Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė gimda

Na dvirage gimda tai dvirage, o va as turiu isvis dvi atskiras gimdas su dviem kakleliais blush2.gif Esu labai labai retas egzempliorius, o kai kurie gydytojai isvis pirma karta susidare su tokiu atveju kaip mano. Kai pries 4metus turejau problemu (makstyje turejau pertvara), operacijos metu pamate mano tas dvi gimdas, tai iskart pasake: Vaikeli, tu niekada negalesi tureti vaiku... O jei pavyks pastoti, nuolat bus persileidimai. Tai patikekit, po tokiu gydytoju zodziu buvau praradusi vilti ir be galo kankinausi cray.gif Bet va, kai nusprendem su savo brangiausiu vis delto pabandyti, tai palikom labai laimingi clap_1.gif Nes jau 2menesiukus su virsum dziaugiames savo rezultatu-nuostabiu suneliu 2.gif Be abejo, nestumas buvo be galo sunkus, teko daug ir ligoninese paguleti, ir griezto rezimo laikytis, nes daznai grese persileidimas, bet man pavyko!!! clap.gif Ir stai, as jau mama wub.gif soske.gif
Atsakyti
Kaip fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 10 26, 17:00)
Kaip fainai  4u.gif

Tikrai taip Abo, be galo faina rolleyes.gif Pasirodo, kartais buna stebuklu sioje zemeleje ir ne visada reikia klausyti, ka sako daktarai, nes jie irgi klysta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas g.gif na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 10 30, 10:40)
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas g.gif  na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti smile.gif

Norejau Taves paklausti,ar nesiule is anksto daryti cezario del dvirages gimdos?Ar gimdymas nebuvo sunkus?Nes pas mane irgi ta pati problema ir gydytoja siulo daryti planini cezari,bet as taip noriu pati pagimdyti,tai i mano nora labai abejingai atsake,kad galit bandyti,tai po to dar labiau pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Ginekologai net neuzsimine apie cezari smile.gif, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 13, 18:13)
Ginekologai net neuzsimine apie cezari smile.gif, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks smile.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif ,dar norejau paklausti kokioje padetyje buvo tavo maziukas isitaises?
Atsakyti
Prasom, nera uz ka smile.gif, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 15, 14:06)
Prasom, nera uz ka smile.gif, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.

Tai kaip suprantu maziukas gulejo,o ir dabar antras kleckiukas smile.gif guli galvyte zemyn o kojytes virsuje ar ne?O pas mane kitaip kojytes vienam sone jauciasi tarsi viename rage,kunelis tarsi i kita puse pereina,bet galvyte tai apacioje nusileidusi,nes ir nera vietos jam guleti taisyklingai vertikaliai,tad net nezinau.Eisiu kita savaite vel pas gydytoja,bet manau vel ta pati cezari pasiulys ir tiek,vis delto,kad ir kaip sarkastiskai skambetu,cezari lengviau atlikti gydytojai,nei vargti kol pagimdo naturliu budu,na bus matyti
Atsakyti
As irgi turiu dvirage.
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.

Alizee jei tu Vilniuje, galiu rekomenduoti gyd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puuga: 17 sausio 2008 - 15:47
QUOTE(Puuga @ 2008 01 17, 13:46)
As irgi turiu dvirage.
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.

Alizee jei tu Vilniuje, galiu rekomenduoti gyd

Aciu labai,kad atsiliepei,labai miela 4u.gif .Taip as Vilniuje,siuo metu lankausi VGN pas Tvaronaviciene,bet labai noreciau antros gydytojo nuomones,jeigu gali parekomenduok gydytoja,nes net nezn kur kreiptis privaciai.
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 04 11, 12:35)
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai  biggrin.gif  tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav  wub.gif  ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus  unsure.gif

wuo, jau ir kito laukiat biggrin.gif
Atsakyti