Na dvirage gimda tai dvirage, o va as turiu isvis dvi atskiras gimdas su dviem kakleliais
Esu labai labai retas egzempliorius, o kai kurie gydytojai isvis pirma karta susidare su tokiu atveju kaip mano. Kai pries 4metus turejau problemu (makstyje turejau pertvara), operacijos metu pamate mano tas dvi gimdas, tai iskart pasake: Vaikeli, tu niekada negalesi tureti vaiku... O jei pavyks pastoti, nuolat bus persileidimai. Tai patikekit, po tokiu gydytoju zodziu buvau praradusi vilti ir be galo kankinausi
Bet va, kai nusprendem su savo brangiausiu vis delto pabandyti, tai palikom labai laimingi
Nes jau 2menesiukus su virsum dziaugiames savo rezultatu-nuostabiu suneliu
Be abejo, nestumas buvo be galo sunkus, teko daug ir ligoninese paguleti, ir griezto rezimo laikytis, nes daznai grese persileidimas, bet man pavyko!!!
Ir stai, as jau mama
QUOTE(Abo @ 2007 10 26, 17:00)
Tikrai taip Abo, be galo faina
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas
na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 10 30, 10:40)
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas
na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti 
Norejau Taves paklausti,ar nesiule is anksto daryti cezario del dvirages gimdos?Ar gimdymas nebuvo sunkus?Nes pas mane irgi ta pati problema ir gydytoja siulo daryti planini cezari,bet as taip noriu pati pagimdyti,tai i mano nora labai abejingai atsake,kad galit bandyti,tai po to dar labiau pasimeciau
Ginekologai net neuzsimine apie cezari
, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 13, 18:13)
Ginekologai net neuzsimine apie cezari
, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks 
Aciu labai uz atsakyma
Prasom, nera uz ka
, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 15, 14:06)
Prasom, nera uz ka
, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.
Tai kaip suprantu maziukas gulejo,o ir dabar antras kleckiukas
As irgi turiu dvirage.
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.
Alizee jei tu Vilniuje, galiu rekomenduoti gyd
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.
QUOTE(Puuga @ 2008 01 17, 13:46)
As irgi turiu dvirage.
Aciu labai,kad atsiliepei,labai miela
QUOTE(Levander @ 2007 04 11, 12:35)
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai
tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav
ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus
vaikelio laukimas buvo labai sunkus
wuo, jau ir kito laukiat