Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R.Daunoravičius

Apie šį gydytoją esu tik geros nuomonės, nors pas jį ir negimdžiau ax.gif
Jis dėl infekcijos negalėjo priimti mūsų mažylės...bet vistiek atlėkė į ligoninę ir pasirūpino, kad kitas kompetetingas gydytojas priimtų gimdymą thumbup.gif
iki pat gimdymo lankiausi pas jį ir esu labai patenkinta visomis apžiūromis ir prižiūra thumbup.gif
kai jau gulėjo pogimdyvniame skyriuje...jis aplankė ir apžiūrėjo kaip sekasi thumbup.gif

o apie Antakalnio klinikas irgi nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti...visi ten labai rūpestingi ir geri thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat apie šį gydytoją galiu pasakyti tik gerą. Labai malonus, rūpestingas, o svarbiausia savo srities profesionalas.
Aš iki neštumo ir neštumo metu lankiausi pas jį. Tai priežiūra buvo thumbup.gif
Pas ką gimdyti net nekilo klausimas. smile.gif
Artėjant gimdymui galvojai, kad tik netektų gimdyt naktį, nes gydytojai irgi žmonės jiems reikia poilsio. Na bet aišku kaip tyčia, gimdžiau naktį.

Nors gydytojui buvo išeiginė, jam paskambinus jis atvažiavo ir priėmė mano Saulutę.
Gimdymas praėjo puikiai. Iš kart po gimdymo vyrui pasakiau - kad gimdysiu ir gimdysiu biggrin.gif

Priežiūra po gimdymo taip pat buvo labai gera. Lankydavo kiekvieną dieną.
O taip pat prieš gimdymą pasiteiravus dėl venvietės palatos, sakė jei tik bus laisva tikrai į ją paguldys. Taigi iš pradžių ji buvo užimta, bet kai tik atsilaisvino aš persikrauščiau į ją. thumbup.gif

O be to ir visas personalas man paliko gerą įspūdį.
Be galo dekinga šiam gydytojui ir kitus lelius gimdysiu tik pas jį. 4u.gif

Atsakyti
taigi..., dabar ir aš gali tarti žodį cool.gif

birželio 9-tą nuvažiavau aš pas Gerb. R. Daunoravičių pasitikrinti..., jis mane apžiūrėjo ir pasakė, kad iki 16-tos tikrai nepagimdysiu, bet kai pamatavo mano kraujospūdį... (beje kelis kartus biggrin.gif ) iš karto paguldė mane į ligoninę, nes spaudimas buvo labai aukštas -> 200/140 tik va dabar suprantu, kuom čia galėtų viskas baigtis... unsure.gif žodžiu, man buvo padaryti visi tyrimai..., ir vakare jis pranešė man ir mano vyrui, su tokiu labai rimtu veidu..., kad ryte reikės operuot..., bet dar biškutį prigąsdino..., kad jei situacija blogės, tai darys cezarį naktį doh.gif niu..., bet mano dukrytė labai norėjo gimti ryte (beje, kaip ir jos mama biggrin.gif ) tai mes ramiai išmiegojom iki ryto..., ir gimėm 10:58 wub.gif o kadangi kraujospūdis nekrito..., mane paguldė į reanimaciją... net 3 paras nemačiau savo leliuko verysad.gif bet paskui... wub.gif

galiu pasakyti vieną, nors reanimacijoj gulėjau savaitgalį, jis kiekvieną dieną skambindavo ir vis pasiklausdavo būdinčiojo daktaro kaip mano sveikata..., be to, buvo atėjęs aplankyti Gerb. gyd. Podkopajevas smile.gif

ga lų gale, nemanau, kad su tokiu spaudimu būčiau ilgai dar iškentėjus..., mergytės jis -> savo darbo profesionalas..., be to, labai tikiuosi, kad 2-ą vaiką gimdysiu natūraliai... ir TIKRAI tik pas jį!!! thumbup.gif

P.S. reanimacijoj man taip ir nenumušė spaudimo..., tik priforšeravo kažkokiais vaistais..., kad beveik visą laiką išmiegojau... doh.gif niu..., bet kai tik pervedė mane į paprastą palatą..., ir pamatavo spaudimą... jis buvo 130/80, nors dar ryte, reanimacijoj, aparatas rodė -> 170/100 dabar va galiu teigti - vaikas - tai geriausias vaistas wub.gif o spaudimo ir dabar nėra cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetolanka: 26 birželio 2006 - 13:51
Sia savaite ketinu pas ji gimdyt. Kai buvome susitike, padare malonaus bet labai pavargusio mogaus ispudi. Minejo, kad ligonine perpildyta nuo gimdyviu ir kiad atskira palata gauti nera sansu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, turbut nieko nebenustebinsiu, taciau po gimdymo pas Daunoraviciu, galiu tik gerai atsiliepti apie ji. Viskas vyko jau beveik pries metus, taciau dar iki siol pagalvojus ir prisiminus si gydytoja, uzplusta vien tik geriausios emocijos. labai noretusi, kad visi gydytojai Lietuvoje butu tokio profesionalumo ir zmogiskumo kaip jis. Jei ne jis, siandien turbut nesidziaugciau savo lelyte. Visos kalbos apie tai, kad jis reikalauja pinigu - visiskas briedas. Gulejau ligonineje 5 dienas ir tik isvaziuodama atsidekojau gydytojui, o prieziura visa ta laika buvo superine thumbup.gif Jei dar kada nors gimdysiu, man nekils jokiu abejoniu pas ka gimdyti. Duok dieve tam zmogui sveikatos ir energijos dirbti dar ilgai ir tikiuosi, kad kol as susiruosiu antrajam blush2.gif jis dar dirbs...
Atsakyti
QUOTE(surreal @ 2006 08 21, 14:31)
Zekit, norejau dar paklausti del daunoraviciaus... kadangi jis toks populiarus ir siaip svarbus ir visuomet labai uzsiemes (dirba keliose vietose), ar niekam nera taip atsitike, kad susitaret, bet jums gimdant jam reikia dirbti pvz., toj pacioj grybo g-vej. ar pan. ir jis negali priimti gimdymo? kaip tada?

man butent taip ir atsitiko.... buvau susitarus, bet po to, kai man nubego vandenys, Daunoravicius pasake sorry, bet uz valandos turiu buti kitame darbe, todel jusus gimdymo priimt negalesiu. doh.gif taigi gimdziau pas tuo metu budejusi griciu. o apie jinieko per daug gero pasakyt negaliu......
Atsakyti

sveikos!mano suneliui penktadienį bus trys menesiai.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ..ir už viską esu dėkinga gyd.Daunoravičiui tongue.gif gulėjau savaitę pries gimdymą ligoninėj, tai tikrai nuostabus žmogus-gydytojas thumbup.gif ..o mokėt tai mes nemokėjom nieko, tik nupirkom gerą butelį ir saldainių 4u.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau pas Daunoravičiu, gulejau ligonineje 5 dienas pries gimdyma, ir po 3, prieziura buvo super.Kelis kartus per diena asmeniskai ateidavo, nors atsiskaitem tik iseidami is ligonines(grieztai atsisake imti iki gimdymo)
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 10 20, 17:25)
merginos, gal dar galėtumėt papasakot kaip su atsiskaitymu?
paskambinau gydytojui, susitarėm susitikti, jis susitikimo metu echoskopu apžiūrėjo ir paskyrė vėl už savaitės susitikt (jeigu nepagimdysiu iki to laiko mirksiukas.gif ) tai už tas apžiūras reik mokėt atskirai ar už viską su gimdymu kartu? kiek mokėt? ir kada mokėt - už gimdymą susimokėt jau po to ar tik atvažiavus gimdyt???

abu kartus mokėjom po gimdymo. Visi moka labai skirtingai, kiek kas gali ir nori. Tikrai nereikia dėl to sukti sau galvos.
Abu gimdymai buvo natūralūs. 1999m. atsidėkojom 600Lt, o 2005m - 1100Lt ( 800Lt gydytojui, 200Lt anesteziologui ir 100Lt akušerei).
Priežiūra abu kartus buvo thumbup.gif Kokius 5 kartus lankiausi prieš gimdymą ir dar dienelę praleidau ligoninėje belaukiant gimdymo pradžios. Po gimdyma irgi lankydavo, nors man tai buvo visai nebūtina.

Puikus gydytojas 4u.gif
Atsakyti
Tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gydytojas. malonus, draugiskas ir, svarbiausia, profesionalus. gimdymo metu nuostabiai moraliskai palaike ir visai nepyko, kai saremio pabaigoje neiseidavo man stipriai stumti, nes jau nebeturedavau jegu. puikiai dirbo jis ir visa komanda. taigi, prieziura buvo nuostabi ir iki gimdymo (gulejau ligoninej 2 dienas iki gimdymo), ir gimdymo metu, ir po jo. ateidavo kiekviena diena, pats apziurejo ant kedes (ko palatos ginekologe nedare nei vieno kartelio) ir siaip visada teiraudavosi apie mano ir musu Rugiliuko sveikata. o atsiskaitem tik isvykimo is ligonines diena. pinigai siam gydytojui tikrai ne pirmoj vietoj gyvenime.
Atsakyti
gimdziau pries metus su virsum, rekomendavo pazystama, kadangi buvo komplikuotas nestumas tai rinkausi ne ligonine o gera gydytojo, labai norejau naturalai pagimdyti tai gydytojas ir pasake pagimdysi naturalai nors pravargau 18 val, bet padimdziau grazia,sveika mergaite, jau kitas gydytojas butu mane senai perpjoves ir nelaukes tokio ilgo gimdymo, ir saip labai rupestingas ir atidus gydytojas, tik labai jau nesnekus biggrin.gif beje jis vienas is vilniuje gydytoju kuris po gimdymo idealai susiuna gimdyves, cia paskui man ginekologe sake kai pas ja apsilankiau po gimdymo, sako tai tik du daktarai moka vilniuje, kad nieko nematyti (bet ir ilgai siuvo doh.gif ) nors plyso tai visai nedaug kaip sake
Atsakyti
Na pries metus mes draugavom su siuo daktaru. Taigi paskaitinejusi pasisakymus, ir palyginus savo patirti galiu daryti tokia reziume:
1. Nesamone kad jis mato tik pinigus. Tikrai netiesa. Kai paklausdavom del pinigu, po apziuru- islydedavo ir net i kalbas nesileido. O kai isleido is ligonines- net nepaziurejo kiek davem.

2. Visi daktarai turi savo kapinyna- kad ir kaip tai gaila. tad jis tikrai nestebukladarys, bet ir ne zioplas daktariukstis. Turi tikrai milziniska patirties bagaza- tiek liudnos tiek ir labai dziugios. Tad neidelizuokite jo- tada kazkaip kitaip priimame jei daktaras kazka padaro ne taip. Juk jis ne sventasis.

3. Tai tikrai uzimtas zmogus- ir jei atieni ryte pas ji i apziura, o jis TOKS pavarges- klausiu sunki naktis? - o jis- nu va, dvi gimdyves "tipo" gimde... tai teko vaziuoti... Zodziu- nepykit jei pasako, kad jei saremiai- vykit i skyriu. Isivaizduokit, kaip jums reiketu du ar dar daugiau kartu keltis nakti ir vykti i ligonine ir suzinoti kad niekas ten negimdo, kad paruosiamieji saremiai tik... Tad supraskit ir zmogu. Va kai apriimamajam pasakys kad viskas prasidejo tikrai- tada ir skambinkit.

4. Ne viskas man patiko, nes padariau klaida- buvau per daug suidelizavus visa procesa, bet siaip esu patenkinta, nes turim dukryte. Tiesa, renkantis daktara manau reiktu rinktis ir akusere- nes pvz as plysau. O akusere galejo pasistengti ir neleisti plysti... Bet gyveni zmogau ir mokiniesi mirksiukas.gif

Tad labai nesvarstykit - siulau pirma susitikti su juo ir paziureti, ar tikna biolaukai, ar patinka kaip su jumis elgiasi, nes jei "nelimpa" - tai ieskokit kito. Man dar patiko Ziobakiene. Pas ja gimde mano palatoj gulejus mamyte.

Atsakyti