Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(Fergie @ 2010 07 22, 17:22)
Sveika. Ačiū. Jei galite atsiųskit, būtų įdomu susipažinti su šios agentūros sąlygomis.

Mergytės, o kaip jus patartumėte išsisukt iš padėties aplenkiant V.Volf kompaniją. Aš neturiu į ką kreiptis, kad galėčiau UK apsistot. Gal atvažiavus pačiai bandyti susirast kokį kambarį išsinuomot, prieš tai dėl nuomos susitart dar būnant LT. Kai turėsiu kokį gyvenamą plotą, galėsiu bandyti susirast darbą. Ar tai realu? Per kokį laiką įmanoma įsidarbinti? (Slaugytojos licenziją tvarkysiuos dar būdama LT)
Gintare, jei gali persiųsk V.Volf įdarbinimo sąlygas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 22 liepos 2010 - 17:43
QUOTE(Fergie @ 2010 07 22, 16:40)
Mergytės, o kaip jus patartumėte išsisukt iš padėties aplenkiant V.Volf kompaniją. Aš neturiu į ką kreiptis, kad galėčiau  UK apsistot. Gal atvažiavus pačiai bandyti susirast kokį kambarį išsinuomot, prieš tai dėl nuomos susitart dar būnant LT. Kai turėsiu kokį gyvenamą plotą, galėsiu bandyti susirast darbą. Ar tai realu? Per kokį laiką įmanoma įsidarbinti? (Slaugytojos licenziją tvarkysiuos dar būdama LT)
Gintare, jei gali persiųsk V.Volf įdarbinimo sąlygas.

Na as manau, kad tikrai realu tik uzims daugiau laiko, tad reikia tam atitinkamai nusiteikti.As tai siulyciau issinuomuoti kambari ir tada uzpildyti anketas i kelias vietas del darbo ir laukti pakvietimo i interviu,nes kad ateitum i interviu vistiek reikia buti Uk, kad priims tik paziureje i anketa nelabai realu g.gif reiketu nusiteikti, kad uztruks menesi maziausiai tai reiketu lesu bent dviems menesiams uz nuoma ir maistui (dar viena menesi pridedu del viso pikto).arba galima paprasyti application forms is keliu potencialiu darbdaviu dar bunant Lt, jas uzpildyti ir issiusti, taip sutaupytum kazkiek laiko.o apie koki miesta galvoji (kiek atsimenu is ankstesniu postu tai noretum kazko prie juros).pasakytum kokia konkrecia vieta tai as galeciau paieskoti skelbimu del nuomos,paziuretume kainas ir turetum vaizda kiek pinigu reiketu pradziai.Na manau, kad visa pradzia tau kainuotu panasiai kiek sumoketum agenturai.
Nuomos skelbimu gali paziureti cia nuoma Londone aisku cia pagrinde Londone,bet turbut buna ir kituose miestuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 22 liepos 2010 - 22:13
QUOTE(vasareuk @ 2010 07 22, 23:06)
Na as manau, kad tikrai realu tik uzims daugiau laiko, tad reikia tam atitinkamai nusiteikti.As tai siulyciau issinuomuoti kambari ir tada uzpildyti anketas i kelias vietas del darbo ir laukti pakvietimo i interviu,nes kad ateitum i interviu vistiek reikia buti Uk, kad priims tik paziureje i anketa nelabai realu g.gif reiketu nusiteikti, kad uztruks menesi maziausiai tai reiketu lesu bent dviems menesiams uz nuoma ir maistui (dar viena menesi pridedu del viso pikto).arba galima paprasyti application forms is keliu potencialiu darbdaviu dar bunant Lt, jas uzpildyti ir issiusti, taip sutaupytum kazkiek laiko.o apie koki miesta galvoji (kiek atsimenu is ankstesniu postu tai noretum kazko prie juros).pasakytum kokia konkrecia vieta tai as galeciau paieskoti skelbimu del nuomos,paziuretume kainas ir turetum vaizda kiek pinigu reiketu pradziai.Na manau, kad visa pradzia tau kainuotu panasiai kiek sumoketum agenturai.

Rašiau, kad planavome važiuoti į Bristolį. Dabar vyras lyg surado pažįstamą Hull, man atrodo, kad būtų geriausia į Londoną. O ar įmanoma sutarti dėl kambario nuomos dar būnant LT, juk negali atvažiavęs po tiltu apsistoti.
Ir dar klausimėlis, kaip anglijos darbdaviai atsižvelgia į patirtį, ar jiems užtenka lietuviškos?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 07 22, 21:19)
Rašiau, kad planavome važiuoti į Bristolį. Dabar vyras lyg surado pažįstamą Hull, man atrodo, kad būtų geriausia į Londoną. O ar įmanoma sutarti dėl kambario nuomos dar būnant LT, juk negali atvažiavęs po tiltu apsistoti.
Ir dar klausimėlis, kaip anglijos darbdaviai atsižvelgia į patirtį, ar jiems užtenka lietuviškos?

Na man teko buti Hull'e- visai patiko,yra akvariumas prie pat juros, didelis shopping centre ant vandens, matem daug jachtu prieplaukoj,vasara ten turetu buti labai smagu (mes buvom ziema tai nuo juros pute toks zvarbus vejas, kad teko diena praleisti akvariume ir prekybcenty).
Dar man labai patiko Liverpulis.
Del nuomos tiesiog reikia klausti nuomuotoju,manau, kad viskas imanoma labai norint smile.gif
O del patirties tai kiekvienas darbdavys noretu su patirtim, bet atsiras ir tokiu, kurie duos sansa ta patirti sukaupti pvz kaip mano atveju. Na lengva tikrai nebus,bet kas nerizikuoja - negeria sampano biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes.. 4u.gif
Ziuriu gyvenimas verda mirksiukas.gif
Vasare,as dirbsiu kita men budejimais,tai turesiu mazdaug kas antra diena laisva,o kartais ir daugiau,tai tu kai jau susiplanuosi savo keliones tai man parasyk ,gal ka susiderinsim. mirksiukas.gif
O i Klaipeda,tai mes vaziudavom ir apsistodavom,pas viena klaipediete sesute,bet ji jau metai kaip isvykusi i Norvegija,tai nebeturim kur vaziuti,siemet liksim be Klaipedos... verysad.gif Tiesa viena diena buvau,nes veziau savo dukryte i laiva,ji vaziavi pas mano sese i Svedija. Gal dar kartais ir nuziuosiu link juros kokiai dienai,dar bus matyt.
Atsakyti
sveikos mergaites, visai apsileidau - prie kompo nebeprieinu, nebepabendrauju su jumis blush2.gif ziuriu cia visos taip sauniai bendraujat. tik gaila, kad vos ne visos emigruot susiruoset verysad.gif . as pagaliau pradejau dirbti . visa menesi vazinejau i kita miesta - apsimokinau ir isidarbinusi pradejau dirbti. dabar grizau i savo miesta, kur ir atsidare dializes. tai jau 2 savaite dirbu thumbup.gif . nuotaika is karto pasitaise, o tas ejimas i darbo birza suzlugdo bet koki pasitikejima savimi. dabar vel esu laiminga - vel galiu dirbti savo megstama darba. zinoma jis neprilygsta reanimacijos ekstrymui rolleyes.gif , bet ir cia visai neblogai. kolektyvas nedidelis, niekas nieko nekontroliuoja, tad dirbi is sirdies biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Senbuvės sesutės prie forumo prisijungė. thumbup.gif Kuo daugiau mūsų tuo linksmiau.
Iš tiesų, mes jau naują temutę senokai atidarėm. Bendraujam labai šauniai. Aš asmeniškai šitiek informacijos prisirinkau, kad dabar viskas pasidarė aiškiau. Šaunios mamytės bedrauja šioje temoje. clap.gif Didelis dėkui visoms.
Sveikinu gavus naują darbuką. Didelės sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 25 liepos 2010 - 20:11
QUOTE(gintute.j @ 2010 07 25, 21:55)
sveikos mergaites, visai apsileidau - prie kompo nebeprieinu, nebepabendrauju su jumis blush2.gif ziuriu cia visos taip sauniai bendraujat. tik gaila, kad vos ne visos emigruot susiruoset verysad.gif . as pagaliau pradejau dirbti . visa menesi vazinejau i kita miesta - apsimokinau ir isidarbinusi pradejau dirbti. dabar grizau i savo miesta, kur ir atsidare dializes. tai jau 2 savaite dirbu thumbup.gif . nuotaika is karto pasitaise, o tas ejimas i darbo birza suzlugdo bet koki pasitikejima savimi. dabar vel esu laiminga - vel galiu dirbti savo megstama darba. zinoma jis neprilygsta reanimacijos ekstrymui rolleyes.gif , bet ir cia visai neblogai. kolektyvas nedidelis, niekas nieko nekontroliuoja, tad dirbi is sirdies biggrin.gif

sveika pargryzusi,labai dziaugiuosi uz tave,tikiuosi tas darbelis dar ilgai tau teiks dziaugsmo,nes tai yra labai svarbu.... thumbup.gif sveikinu,susidauzkime bokalais drinks_cheers.gif
Fergei aciu tau uz toki nuosirduma ir dziugesi,tu taip pat labai sauni 4u.gif 4u.gif
Smagu atrasti tokiu fainu sesuciu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 07 26, 21:26)
sveika pargryzusi,labai dziaugiuosi uz tave,tikiuosi tas darbelis dar ilgai tau teiks dziaugsmo,nes tai yra labai svarbu.... thumbup.gif  sveikinu,susidauzkime bokalais  drinks_cheers.gif

aciu mergytes, susidauzkime butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas visoms.
ir as dziaugiuosi uz gintute, kad tau pasiseke susirasti darba, kuris patinka. va tu ir busi ta, kuriai nereikia emigruoti smile.gif. argi kas isvaziuotu, jei visi galetu dirbti ir gyventi gerai?
mano fronte naujienu nera jokiu. darba pamirsau. ryte atsikeliu ir galvoju ka veikti smile.gif. dazniausiai nieko ir neveikiu, po namus slampineju, su eliza i lauka iseinam, kartais su kokia drauge susitinku. ir viskas. be man laikas taip letai slenka dabar. kol i darba ejau, tai suoliais leke, dabar suletejo. negaliu sulaukt rugsejo.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 07 27, 12:49)
labas visoms.
ir as dziaugiuosi uz gintute, kad tau pasiseke susirasti darba, kuris patinka.  va tu ir busi ta, kuriai nereikia emigruoti smile.gif. argi kas isvaziuotu, jei visi galetu dirbti ir gyventi gerai?
mano fronte naujienu nera jokiu. darba pamirsau. ryte atsikeliu ir galvoju ka veikti smile.gif. dazniausiai nieko ir neveikiu, po namus slampineju, su eliza i lauka iseinam, kartais su kokia drauge susitinku. ir viskas. be man laikas taip letai slenka dabar. kol i darba ejau, tai suoliais leke, dabar suletejo. negaliu sulaukt rugsejo.

kaip dziaugiuos, kad tapsi mamyte. as sirdyje taip pat pasvajoju apie antra leliuka - kuo toliau, tuo labiau, bet dabar, kai tik pradejau dirbti nei sis nei tas i dekreta butu eit verysad.gif vyras labai nori, as vis susilaikau. bet tikrai su vienu neapsistosiu:)
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2010 07 28, 15:35)
kaip dziaugiuos, kad tapsi mamyte. as sirdyje taip pat pasvajoju apie antra leliuka - kuo toliau, tuo labiau, bet dabar, kai tik pradejau dirbti nei sis nei tas i dekreta butu eit verysad.gif vyras labai nori, as vis susilaikau. bet tikrai su vienu neapsistosiu:)

o tai kiek laiko lietuvoj reik pradirbt, kad jau priklausytu motinystes atostogos? pas mus po pusmecio jau gali pastoti, nes kol ateis laikas gimdyt, jau bus metai smile.gif, o isdirbus metus jau moka viska kiek priklauso.

as sitam darbe dar tik trys metai, bet jau antra karta iseinu motinystes atostogu smile.gif. pas mus matai, trumpiau galima namie but, tik metus. su pirma dukryte, as ir tiek neisbuvau, anksciau grizau, pinigeliu reikejo. dabar noreciau metus namie pabut, paaugint vaikus. bus matyt kaip gausis.
Atsakyti