Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

Taip, čia išvardytosios - lietuviškos. Rusiškai, jei neklystu, yra 10 Echo labirintų knygų, plius dar ten kažkokios kronikos.

Beje, pamačiau, pačiupinėjau naująjį Frajų. Oi suchaltūrino "Nieko rimto" sad.gif Jei jau viršelis niekam tikęs - bent formato galėjo nekeist vidury serijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salsa: 13 rugpjūčio 2010 - 11:46
Maksas Frajus

nemažai info nuoruodoje (kaip speju oficialus M.F. tinklapis arba kžkas panašaus, nes info čia daugiausiai).

taip pat galima rasti pagal leidimo metus ir visas parašytas knygas bei trumpus jų aprašus.

kažkurioje žinutėje buvau imetusi i temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 rugpjūčio 2010 - 13:46
QUOTE(Junda @ 2010 08 12, 23:11)
1. Jo, 'Atgailos kriokliai'. Turiu, galiu paskolint.

2. Žiūriu daug apie Frajų šnekat. Perskaičiau 1,5 knygos ir viskas. (...) O ką ten kitose serijose, tfu, knygose kas nors pagerėjo?

1. Aciu, per toli as gyvenu, gal kada nusipirksiu ax.gif

2. Man kazkaip tose knygose niekas nei gerejo, nei blogejo. Tokia lengva nuotykine fantastika su jumoru, ironija. Isskyrus gal paskutine mano skaityta ''Книга Огненных Страниц'', kurioje buvo nemazai depresijos, bet viskas baigesi gerai kaip visada. Tiesa, as nesu tokia gerbeja, kad skaityciau ir skaityciau jas is naujo. Lengvas itraukiantis skaitinys tam momentui ir tiek.
Beje, dabar paskaiciau ''Лабиринт Мёнина '' (7-osios Labirintu knygos) anotacija. Atrodo, rasytoja norejo pabaigti visa ta reikala, bet kaip ir daugeliui iki tol, jai nepavyko. Todel teko kurti Echo kronikas, kuriose labirintu herojai pasakoja savo prisiminimus:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 13 rugpjūčio 2010 - 14:06
Kaune tarptautinis meet`as kuklus, bet smagus! thumbup.gif Dėkoju visoms. aciuks.gif
Nuotraukos jau yra mirksiukas.gif . Nors mažai, bet sukėliau į atskirą segtuvėlį mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 13 rugpjūčio 2010 - 20:02
Mano pajūriški skaitiniai:
A. McKay. Gimdymo namai - gal per daug tikėjausi, tad kažko jau TOKIO neradau.
Nors šiaip knyga tikrai nebloga, o protarpiais net norėjau labiau susikaupti/įsigilinti (įsikaupti smile.gif ). Deja, šiuo metu, ypač triukšmingo mūsų populiariojo kurorto pliaže, man tai nepavyko. Tikriausiai kažkiek praradau, bet prie tos knygos dar kartą negrįšiu.
D. Kalinauskaitė. Išėjusi šviesa - mažutėlė, bet svari, gražios kalbos. Lyg mažas trupinėlis to, ką apturėjome visai neseniai, prieš porą metų.
Nors tikriausiai, Niekada nežinai man visokeriopai - esnė.
S. Brown. Sveika, tamsa - tikrai neblogas detektyvas. Gal galėjo būti glaustesnis, bet šiaip vertinu tikrai gerai.

P.s. ačiū už meet'ą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 13 rugpjūčio 2010 - 23:46
sveikos, vis paskaitineju jusu atsiliepimus, bet nerandu tokiu knygu, kurias skaitau as tai ir tyliu vis blush2.gif bet dabar norejau paklausti gal kuri skaitete Kim Edwards ,,Atsiminimu saugotojo dukra", ar patiko, kokie atsiliepimai butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 08 14, 07:14)
bet dabar norejau paklausti gal kuri skaitete Kim Edwards  ,,Atsiminimu saugotojo dukra", ar patiko, kokie atsiliepimai butu? 4u.gif

Man netgi labai patiko. Perskaičiau per dieną. Bet sunku pasakyti ar mano nuomonė gali būti labai objektyvi, nes kai ją skaičiau buvau devintam mėnesyje.
Atsakyti
Knygu ateities vizija lotuliukas.gif

http://www.cha.lt/ca...gu-ateitis.html

P.s. Fatimaallaa, geros lekturos. mirksiukas.gif

QUOTE(Helianta @ 2010 08 12, 18:51)
Man "Metai Provanse" patiko, bet mano nuomonė per daug subjektyvi, nes veiksmas gi Prancūzijoje vyksta rolleyes.gif

As irgi apturejau malonuma su sia knyga. wub.gif Bet kaip jau buvo mineta, ji vienintele paremta tikrom provanciskom istorijom, nes visoms kitoms buvo kurtas specialus siuzetas, kad pritempti prie jau panasios, pinigus atnesusios idejos, taciau manes tai neitikino. Aisku, visu Mayle knygu neziurejau, bet ir nesiruosiu. cool.gif

QUOTE(Alexia @ 2010 08 13, 07:54)
Prasom padiktuoti visas Frajaus knygas eiles tvarka  smile.gif

biggrin.gif Neskaiciau ir visai nenoriu skaityti. tongue.gif

QUOTE(martux @ 2010 08 13, 22:46)
D. Kalinauskaitė. Išėjusi šviesa - mažutėlė, bet svari, gražios kalbos. Lyg mažas trupinėlis to, ką apturėjome visai neseniai, prieš porą metų.

Jau galvojau nauja knyga isleista. bigsmile.gif Nors ir sios nemacius, idomu, pardavime ja dar galima rasti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 14 rugpjūčio 2010 - 09:13
QUOTE(tutele @ 2010 08 14, 08:47)
biggrin.gif Neskaiciau ir visai nenoriu skaityti.  tongue.gif

Kodel taip kategoriskai? smile.gif
As pirma pabandysiu, kada nors. O tada viskas ir paaiskes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 14 rugpjūčio 2010 - 13:36
QUOTE(Alexia @ 2010 08 14, 12:36)
Kodel taip kategoriskai?  smile.gif
As pirma pabandysiu, kada nors. O tada viskas ir paaiskes.

Todel, kad "Haris Poteris" man pasirode nuobodybe, o "Alisa-stebuklu salyje" isvis kazkoks briedas... rolleyes.gif

Ir kad visiskai pagerinti savo ivaizdi, pridursiu, jog niekada nesupratau aziotazo "Mazajam princui". cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2010 08 14, 15:18)
Todel, kad "Haris Poteris" man pasirode nuobodybe, o "Alisa-stebuklu salyje" isvis kazkoks briedas... rolleyes.gif

Ir kad visiskai pagerinti savo ivaizdi, pridursiu, jog niekada nesupratau aziotazo "Mazajam princui". cool.gif

My girl drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man ir Mažasis Princas nepasirodė vertas tų visų pagyrų.
Atsakyti