QUOTE(Fergie @ 2010 07 29, 22:37)
Sveikos.
Kaip begyvenat sesutės? Kaip sekasi dirbti, ar atostogauti? Aš tai atostogauju, bet mano atostogos, kol kas vyksta besimokant anglų kalbos.
Norėjau paklausti, kokia sistema darbe UK, jei atsiunčia agentūra į ligoninę. Kaip reikia susigaudyti naujame darbe, naujoje vietoje? Juk kiekvienoje darbovietėje sava sistema. Ar kažkas aprodo darbo vietą ir pan.? Žydra, tu minėjai, kad dirbai su agentūromis, gal galėtum plačiau papasakoti?

Draugė buvo parvažiavus iš UK, tai nugąsdino darbu per agentūras, "sako numes raktus ir turėsi pati susigaudyti kaip ir ką dirbti" Kaip yra iš tikrųjų?
nebijok. aisku, pirma karta gal pasirodys daug kas ir nesuprantama, visgi lietuvoj sistema kitokia. bet po to "ismoksi" dirbt agenturine

kartais dar geriau, maziau atsakomybes, jokiu vaistu nereik daryt ar kokiu sudetingesniu proceduru, juk tam yra pastoviai dirbancios seseles.
nesvarbu ar agenturine ar ne, bet pradzioj pasiruosk, kad ne viska zinosi ir ne viskas bus lengva. bet nebijok, tai yra visiems. o aprodyt aisku aprodo, as kai nueinu i nauja kokia ligonine, jei niekad nebuvus, tai visada man aprodo, arba pati pasakau, kad parodytu, juk taip paciai lengviau, kai jau kazka zinai. kur kas sudeta, kur kokie popieriai, tvarsciai, termometrai ir t.t.