymą, bet man labai neparankų  schmoll.gif Jei norit dirbt per tą agentūrą taupykit pinigėlius, prireiks tikrai nemažai.jei norit galiu jum į meilą persiųst laikšką su visom sąlygom kas vyksta iki pradėjimo dirbti.

Sveika. Ačiū. Jei galite atsiųskit, būtų įdomu susipažinti su šios agentūros sąlygomis.
Atsakyti