Sveikutes,
Susibegimas buvo super, o ir nuotraukos labai saunios

Dekui Klopedijai, kui niekada nepamirsta su savimi pasiimti fotoaparato
Na siek tiek apie mano skaitinius, kuriu jau nemazai prisikaupe.
Sabine Adler 'Juodosios našlės'. Neesu megeja tokio pobudzio knygu, bet pasitaike po ranka. Skaitesi gana lengvai. Nors knyga yra vidune. Gana ziauroka. Labai daug cecenu seimos kulturiniu intarpu. Tos vietos labiausiai ir patiko, nes gana informatyvios. Labiausiai nervino pateikiami moteru paveikslai. Kildavo mintis, nejaugi jos visos tokios bukagalves ir kaip aveles pasiryzusios sekti ir tarnauti savo valia

Vis tik nenoriu tuo tiketi.
Peter Mayle 'Metai Provanse'. Labai smagi ir lengva knygute apie Prancuzijos provincija. Smaikstus aprasymai is prancuzu kaimo gyvenimo. Labai daug saules, nuostabaus ir skanaus maisto ir suriu, islaikyto ir kvapnaus vyno. Labai nemazai ivairiu patiekalu aprasymu. Vasarai labai tinkama knyga, pakeliauti po Provansa. Dabar noreciau paskaityt ir sios knygos tesini
'Dar vieneri metai Provanse'.
Wieslaw Mysliwski 'Traktatas apie pupelių gliaudymą'. Tikrai verta demesio. Skaitosi nelengvai, nes parasyta monologo forma ir nera jokio veiksmo, bet mazomis porcijomis kas vakara labai gerai skaitosi. Pasakojimas pilnas metaforu, praradimo ir nusivylimo jausmo, praeities ilgesio ir dabarties. Vercianti susimastyti.
James Joyce 'Dubliniečiai'. Tai apsakymu rinkinys leidziantis pasineti i XXa. pradzios Airijos gyvenima, sios salies kulturos ypatumus, religjos reiksme, zmoniu ydas ir polinkius, jausmus ir isgyvenimus. Kadangi jau labai seniai neskaiciau jokiu apsakymu, tai si rinktine, man labai patiko. Tik gaila, kad buvo vienos dienos skaitinys (ta prasme labai plona). Bet uz tat paskatino mane susirasti sio autoriaus
'Uliso' abi dalis ir artimiausiu metu perskaityti.