irgi prisidedu prie ypač gerų atsiliepimu apie šį gydytoją
dar atlikinėdama praktiką klinikose nutariau, kad jei kada gyvenime gimdysiu, tai tik pas gyd. Daunoravičių. Apie pinigus išvis nebuvo jokios šnekos. Bet tokiam gyd. jų ir negaila, o kaip kitaip ir atsidėkoti
Taigi gimdziau abu vaikiukus pas jį. Mano antras gimdymas buvo ypatingai lengvas, nuo sąrėmių pradžios iki vaiko gimimo praėjo tik 2 val. Bet prieš tai visą dieną praleidau pas gydytoją skyriuje. Per dieną mane tikrino n kartų ar dar nelaikas, atėjus vakarui atrodė, kad dar laimingai sulauksiu ryto ir gydytojas sakė, kad jam budintis personalas paskambins jei man atsiras kokia nors veikla. Tačiau skambinti neprireikė, nes jau buvo paskambinta dėl kitos moteriškės ir gydytojas vakare vėl buvo ligoninėje. Tuomet ir aš pajutau, kad gal kažkas jau ir vyksta, pasisakiau jam. Apžiūrėjęs mane pasakė, kad jau pasiima į gimdyklą. Per tas porą valandų beveik ištisai buvo prie manęs. Nueidavo patikrinti kitos gimdyvės, bet kadangi man sakė, jog aš pirmiau gimdysiu nei kita, tai tikrai dėmesio stygiaus nejaučiau. Ir pats priėmė gimdymą, ne akušerė

ir iš vis viso gimdymo metu aplinkui mačiau tik 3 vyrus: gydytoją, anesteziologą ir savo vyrą

Visos moteriškės malėsi kažkur toliau, paruošinėjo įv. priemones vaikeliui
Per abu gimdymus ir po jaučiau tokį patį dėmesį
QUOTE(picolo @ 2006 02 13, 10:30)
O kaip Jus patekote pas gydytoja Daunoraviciu?Lanketes grybo gatveje, ar kazkaip prieme per Antakalnio klinika?
gali pasiskambinti i mobilu ir susitarti del vizito klinikose, jei taip nepatogu- gali nueiti i Grybo gatve, nesijausi skolinga