Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikos.
Kaip begyvenat sesutės? Kaip sekasi dirbti, ar atostogauti? Aš tai atostogauju, bet mano atostogos, kol kas vyksta besimokant anglų kalbos.
Norėjau paklausti, kokia sistema darbe UK, jei atsiunčia agentūra į ligoninę. Kaip reikia susigaudyti naujame darbe, naujoje vietoje? Juk kiekvienoje darbovietėje sava sistema. Ar kažkas aprodo darbo vietą ir pan.? Žydra, tu minėjai, kad dirbai su agentūromis, gal galėtum plačiau papasakoti?mirksiukas.gif
Draugė buvo parvažiavus iš UK, tai nugąsdino darbu per agentūras, "sako numes raktus ir turėsi pati susigaudyti kaip ir ką dirbti" Kaip yra iš tikrųjų? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 29 liepos 2010 - 21:41
QUOTE(Fergie @ 2010 07 29, 22:37)
Sveikos.
Kaip begyvenat sesutės? Kaip sekasi dirbti, ar atostogauti? Aš tai atostogauju, bet mano atostogos, kol kas vyksta besimokant anglų kalbos.
Norėjau paklausti, kokia sistema darbe UK, jei atsiunčia agentūra į ligoninę. Kaip reikia susigaudyti naujame darbe, naujoje vietoje? Juk kiekvienoje darbovietėje sava sistema. Ar kažkas aprodo darbo vietą ir pan.? Žydra, tu minėjai, kad dirbai su agentūromis, gal galėtum plačiau papasakoti?mirksiukas.gif
Draugė buvo parvažiavus iš UK, tai nugąsdino darbu per agentūras, "sako numes raktus ir turėsi pati susigaudyti kaip ir ką dirbti" Kaip yra iš tikrųjų? wink.gif

nebijok. aisku, pirma karta gal pasirodys daug kas ir nesuprantama, visgi lietuvoj sistema kitokia. bet po to "ismoksi" dirbt agenturine smile.gif
kartais dar geriau, maziau atsakomybes, jokiu vaistu nereik daryt ar kokiu sudetingesniu proceduru, juk tam yra pastoviai dirbancios seseles.
nesvarbu ar agenturine ar ne, bet pradzioj pasiruosk, kad ne viska zinosi ir ne viskas bus lengva. bet nebijok, tai yra visiems. o aprodyt aisku aprodo, as kai nueinu i nauja kokia ligonine, jei niekad nebuvus, tai visada man aprodo, arba pati pasakau, kad parodytu, juk taip paciai lengviau, kai jau kazka zinai. kur kas sudeta, kur kokie popieriai, tvarsciai, termometrai ir t.t.
Atsakyti
Sveikos. Kaip laikotės merginos? Kaip Žydra tavo pilvelis? Sniege, kaip tavo reikalai su kalbos mokymusi?
Aš tai susiradau internete pora žmogučių, kurie nori bendrauti su manimi ir klausytis mano laužytos anglų kalbos. Gal tokiu būdu atsiras koks postūmis, pagerinti mano anglų kalbą. Sniege, gal ir tu taip pabandyk.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 08 01, 19:06)
Sveikos. Kaip laikotės merginos? Kaip Žydra tavo pilvelis? Sniege, kaip tavo reikalai su kalbos mokymusi?
Aš tai susiradau internete pora žmogučių, kurie nori bendrauti su manimi ir klausytis mano laužytos anglų kalbos. Gal tokiu būdu atsiras koks postūmis, pagerinti mano anglų kalbą. Sniege, gal ir tu taip pabandyk.

Labutis,as vokiskai tik susirasineju,o kalbeti dar nebandziau ir bijau. O rasau pasiemusi zodyna..... lotuliukas.gif Sunkiai dar man isvis sekasi.
Atsakyti
Sveikos sesutės, gal galite patarti mirksiukas.gif .
Esu VK bendrosios praktikos slaugos pirmakursė, ir perskaičiau, kad slaugos išlyginamųjų studiju universitete nera schmoll.gif tai nejau pabaigus studijas nera kaip kelti kvalifikacija? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeterling @ 2010 08 02, 17:04)
Esu VK bendrosios praktikos slaugos pirmakursė, ir perskaičiau, kad slaugos išlyginamųjų studiju universitete nera schmoll.gif  tai nejau pabaigus studijas nera kaip kelti kvalifikacija? verysad.gif

labas, klaipedos universitete yra slaugos bakalauras po aukstesniuju mokyklu irk kolegiju, pasidomek ten:)
kaip kitos slaugutes gyvena? mes dirbas issijuosusios. Pasigirsiu - su tokiu dziaugsmu i darba senai ejau. Gera valdzia musu - tarias, domisi, klausia,kaip laikomes. Dar siandien suzinojau, kad mane paskyre vyr. sl. administratore. Tai dziaugsmas dvigubas:)
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2010 08 02, 20:40)
labas, klaipedos universitete yra slaugos bakalauras po aukstesniuju mokyklu irk kolegiju, pasidomek ten:)
kaip kitos slaugutes gyvena? mes dirbas issijuosusios. Pasigirsiu - su tokiu dziaugsmu i darba senai ejau. Gera valdzia musu - tarias, domisi, klausia,kaip laikomes. Dar siandien suzinojau, kad mane paskyre vyr. sl. administratore. Tai dziaugsmas dvigubas:)

Sveikos. Sveikinu, tave Gintute, su naujom pareigom. Matyt visada taip būna gyvenime, po nesėkmių ateina dviguba sėkmė. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 08 02, 22:11)
Sveikos. Sveikinu, tave Gintute, su naujom pareigom. Matyt visada taip būna gyvenime, po nesėkmių ateina dviguba sėkmė.  clap.gif

aciukas:)
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2010 08 02, 21:40)

tavo naujienos superines,sveikinu thumbup.gif na ir vel susidauskim drinks_cheers.gif
manes dar kol kas sekme neaplanke,taip ir sedziu dobeje,bet vis laukiu ir tikiuosi..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 08 03, 07:58)
tavo naujienos superines,sveikinu  thumbup.gif  na ir vel susidauskim  drinks_cheers.gif
manes dar kol kas sekme neaplanke,taip ir sedziu dobeje,bet vis laukiu ir tikiuosi..... ax.gif

tikiuosi, ir tau pasiseks. Man irgi viskas taip beviltiskai buvo - atleidimas is darbo, pinigu nera, paskola bustui kabo po kaklu...ir visai netiketai taip pasiseke:) kaip sakoma dievas vienas duris uzdaro, bet atidaro kitas. tikiuosi ir tau pasiseks:)
Atsakyti
ir as prisidedu prie sveikinimu Gintutei. saunu, kad taip greit viskas taip gerai susikloste.
Atsakyti
QUOTE(Smeterling @ 2010 08 02, 18:04)
Esu VK bendrosios praktikos slaugos pirmakursė, ir perskaičiau, kad slaugos išlyginamųjų studiju universitete nera schmoll.gif  tai nejau pabaigus studijas nera kaip kelti kvalifikacija? verysad.gif

nuo siu metu jau atsirado islyginamosios studijos Kaune. Tik manyciau kad reiktu pirma pabaigti ta ka pradejai.... mirksiukas.gif o po kolegijos galima ir toliau eiti mokytis bet kur.... smile.gif
Atsakyti