Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

QUOTE(Jurzole @ 2010 07 20, 16:45)
Dabar nusiciupau treciaja C.J.Sansom Shardlake serijos knyga, “The Sovereign” (Soverenas). Neipareigojantis, bet itraukiantis viduramziu detektyvas, labai tinkantis siltiems vasaros vakarams  ax.gif

Aciu labai, kad priminei 4u.gif Kaip tik patikrinau ir radau, kad rusai jau issiverte ir paskelbe internete ketvirtaja sios serijos dali. Tai jau dabar griebsiu, ko gero bigsmile.gif
O as vis tik iveikiau Ian Benks ''Sirsiu lizda'', nors ir pusiau priverstinai doh.gif Ziauri knyga, ziauri istorija, kai kuriu vaizdu jautriu nervu skaitytojams tikrai nerekomenduoju. Net as vakar sunkiai uzmigau praleidus pora valandu su sia knyga. Bet tas ziaurumas nera vien del ziaurumo, jis turi prasme ir padeda atskleist visa sunkia istorija. Zodziu, atsargiai rekomenduoju megstancioms skaityti apie visokio plauko nukrypimus. Siek tiek net detektyvo yra. Dziaugiuosi, kad perskaiciau sia knyga, nors ir sunkiai. Manau, kad buvo verta vargti. Bet tokia isvada padariau jau bebaigdama knyga, iki puses tik iveikinejau savo pasislykstejima.
I tarpa smagiai ir greitai suskaiciau Татьяна Степанова ''Венчание со страхом'' is Katerinos Petrovskajos serijos. Patiko labiau negu pirma ''Звезда на одну роль''. Gal nuotaika atitiko, bet skaiciau nesitraukdama pora dienu. Aisku nefiga blush2.gif ne literatura, bet gan kokybiskas skaitalas. Rekomenduoju detektyvu gerbejoms. Ir va kas keista:''neskaniu'' detaliu cia irgi yra, bet ju parasymas nesukrecia ir naktimis nesivaidena bandant uzmigti. Taigi, viskas priklauso nuo autoriaus meistriskumo ir, zinoma, siekiamo tikslo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 07 20, 17:59)
Tai kaip supratau renkamės šeštadienį 14 val, Vilniaus akropolyje į tarptautinį, tarpmiestinį meetą?

Ar ekipažas nesikeičia: Klopedija, Dolitlė ir Gemma? Jei kas nevažiuoja sakykit,nes Kibirziukė dar likus be vietos  g.gif
Aš pasirengus! (всегда готова lotuliukas.gif ) pioneer.gif

QUOTE(langana @ 2010 07 20, 18:15)
O as vis tik iveikiau Ian Benks ''Sirsiu lizda'', (...) Ziauri knyga, ziauri istorija, (...) Bet tas ziaurumas nera vien del ziaurumo, jis turi prasme ir padeda atskleist visa sunkia istorija. Zodziu, atsargiai rekomenduoju megstancioms skaityti apie visokio plauko nukrypimus.
Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif Tik aš, visokio plauko nukrypimų mėgėja, perskaičiau beveik vienu ypu. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau renkamės šeštadienį 14 val, Vilniaus akropolyje į tarptautinį, tarpmiestinį meetą?
Ar ekipažas nesikeičia: Klopedija, Dolitlė ir Gemma? Jei kas nevažiuoja sakykit,nes Kibirziukė dar likus be vietos  g.gif

Kol kas jokių kliūčių kelionei nėra. 4u.gif Beje, susitikimui jau pasiruošiau-tik ką baigiau skaityti (ir jau į krepšį įsidėjau) Luizianai nupirktą T. Gerritsen knygą rusų kalba Герритсен Т. Хранитель смерти Ta pati siaubiako atmosfera, įtampa, tad T. Gerritsen gerbėjų šis romanas nenuvils. biggrin.gif
Papildyta:
Dabar kibsiu į J. Griškoveco naujausią apysaką "A.....a". 4u.gif
Langana, jei dar nematei, Tau ir Tavo TB, Griškoveco gerbėjui, rekomenduoju. Pasižiūrėkit TV laidą apie J. Griškovecą, jo genealoginį medį ir pan.
http://www.1tv.ru/sp...si=5762&fi=4804
Atsakyti
Paskutinės skaitytos knygos Emily Jane Bronte "Vėtrų kalnas" ir Thomas Harris "Avineliu tylejimas". Pirmąją pasirinkau paskaičius rekomendacijas. Likau patenkinta. Ir stebiuosi kad ji nebuvo įtraukta į mokykloje privalomų perskaityti knygų sąrašą. Istorija tikrai įdomi iki pat galo.
Avinelių tylejima nusipirkau per akcija. biggrin.gif filma buvau macius. tiesiog norejau dar karta isitikinti, kad knyga yra geresne nei filmas smile.gif skaitesi super. praryjau per pora dienu smile.gif

Dabar skaitau gauta dovanu Patricia Scanlan "Dvigubas dziaugsmas". kol kas nekabina. g.gif
Atsakyti
Perskaičiau daug prieštaringų nuomonių sulaukusią ir daugelio skaitytą A. Kronino "Kepurininko pilį"
Rekomenduoju Saulei, nes jai privalu paskaityti apie dar vieną "psichą"  biggrin.gif

pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(langana @ 2010 07 20, 18:15)
Ian Benks ''Sirsiu lizda'', nors ir pusiau priverstinai doh.gif Ziauri knyga, ziauri istorija, kai kuriu vaizdu jautriu nervu skaitytojams tikrai nerekomenduoju.

Zodziu, atsargiai rekomenduoju megstancioms skaityti apie visokio plauko nukrypimus. Siek tiek net detektyvo yra. Dziaugiuosi, kad perskaiciau sia knyga, nors ir sunkiai. Manau, kad buvo verta vargti. Bet tokia isvada padariau jau bebaigdama knyga, iki puses tik iveikinejau savo pasislykstejima.

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2010 07 20, 21:21)
pioneer.gif
Papildyta:

pioneer.gif

Ot taip va. Tvarka turi būti laugh.gif
Atsakyti
pas mane irgi viskas tvarkoj - laaaabai noriu i vln drinks_cheers.gif

p.s. Forget, kaip tavo savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2010 07 21, 08:17)
pas mane irgi viskas tvarkoj - laaaabai noriu i vln drinks_cheers.gif

p.s. Forget, kaip tavo savijauta?

Jau gerai, į Vln važiuosim biggrin.gif
Atsakyti

Norėjau paklaust ar siuntėtės iš Krisostomus knygas ir per kiek laiko gavot. Kažko ilgokai neatveža g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 07 20, 15:41)
Aga, ir jau net ketvirta yra ;-)
http://www.manoknyga...es-i-mesla.html Trecia dalis
http://www.manoknyga...kambinti-m.html Ketvirta dalis

doh.gif Atsilikėlė aš biggrin.gif Oj griebt reiks, jei bus bibliotekoj blush2.gif kaip būtų smagu per atostogas kokioj Italijoj tokio lengvo turinio knygą paskaityt wub.gif
Atsakyti
Dolitle, aciu. Ziurejom sia laida. Lauksiu atsiliepimu apie apysaka ''labai ilgu ir sudetingu'' pavadinimu mirksiukas.gif
zanetito, as apie knyga ''Avineliu tylejimas'' susidariau visai kitokia nuomone. Man pasirode kad rasyta kaip scenarijus ir ten nera nieko daugiau, ko nebutu filme. O filmas man labai patiko, ziurejau net keleta kartu.
Zinokit, mergaites, kikenu ir prunkscioju pati sau viena lotuliukas.gif . Pradejau vakar Dzeromo K. Dzeromo ''Trise ant keturiu ratu''(pavadinima verciu tiesiogiai is rusu kalbos, nezinau, ar lietuviai sia knyga isleido ir kaip isverte, jei taip). Dzentelmenu trijule sikart keliauja dviraciais po Vokietija. Beje, kas labai jautriai reaguoja i ironija vokieciu atzvilgiu, geriau neskaitykit. Tenka ten jiems sociai, kaip ir patiems anglams. Bet siaip labai linksma knyga. Rekomenduoju. Kazkada skaiciau ''Trise valtimi'', tai atsimenu, kad po rusu filmo knyga manes nesuzavejo. Gal reikes vel pasiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 07 21, 17:18)
doh.gif Atsilikėlė aš biggrin.gif Oj griebt reiks, jei bus bibliotekoj blush2.gif kaip būtų smagu per atostogas kokioj Italijoj tokio lengvo turinio knygą paskaityt wub.gif

Nu jau tikrai, tikra tundra lotuliukas.gif Trecioji dalis dar pernai isleista. Pas mus Alytuj bibliotekoj neradau sios knygos, tad nusuipirkau. Pagalvojau, kad ai dvi dalis turiu, tai ir likusias reikia isigyti. Atostogoms kelioneje tikrai tinkama knyga skaityti. mirksiukas.gif
Atsakyti