Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

QUOTE(langana @ 2010 07 21, 19:13)
Zinokit, mergaites, kikenu ir prunkscioju pati sau viena lotuliukas.gif . Pradejau vakar Dzeromo K. Dzeromo ''Trise ant keturiu ratu''(pavadinima verciu tiesiogiai is rusu kalbos, nezinau, ar lietuviai sia knyga isleido ir kaip isverte, jei taip). Dzentelmenu trijule sikart keliauja dviraciais po Vokietija. Beje, kas labai jautriai reaguoja i ironija vokieciu atzvilgiu, geriau neskaitykit. Tenka ten jiems sociai, kaip ir patiems anglams. Bet siaip labai linksma knyga. Rekomenduoju. Kazkada skaiciau ''Trise valtimi'', tai atsimenu, kad po rusu filmo knyga manes nesuzavejo. Gal reikes vel pasiimti g.gif

Yra yra, skaičiau, kai sužinojau irgi, kad tokia yra (irgi turbūt vėlai sužinojau, kaip ir apie mėšlą doh.gif ). Vadinasi "Trise dviračiais".

QUOTE(agnuzeb @ 2010 07 21, 19:36)
Nu jau tikrai, tikra tundra  lotuliukas.gif Trecioji dalis dar pernai isleista. Pas mus Alytuj bibliotekoj neradau sios knygos, tad nusuipirkau. Pagalvojau, kad ai dvi dalis turiu, tai ir likusias reikia isigyti. Atostogoms kelioneje tikrai tinkama knyga skaityti.  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Aš pernai matyt vestuvėmis užsiiminėjau, kad nepastebėjau. Įdomu dabar, ko dar nepastebėjau tęsinio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 21 liepos 2010 - 19:42
QUOTE(langana @ 2010 07 20, 17:15)
Kaip tik patikrinau ir radau, kad rusai jau issiverte ir paskelbe internete ketvirtaja sios serijos dali. Tai jau dabar griebsiu, ko gero bigsmile.gif

O Sansom tuo tarpu jau parase penktaja biggrin.gif Rugseji turi pasirodyti, jei tiketi amazon informacija.

Sivakar pabaigiau skaityti "Sovereign". Man si trecioji knyga apie Shardlake gal labiausiai patiko. Itampa islaikyta iki pabaigos, kita vertus, jos ne per daug, kaip ir detektyvo, bet uztai daug detaliu, kasdieniu ivykiu ir istorinio fono. Ir, kaip tu ir sakei, daug lietaus... jau ir man idomu tapo, kuri stichija vyraus ketvirtojoje knygoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilnietės, ar nepamiršot, kokia ryt diena? mirksiukas.gifRytoj, šeštadienį, vyks tarptautinis knygių susibėgimas. Renkamės 14 val. Vilniuje, "Akropolyje", Čili Kinija.
Gal susiskaičiuojam,kiek mūsų bus ir registruojamės:

Luiziana,
Forget ir jos vyras, kauniečių ekipažo vairuotojas,
Klopedija,
Gemma,
Dolitlė.

Vilnietės, gal jūs galit paorganizuoti, patarti dėl kavinukės Akropolyje. Esam telefonuotos, tai dar rytoj galim susiderinti tikslią susitikimo vietą Ar Akropolio Čili Kinijoje rasime laisvų vietų, susitalpinsime visos?
Registruokitės. Gaila, kad staiga kelių mūsų, kauniečių, planai pasikeitė. Pritrūkome vairuotojų, nes viena norinti ir galinti važiuoti, yra, bet į vieną ekipažą netelpame. verysad.gif Jeigu atsirastų kuri nors kaunietė-vairuotoja, būtų labai smagu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 23 liepos 2010 - 08:37
QUOTE(Dolitlė @ 2010 07 23, 07:35)
Vilnietės, ar nepamiršot, kokia ryt diena? mirksiukas.gifRytoj, šeštadienį, vyks tarptautinis knygių susibėgimas. Renkamės 14 val. Vilniuje, "Akropolyje", Čili Kinija.

Luiziana,
Klopedija,
Gemma,
Dolitlė
Fatimaallaa
Atsakyti
Gaila, bet as dirbu sad.gif
Atsakyti
O aš turėsiu į sodą lakstyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 07 22, 21:34)
O Sansom tuo tarpu jau parase penktaja  biggrin.gif Rugseji turi pasirodyti, jei tiketi amazon informacija.

Sivakar pabaigiau skaityti "Sovereign". Man si trecioji knyga apie Shardlake gal labiausiai patiko. Itampa islaikyta iki pabaigos, kita vertus, jos ne per daug, kaip ir detektyvo, bet uztai daug detaliu, kasdieniu ivykiu ir  istorinio fono. Ir, kaip tu ir sakei, daug lietaus... jau ir man idomu tapo, kuri stichija vyraus ketvirtojoje knygoje  lotuliukas.gif

Ot koks greituolis tas Sansom bigsmile.gif
Ketvirta dali dar tik truputi pradejau. Uzsikabinus esu pabaigt viena nerinuka dabar, tai knygu tik klausausi. blush2.gif
Vakar isklausiau visai linksma meiles romana (suskystejo smegenys, matyt blush2.gif ). А. Жвалевский, E. Пастернак is serijos ''М + Ж'', pavadinimas ''А черт с ним, с этим платьем!''. Pasirodo yra ir filmas tokiu pat pavadinimu. Mano susidomejima meiles romanais gali pateisinti mano pacios akyse nebent tai, kad sis priskiriamas prie ironisku rolleyes.gif Moteris ir vyras is savo poziciju pasakoja ju pazinties istorija. Kiekvienas ivykis pasakojamas po 2 kartus, vyro ir moters lupomis. Rekomenduoju kaip lengva skaitala su jumoru. Pirkti neverta, bet jei papuls i rankas, kodel gi ne? Uzstaciau temptis ir kitus du romanus is sios serijos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Vilnietės, aūūūū smile.gif Ar jau visai "iškepėte" ir pamiršote apie rytdienos susitikimą? doh.gif Labai prašau kuo greičiau užsiregistruoti, nes kaunietės esame labai pasimetusios ir abejojam, ar važiuoti į Vilnių. Atsiliepkit, registruokitės. 4u.gif
Luiziana,
Klopedija,
Gemma,
Dolitlė
Fatimaallaa
Atsakyti
aš greičiausiai būsiu
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 07 16, 17:46)
Ar ne tas pats Neimantas ''Gintaro kelia'' parase? Ar as painioju kazka g.gif Labai sudomino tavo atsiliepimas. Tik, kaip supratau, knyga nenauja ir gaut ja problematiska. O gaila unsure.gif
As bandau ''Sirsiu lizda''. Kol kas sunkiai man sekasi, siurpina, netraukia schmoll.gif

Smagu , kad sudomino atsiliepimas apie Šampoljoną.Mamce jau atsakė už mane.R.Neimanto ne tik "Gintaro kelias", bet ir "Pasaulis arbatos puodelyje","Gyvenimas ant ugnikalnio", "Faraonų pėdsakais", "Afrikos freskos","Smauglio sužadėtinė", "Auksinis darakonas".Šiandien buvau bibliotekoje, tai pasiėmiau kitą taip pat jo knygą "Tagorė" t.p. iš likimai serijos kaip ir Šampoljonas, bei "Hejerdalas". Šampoljonas yra
2001 m leidimo i6leista Dajalitos leidyklos.Gal kokioj knygų supirktuvėje netyčia ir būtų dar galima rasti ?hm

Dabar ikritau į kitą R.Neimanto knygą "Hejerdalas" irgi thumbup.gif Apie keliones, šalis, ekspedicijas , senovės civilizacijas, tokias kaip šumerų.

QUOTE(Dolitlė @ 2010 07 23, 10:35)

Luiziana,
Klopedija,
Gemma,
Dolitlė.

Ne ,ne nepamiršom.
Registruojuos ir žadu dalyvauti, nes turiu gi luizianai skirtuką ir marakeš Česilo pakrantę angliškai
smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 07 23, 18:08)
aš greičiausiai būsiu

Pasistenk, nes tau turiu perduoti Česilo pakrantę angliškai ar pameni mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 07 23, 19:13)
  Pasistenk, nes tau turiu perduoti Česilo pakrantę angliškai ar pameni mirksiukas.gif

pamenu pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2010 07 23, 12:03)
Vakar isklausiau visai linksma meiles romana (suskystejo smegenys, matyt blush2.gif ). А. Жвалевский, E. Пастернак is serijos ''М + Ж'', pavadinimas ''А черт с ним, с этим платьем!''. Pasirodo yra ir filmas tokiu pat pavadinimu. Mano susidomejima meiles romanais gali pateisinti mano pacios akyse nebent tai, kad sis priskiriamas prie ironisku rolleyes.gif Moteris ir vyras is savo poziciju pasakoja ju pazinties istorija. Kiekvienas ivykis pasakojamas po 2 kartus, vyro ir moters lupomis. Rekomenduoju kaip lengva skaitala su jumoru. Pirkti neverta, bet jei papuls i rankas, kodel gi ne? Uzstaciau temptis ir kitus du romanus is sios serijos blush2.gif  doh.gif

nuo saves pridesiu, kad is tos pacios "serijos" yra Оксана Робски "Про любOFF". jo ir jos pazintis. pirmoje knygos dalyje ivykiu traktavimas ir matymas moters akimis, kitoje - vyro. isimylejusioms geriau neskaityti biggrin.gif
smagi knygele. kaip tik atostogoms 4u.gif
pirkt taip pat nepirkciau. bet smagu buvo skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 liepos 2010 - 19:41