Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

Merginos,kurios turit savo profilius facebooke ? ax.gif Nu be tu,kurias jau zinau smile.gif
Atsakyti
2010 m. lietuviškai išleistų verstinių knygų RECENZIJOS
Gal ką sudomins, nes knygos naujausios, ne viena šiame skyrelyje minėta.
http://www.llvs.lt/?...tem=458&lang=lt

Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 16, 22:47)
Merginos,kurios turit savo profilius facebooke ? ax.gif  Nu be tu,kurias jau zinau  smile.gif

o tu atsiusk savo profilio nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 08 17, 07:39)
o tu atsiusk savo profilio nuoroda

I az mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Vakar velai vakare pradejau skaityti Fraju smile.gif Tai vos atsiplesiau puse knygos perskaicius, nes reikejo jau eit miegot doh.gif Ale sunku buvo ax.gif Skaitau ir vis gaila greit skaityti, nes knygele tokia mazyte... verysad.gif
QUOTE(luiziana @ 2010 08 17, 00:47)
Merginos,kurios turit savo profilius facebooke ? ax.gif  Nu be tu,kurias jau zinau  smile.gif

As turiu 4u.gif
Atsakyti
bandau grįžti į skaitymo kelią. Užlėkiau į biblioteką ir nusičupau Fredriksson "Simonas ir ąžuolai". Tikiuosi, patiks, nes ankstesnė jos knyga "Ana, Hana ir Johana" mane labai sužavėjo......
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2010 08 16, 23:47)

irgi turiu....
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 15, 22:19)
Aciu uz meet'a, smagu buvo jus visas vel pamatyti  4u.gif  Gaila tik, kad mums taip greitai teko iseiti... bet vis tiek dziaugiuosi sudalyvavusi, kad ir trumpai. O MB paziurejo nuotraukas ir sako: so am I now a member, too? Atseit, ar jis dabar irgi musu klubui priklauso? Sakiau, kad jei nori, gali atsiliepimus, rasyti, bet tik lietuviskai  biggrin.gif

Forget, aciu labai uz dovanele! aciuks.gif Grazu, originalu, o svarbiausia, kad Tavo kuryba - labai megstu tokius daikciukus su individualumo atspaudu  wub.gif Svarbiausia, jau ir sumasciau, kur panaudosiu rudeniop  thumbup.gif

Smagu, kad tiko ir patiko 4u.gif
QUOTE(janna @ 2010 08 16, 10:46)
O man "Ežiukas rūke" topinis filmukas  thumbup.gif. Ir visai neatrodo vaikiškas.

Autsaidere jaučiuosi ir aš, kai kalbama apie Dostojevskio kūrybą.
Matyt, man dar ankstoka jo romanus skaityti.... Gal gi, kai bus kokių 80-iašimt  g.gif .... Kol kas man ten buvo ir yra visiškas absurdas  doh.gif

Oi "Ežiuką rūke" tai labai mėgstu biggrin.gif

QUOTE(janna @ 2010 08 16, 12:47)
labai norėčiau tuo tikėti...  biggrin.gif , kad bent tuomet  ax.gif  bet gali būti, kad teks numirti, taip ir nperpratus jo literatūrinių šedevrų  doh.gif  bigsmile.gif

Na matai, Dostojevskį reikia mėgti. Ne tavo rašytojas ir tiek. Neverta kankintis, nes jo stilius ir maniera ganėtionai savotiški ir dabar retai naudojami.

QUOTE(Jurzole @ 2010 08 16, 13:06)
Isvis nesuprantu as kartais tu gincu apie vaikiskas knygas - kad ir apie Hario Poterio serija. As jos irgi neskaitysiu, nes perskaicius pirmaja knyga, supratau, kad tai is tiesu yra knyga vaikams (kad ir ka besakytu sia serija besizavintys suaugusieji) ir kad man tas traukinys jau seniai nuvaziavo. Ir daug tokiu naujai isleistu knygu yra - gal ir geros, bet skirtos kitai auditorijai, kuriai as ne(be)priklausau. Bet juk tai ne knygos, tai mano problema  mirksiukas.gif

labai pritariu. Manau, ta knyga yra vaikams-paaugliams ir yra suaugusių žmonių kategorija kurie tokias knygas skaito ir mėgsta. Aš ne iš jų.

Aš tarkim visiškai nesuprantu šioje temoje Frajaus garbinimo. bet, kad knygos neprasmingos nedrįsčiau sakyti, kažkam jos labai prasmingos biggrin.gif O man nei tematika, nei stilius, niekas netraukia ir nekabina.

QUOTE(martux @ 2010 08 16, 22:44)
Perskaičiau trečdalį Merginos su drakono tatuiruote - pradžia rodėsi kiek padrikoka, bet toliau jau įsivažiavau ir kaip nuo kalno... biggrin.gif

Ar aš nesakiau biggrin.gif
Subjektyvi, tau ją reikia perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 17 rugpjūčio 2010 - 10:05
Labas smile.gif ,
Gal zinot tema forume (o gal sitoj temoj) - ar vyksta knygu mainai 4u.gif ? Keitimasis perskaitytomis knygomis ar pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 17, 11:03)
Ne tavo rašytojas ir tiek. Neverta kankintis, nes jo stilius ir maniera ganėtionai savotiški ir dabar retai naudojami.

Aš tarkim visiškai nesuprantu šioje temoje Frajaus garbinimo. bet, kad knygos neprasmingos nedrįsčiau sakyti, kažkam jos labai prasmingos biggrin.gif  O man nei tematika, nei stilius, niekas netraukia ir nekabina.

Tai jau ryškiai ne mano. Yra ir daugiau tokių rašytojų ax.gif , kurie visame pasaulyje pripažinti, bet, na niekas jų kūryboje manęs, asmeniškai, netraukia ir nekabina doh.gif , nors tu ką.....

Dėl Frajaus savo trigrašį ikėlsiu vėliau... Galima sakyti pirmą kartą pasidaviau tokiam reiškiniui biggrin.gif . Kol kas " и хочется и колется и мама не велит". Nepasakyčiau, kad tai mano ir labai labai patinka, bet ir rankos nekyla numesti rolleyes.gif Kol kas tik žavi jame " kalbos turtingumasir žaismas žodžiais", kaip ir beje, neseniai perskaitytoje, Zadornovo knygoje.

Ojjjj, aš tame facebooke grybauju kaip koks pirmokas per rugsėjo 1-ąją doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 rugpjūčio 2010 - 10:22
QUOTE(Forget @ 2010 08 17, 11:03)
Ar aš nesakiau  biggrin.gif 

Taip, buvai teisi 4u.gif
Šiaip jau įdomumo dėlei, skaitydama gal kokį 97 psl., vėl atsiverčiau pradžią - nustebau, kad dabar jau ji pasirodė tikrai aiški ir labai suprantama. doh.gif
Kyla kvaila mintis: jei autorius pirmuosius 50 psl. būtų nukėlęs tolyn - knyga užgriebtų nuo pirmųjų eilučių. Tik, deja, gal įgautų daugiau primityvumo...
Papildyta:
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2010 08 17, 11:18)
Labas  smile.gif ,
Gal zinot tema forume (o gal sitoj temoj) - ar vyksta knygu mainai  4u.gif ? Keitimasis perskaitytomis knygomis ar pan? ax.gif

Sveika. Žinau tik kur parduoda ir perka: http://www.supermama...;#entry39534516

Mes knygomis keičiamės, bet su saviakėmis. Būk čia pakankamai dažnai ir gal tokia tapsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2010 08 17, 11:40)
Sveika. Žinau tik kur parduoda ir perka: http://www.supermama...;#entry39534516

Mes knygomis keičiamės, bet su saviakėmis.  Būk čia pakankamai dažnai ir  gal tokia tapsi mirksiukas.gif

Aciu uz nuorodele mirksiukas.gif , pasinaudosiu.
Labai noreciau lankytis, bet auginu lelieka, ne visada pavyksta. Jei ka domintu, parasykite AZ, prie progos atsiusciau turimu knygu sarasa (daugiausia detektyvai, bet visokiu turiu ax.gif ). As is Kauno, Dainavos raj.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 08 16, 23:41)
Vakar pradejau, o siandien jau ir pabaigiau skaityti "Staigmenos ir kiti zinomi dalykai".

Sutinku 4u.gif Kalba knygos paprasta, šnekamoji, lyg Čekuolį girdėčiau. Ir straipsniai įvairaus lygio, bet man patinka, kaip ir pats Čekuolis wub.gif Aš vakarais po straipsniuką prieš miegą vis paskaitau.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 08 17, 12:03)
Aš tarkim visiškai nesuprantu šioje temoje Frajaus garbinimo. bet, kad knygos neprasmingos nedrįsčiau sakyti, kažkam jos labai prasmingos biggrin.gif  O man nei tematika, nei stilius, niekas netraukia ir nekabina.

beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 17 rugpjūčio 2010 - 16:01