Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė gimda

Mano gimda irgi dviragė, nėštumas dar tik 8 savaičių. Kol kas viskas gerai. Pastoti sekėsi sunkiai, net tris metus negalėjom susilaukt vaikelio.
Tikiuosi pavyks išnešiot. O Cezario tai visai norėčiau.
Atsakyti
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...
Atsakyti
Labai idomu ką tau gydytoja pasakė dėl tavo gimdos.
Atsakyti
mano gimda dvirage ir as puikiai isnesiojau savo mergyte wub.gif ginekologas sake, kad kas trecia moteris turi tokia gimda ir ju yra ivairiu formu biggrin.gif o pastojau netiketai, gal 2 savaites po vestuviu blush2.gif o tikejomes tik po 2 metu wub.gif dar + as neturiu vienos kiausides, tai tikimybe pastoti buvo tik 50 procentu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aronija @ 2007 02 06, 15:47)
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...

problemeles gal tik tokios, kad daugiau ilsetis turi, daznesni persileidimai, bet jei tikesi ir noresi, viskas bus puiku 4u.gif
Atsakyti
Man ir pasakė, kad pas mane dviragė. Prieš nėštumą buvo kriaušės forma, o kai pastojau... Na tikiuosi geriausio bigsmile.gif
Gal kas turi pasakojimų ir patrities plačiau šia tema, nes internete apie šią temą nedaug informacijos, o ir gydytojas nieko nepasakė.
Atsakyti
Tiksliai nežinau, ką reiškia dviragė gimda, bet kai man darė cezarį, gydytojas sakė, kad mano gimda širdelės formos g.gif . O ir išnešiojau aš beveik 42 savaites. Tai aš paskui savo ginės klausiau, ką tai reiškia,o ji sakė, kad galėjo didesnė tikimybė sunkiau pastoti. Bet mum tai gan lengvai pavyko ax.gif
Atsakyti
mano sesers draugės gimda dviragė. abu vaikučius pagimdė 33savaičių. vaikutis auga viename gimdos šone, jam labai maža vietos, visas vargšiukas susisukęs. mergytei užteko tų savaičių, o berniukui teko inkubatoriuj pagulėt, plaučiai nebuvo susiformavę. šiaip viskas gerai
Atsakyti
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai biggrin.gif tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav wub.gif ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus unsure.gif
Atsakyti
Mano kolegė sakė, kad irgi sunkiai pastojo (jai irgi dviragė, bet tai pastebėjo tik per gimdymą doh.gif ) - darė cezarį, nes pati nepagimdė. Vaikučiai (turi dvi mergytes) sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveraitė: 11 balandžio 2007 - 17:41
Sveikos mergeliukės, verysad.gif
Turiu draugę jos gimda dviragė, ji pastojo tačiau apie savąją gimdą šių dalykų nežinojo. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
Tai viskas būtų buvę gal ir gerai jei ji būtų didesnė lepunėlė. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai .... blush2.gif
Man tada tiesiog labai skaudu buvo dėl draugės pykau ant jos, nors ką čia... Pati turėjau persileidimą, žinau kas tas yra...
Sagokite save brangiosios.
Atsakyti
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra doh.gif . ir dar kokiu būdu blink.gif - iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius doh.gif . ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EJZ @ 2007 04 12, 17:17)
1. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
2. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
3.Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai .... blush2.gif

1. liūdna verysad.gif
2. aš tai visą nėštumą nešiojau vaikelį kaip kiaušinį biggrin.gif ir nuo 2 nestuke.gif mėn turėjau biuletenį mirksiukas.gif puse nėštumo ligoninėje praleidau doh.gif o kai ne ligoninėje, tai dažnai savo lovoje biggrin.gif bet nieko-iškenčiau ir dabar džiaugius tuo stebukliuku, kuriai už 4 dienų metukai wub.gif
3. viskas gerai friends.gif
QUOTE(rug @ 2007 04 22, 19:04)
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra doh.gif . ir dar kokiu būdu blink.gif - iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius doh.gif . ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos biggrin.gif

būna ir tokių stebuklų biggrin.gif

aš dar gėriau vaistukus, kurie stabdo persileidimą, priešlaikinį gimdymą, tai kaklelis ant tiek sutvirtėjo, kad net nesidarė schmoll.gif per 7 valandas nesulaukėme jokios veiklos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 29 balandžio 2007 - 15:16