Mano gimda irgi dviragė, nėštumas dar tik 8 savaičių. Kol kas viskas gerai. Pastoti sekėsi sunkiai, net tris metus negalėjom susilaukt vaikelio.
Tikiuosi pavyks išnešiot. O Cezario tai visai norėčiau.
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...
Labai idomu ką tau gydytoja pasakė dėl tavo gimdos.
mano gimda dvirage ir as puikiai isnesiojau savo mergyte
ginekologas sake, kad kas trecia moteris turi tokia gimda ir ju yra ivairiu formu
o pastojau netiketai, gal 2 savaites po vestuviu
o tikejomes tik po 2 metu
dar + as neturiu vienos kiausides, tai tikimybe pastoti buvo tik 50 procentu 
Papildyta:
problemeles gal tik tokios, kad daugiau ilsetis turi, daznesni persileidimai, bet jei tikesi ir noresi, viskas bus puiku
Papildyta:
QUOTE(Aronija @ 2007 02 06, 15:47)
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
problemeles gal tik tokios, kad daugiau ilsetis turi, daznesni persileidimai, bet jei tikesi ir noresi, viskas bus puiku
Man ir pasakė, kad pas mane dviragė. Prieš nėštumą buvo kriaušės forma, o kai pastojau... Na tikiuosi geriausio
Gal kas turi pasakojimų ir patrities plačiau šia tema, nes internete apie šią temą nedaug informacijos, o ir gydytojas nieko nepasakė.
Gal kas turi pasakojimų ir patrities plačiau šia tema, nes internete apie šią temą nedaug informacijos, o ir gydytojas nieko nepasakė.
Tiksliai nežinau, ką reiškia dviragė gimda, bet kai man darė cezarį, gydytojas sakė, kad mano gimda širdelės formos
. O ir išnešiojau aš beveik 42 savaites. Tai aš paskui savo ginės klausiau, ką tai reiškia,o ji sakė, kad galėjo didesnė tikimybė sunkiau pastoti. Bet mum tai gan lengvai pavyko
mano sesers draugės gimda dviragė. abu vaikučius pagimdė 33savaičių. vaikutis auga viename gimdos šone, jam labai maža vietos, visas vargšiukas susisukęs. mergytei užteko tų savaičių, o berniukui teko inkubatoriuj pagulėt, plaučiai nebuvo susiformavę. šiaip viskas gerai
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai
tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav
ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus
vaikelio laukimas buvo labai sunkus
Mano kolegė sakė, kad irgi sunkiai pastojo (jai irgi dviragė, bet tai pastebėjo tik per gimdymą
) - darė cezarį, nes pati nepagimdė. Vaikučiai (turi dvi mergytes) sveiki
Sveikos mergeliukės,
Turiu draugę jos gimda dviragė, ji pastojo tačiau apie savąją gimdą šių dalykų nežinojo. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
Tai viskas būtų buvę gal ir gerai jei ji būtų didesnė lepunėlė. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai ....
Man tada tiesiog labai skaudu buvo dėl draugės pykau ant jos, nors ką čia... Pati turėjau persileidimą, žinau kas tas yra...
Sagokite save brangiosios.
Turiu draugę jos gimda dviragė, ji pastojo tačiau apie savąją gimdą šių dalykų nežinojo. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
Tai viskas būtų buvę gal ir gerai jei ji būtų didesnė lepunėlė. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai ....
Man tada tiesiog labai skaudu buvo dėl draugės pykau ant jos, nors ką čia... Pati turėjau persileidimą, žinau kas tas yra...
Sagokite save brangiosios.
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra
. ir dar kokiu būdu
- iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius
. ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos
QUOTE(EJZ @ 2007 04 12, 17:17)
1. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
2. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
3.Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai ....
2. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
3.Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai ....
1. liūdna
2. aš tai visą nėštumą nešiojau vaikelį kaip kiaušinį
3. viskas gerai
QUOTE(rug @ 2007 04 22, 19:04)
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra
. ir dar kokiu būdu
- iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius
. ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos 
būna ir tokių stebuklų
aš dar gėriau vaistukus, kurie stabdo persileidimą, priešlaikinį gimdymą, tai kaklelis ant tiek sutvirtėjo, kad net nesidarė