QUOTE(Jurzole @ 2010 08 15, 22:19)
Aciu uz meet'a, smagu buvo jus visas vel pamatyti

Gaila tik, kad mums taip greitai teko iseiti... bet vis tiek dziaugiuosi sudalyvavusi, kad ir trumpai. O MB paziurejo nuotraukas ir sako: so am I now a member, too? Atseit, ar jis dabar irgi musu klubui priklauso? Sakiau, kad jei nori, gali atsiliepimus, rasyti, bet tik lietuviskai
Forget, aciu labai uz dovanele!

Grazu, originalu, o svarbiausia, kad Tavo kuryba - labai megstu tokius daikciukus su individualumo atspaudu

Svarbiausia, jau ir sumasciau, kur panaudosiu rudeniop
Smagu, kad tiko ir patiko
QUOTE(janna @ 2010 08 16, 10:46)
O man "Ežiukas rūke" topinis filmukas

. Ir visai neatrodo vaikiškas.
Autsaidere jaučiuosi ir aš, kai kalbama apie Dostojevskio kūrybą.
Matyt, man dar ankstoka jo romanus skaityti.... Gal gi, kai bus kokių 80-iašimt

.... Kol kas man ten buvo ir yra visiškas absurdas
Oi "Ežiuką rūke" tai labai mėgstu
QUOTE(janna @ 2010 08 16, 12:47)
labai norėčiau tuo tikėti...

, kad bent tuomet

bet gali būti, kad teks numirti, taip ir nperpratus jo literatūrinių šedevrų
Na matai, Dostojevskį reikia mėgti. Ne tavo rašytojas ir tiek. Neverta kankintis, nes jo stilius ir maniera ganėtionai savotiški ir dabar retai naudojami.
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 16, 13:06)
Isvis nesuprantu as kartais tu gincu apie vaikiskas knygas - kad ir apie Hario Poterio serija. As jos irgi neskaitysiu, nes perskaicius pirmaja knyga, supratau, kad tai is tiesu yra knyga vaikams (kad ir ka besakytu sia serija besizavintys suaugusieji) ir kad man tas traukinys jau seniai nuvaziavo. Ir daug tokiu naujai isleistu knygu yra - gal ir geros, bet skirtos kitai auditorijai, kuriai as ne(be)priklausau. Bet juk tai ne knygos, tai mano problema
labai pritariu. Manau, ta knyga yra vaikams-paaugliams ir yra suaugusių žmonių kategorija kurie tokias knygas skaito ir mėgsta. Aš ne iš jų.
Aš tarkim visiškai nesuprantu šioje temoje Frajaus garbinimo. bet, kad knygos neprasmingos nedrįsčiau sakyti, kažkam jos labai prasmingos

O man nei tematika, nei stilius, niekas netraukia ir nekabina.
QUOTE(martux @ 2010 08 16, 22:44)
Perskaičiau trečdalį
Merginos su drakono tatuiruote - pradžia rodėsi kiek padrikoka, bet toliau jau įsivažiavau ir kaip nuo kalno...
Ar aš nesakiau
Subjektyvi, tau ją reikia perskaityti
This is life...not heaven...you don't have to be perfect. (Gia Carangi)