Aš gimdžiau pas Daunoravičių prieš 1,5 metu. Jis vienintelis nustatė ir pasakė, kad vaikas didelis, pati nepagymdisiu, reikės opėruoti. Prieš tai buvau Raudonojo kryžio lygonynėje, tai ten akušėre pasakė, kad gimdyčiau pati, nes vaikas mažas. Tai ant stalo ir būtų man galas
.Operacija praėjo gerai, po operacijos ateidavo kiekvieną dieną. Mokėjau 400 lt, plius 50 lt. vyras davė anesteziologui. Bet iš kitos pusės. Į lygoninę aš atvykau anksčiau, nes žinojau, kad bus operaciją. Atvykau sloguojanti ir kosėjančia, pati gėriau augalinius vaistus. Išvakarėse prieš operaciją jis neužėjo, o man iššoko herpesas. Ryte taip pat jis nepasirodė; pamatė mane tik tai ant stalo ir nustebė, kad pas mane tokia šašą. Anesteziologė liepė vežti mane atgal. Tik tada jis "intensiyviai" pradėjo mane gydyti, atnešė tepalą, pakvetė pediatrę, reguliarei ateidavo į palatą. Aš manau, kad tokios situacijos galėjo ir nebuti, nes jis matė, kad aš sergu, bet absoliučiai nieko neklausė ir nedarė. Bet viskas baigėsi gerai ir aš jam dėkinga.

visiems pasitaiko juodu dienu ir kiekvienas daktaras turi savo kapinyna. tik niekam nelinkiu tos nelaimes patirti. dar ka reikia padaryti- nusiteikti, kad ir sitas daktaras ne visagalis. ir pasilikti bent truputeli tokio atsargumo, kad jei ne viskas gerai, tai i suns dienas nereiketu deti. As sito daktaro neisaukstinau. Gal galejo ir geriau buti, nu pvz, kakleli ismasazuoti su tarpviete, bet cia jau pribumbasai. o siaip tai tikrai verta pas ji gimdyti. kita lelka irgi pas ji gimdysiu. dar susiduriau su tuo fenomenu "tartasi"- savo akim ir ausim maciau kaip prieme budinti daktare atvykusia is "gatves". kad ir kokia ji ten kvaila i issiblaskiusi buvo, bet gi ji nestuke ir gimdo. o daktare vos nereke ant jos ir net grasino palikti ja... nu zodziu. o man irgi mazdaug "kas tau yr?" sakau "as pas D. gimdau" ir paliko ramybej
nu o del babkiu: kai jam padekojau, jis net neziurejo kiek ten, tik paklause "ar nenusiskriaudi?" taip kad pinigai jam manau nera paskutinej vietoj, bet ir ne pirmoj. o siaip labai paprastas zmogus, tik gaila man jo- ziauriai uzsikases i daznai buna pervarges. ateini ryte pas ji, o jis ateina o darba pavarges... nu bet tokia jau ju dalia. patys pasirinko

Aš gruodžio vidury gimdžiau pas gyd. Daunoravičių. Atsiliepimai ir atsiminimai kuo geriausi

Nesutinku, kad jis natūralistas. Aš pati medikė, tai jo dar nėštumo metu klausiau, ar aš pagimdysiu pati, nes vaikas buvo nemažas. Beje, gydytojas suklydo spėdamas vaiko svorį tik 100g

Tai tiek

Aš pritariu visoms teigiamoms nuomonėms apie šį gydytoją
Abu leliukus gimdžiau pas jį ir esu nepaprastai patenkinta. Net nebeatmetu galimybės gimdyti trečią ir tiktai pas Daunoravičių
Beje niekaip negaliu patikėti, kad jis už dvynukų gimdymą paprašė 2000Lt. Absurdas, manau kažkas kažką sumaišė, nes visuomet prasitarus apie pinigus, jis liepia nesukti sau galvos.

Beje niekaip negaliu patikėti, kad jis už dvynukų gimdymą paprašė 2000Lt. Absurdas, manau kažkas kažką sumaišė, nes visuomet prasitarus apie pinigus, jis liepia nesukti sau galvos.

QUOTE(Rasa 25 @ 2006 02 25, 15:32)

Vat pritariu šimtu procentų

Juo labiau skamba juokingai, kad gyd.Daunoravičius budi Panevėžio ligoninėje.....atleiskit, bet nelabai įtikėtina

Pritariu KOLIBRIUKEI: as gimdziau penktadieni ir jo savaitgali nebuvo, bet iseidamas, pasake "jei kas skriaus - skambink", o pirmadieni pasiskundziau kazkaip del papuliu, nes jau pienas buvo pradejes gamintis ir kaip, ir tokia su lengvu saltkreciu buvau, tai atejo visai nematyta akuserak, ir is bazaro ir viso elgesio is kart supratau kad cia jo siusta moterele. tai viska parode, paaiskino, dave patarimu, as pasiemiau jos koordinates, nes ji gali atvykti i namus jei problemus su guzais ir pan. zodziu - ko pats negali padaryti - atiduoda tikrai ne i sudinas ir bet kieno rankas, o zino ka atsiusti. ir dar- gimdziau su gimdymo planu. norejau vienvietes, bet tada antakalnis buvo perpildytas, tai manes ATSIPRASE, kad gulesiu dvivieteje, bet informavo vos ne iki ugio detaliu
su kuo tokia gulesiu. Zodziu va cia buvau apakus biski. Demesys tikrai buvo. Va tik dabar pagalvoju, kad gal reikejo apie tarpvietes masaza pasneketi, bet kita karta
ir tikrai labai sunku patiketi apie tuos dvynukus ir 2000... mano sesuo dvynes turejo pas ji gimdyti, bet uzdare antakalni, tai gimde RK. Bet apie jokius pinigus nieks nekalbejo...

ir tikrai labai sunku patiketi apie tuos dvynukus ir 2000... mano sesuo dvynes turejo pas ji gimdyti, bet uzdare antakalni, tai gimde RK. Bet apie jokius pinigus nieks nekalbejo...
Abu leliukus gimdžiau pas jį ir esu nepaprastai patenkinta. Net nebeatmetu galimybės gimdyti trečią ir tiktai pas Daunoravičių

Galiu tik gerai atsiliepti apie gydytoja Daunoraviciu. Taip netikiu , kad tiesiogiai gydytojas apie pinigus kalbejo. Susitariau del gimdymo ir apie pinigus nebuvo ne kalbos. Visa gimdyma ne zingsnio neatsitrauke, anestezologe pakviete, nuskausminima padare, labai rupinosi ir tik po to mano vyras atsidekojo. Kai reikejo pagalbos mamo mamai (kardiologijos srityje), kreipiausi pas gydytoja Daunoraviciu, nes neturejau pazistamu. Jisai kaip artimiausias zmogus pasirupino, kad mama paguldyciau i ligonine. Aciu, daktarui uz jo geruma ir paprastuma.

Irgi pritariu . del pinigu mums jis kartojo tą pati kad nesuktume galvos. Negaliu patikėt kad jis galėjo pasakyti 2000 . Aš lankiausi pas jį prieš gimdymą ir gal 5 kartus klausiau kiek ir nepasakė . Paskutinį diena atsiskaiteme , tiek kiek patys nusprendeme . Daunoravičius

Sveikos, mamytės,
Negaliu nepasidalinti gimdymo įspūdžiais. Aš gimdžiau pas gydytoją Daunoravičių, ir žinau, kad kai vėl reikės - o to labai tikiuosi ateity
- tikrai vėl gimdysiu tik pas jį! Nepaprastai švelnus, geras, ramus žmogus; tai ypač svarbu, kai pirmas gimdymas, mamytė ir tėvelis pamiršta viską, ką buvo prisiskaitę ir prisimokę, ir labai reikia rūpestingo gydytojo paramos.
Nesąmonė, kad jis tik už natūralų gimdymą. Prieš gimdymą nebuvau apsisprendusi, kaip gimsysiu - su epidūriniu nuskausminimu ar ne; gydytojas pasakė, kad žiūrėsim pagal situaciją. Kai man prasidėjo sąrėmiai, ir stiprūs, netrukus jis pats pakvietė anesteziologą, ir padarė man epidūrinį (turiu pasakyti, kad už šito dalyko atradimą reikėtų skirti Nobelio premiją - pagimdžiau ir pati nesupratau, kaip taip lengvai tai galėjo gautis!).
Gydytoją Daunoravičių pažįstu daug metų, ir žinau, kad jis ir gyvenime toks pats geras ir malonus žmogus, kaip ir ligoninėje.
Pinigų jis neėmė, nors vyras ir labai bandė įsiūlyti.
Reziume: labai geras gydytojas. Rekomenduoju.
Negaliu nepasidalinti gimdymo įspūdžiais. Aš gimdžiau pas gydytoją Daunoravičių, ir žinau, kad kai vėl reikės - o to labai tikiuosi ateity

Nesąmonė, kad jis tik už natūralų gimdymą. Prieš gimdymą nebuvau apsisprendusi, kaip gimsysiu - su epidūriniu nuskausminimu ar ne; gydytojas pasakė, kad žiūrėsim pagal situaciją. Kai man prasidėjo sąrėmiai, ir stiprūs, netrukus jis pats pakvietė anesteziologą, ir padarė man epidūrinį (turiu pasakyti, kad už šito dalyko atradimą reikėtų skirti Nobelio premiją - pagimdžiau ir pati nesupratau, kaip taip lengvai tai galėjo gautis!).
Gydytoją Daunoravičių pažįstu daug metų, ir žinau, kad jis ir gyvenime toks pats geras ir malonus žmogus, kaip ir ligoninėje.
Pinigų jis neėmė, nors vyras ir labai bandė įsiūlyti.
Reziume: labai geras gydytojas. Rekomenduoju.
O man Daunoravičius visai nepatiko. Pirmą vaiką pas jį gimdžiau. Klausimas ar pas jį, nes kai naktį jam paskambinau kad nubėgo vandenys, jis liepė važiuot ir gimdyt. Pats atvažiavo, kai iki gimdymo pabaigos likę buvo valanda. Tai gerai kad viskas sklandžiai ėjo, o jei ne? Pinigus vis tiek sumokėjom, tik nežinau už ką, jei visą laiką prie manęs buvo praktikantė.
Ir as gimdziau pas si nuostabu gydytoja
gimdziau su epiduru.Gimdymas buvo komplikuotas ir, manau, kad jei ne Daunoravicius..... brrr... net baisu pagalvoti ...
Pacios pagalvokite, kiek pas ji nestukiu, ir jei po kiekvienos paskambinimo, kad prasidejo saremiai jis lektu i priemima, tai manau, kad jis is ten ir neiseitu
Juk kol suforminami dokumentai, pasiruosiama gimdymui ir pan. praeina nemazai laiko, per kuri, jis daro kitus darbus arba priima kita gimdyma. Merginos nesusireiksminkime taip. Juk jis irgi zmogus, kuris laaaabai daug dirba, buna pervarges ir neissimiegojes. Zinoma, kiekvienai musu - gimdymas tai labai svarbus gyvenimo ivykis, taciau jam tai kasdienybe. Pagalvokite pacios, kaip elgtumetes jei tektu kiekviena diena daryti ta pati, jei kiekviena diena reiketu girdeti nesciu moteru kaprizus ir aimanas, atsiliepineti mobiliuoju vidury nakties, per sventes ir t.t. ? Nors, jam tai rutina - savo darba jis atlieka puikiai. Zinoma, kaip ir kiekvienam musu, jam irgi pasitaiko juodu dienu.... Taciau drasiai galiu teigti, kad Jis nuostabus gydytojas, labai islaikytas, santurus ir svelnus
Sekanti vaikeli gimdysiu tik pas ji
Manau, kad tai akusere Nijole Cepiene (ji tokia zemo ugio, labai miela moteryte). Ji darbavosi ir kai as gimdziau

Pacios pagalvokite, kiek pas ji nestukiu, ir jei po kiekvienos paskambinimo, kad prasidejo saremiai jis lektu i priemima, tai manau, kad jis is ten ir neiseitu

Sekanti vaikeli gimdysiu tik pas ji

QUOTE(linciuxx @ 2006 02 07, 11:19)
aš čia truputį ne į temą,gal ši akušerė dalyvavo jūsų gimdyme,ji labai labai maloni,bet neatsimenu jos nei vardo nei pavardės,

Manau, kad tai akusere Nijole Cepiene (ji tokia zemo ugio, labai miela moteryte). Ji darbavosi ir kai as gimdziau

Šiaip tai Daunoravičius visada prašo, kad mamytės skambintų tada kai jau ateina į gimdyklą. Mes tai taip ir buvom susitarę, kad skambinsiu tada, kai jau būsiu gimdykloj ir bus tikrai aisku, kad gimdau
Nes jei būčiau skambinus kai prasidėjo sąrėmiai tai žmogus nebūtų nuo 3 nakties miegojęs
O tai aš tvarkingai 7 ryto jam paskambinu ir po 20 min. jis jau pas mane

Nes jei būčiau skambinus kai prasidėjo sąrėmiai tai žmogus nebūtų nuo 3 nakties miegojęs